Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ハートフォードシャー州

Borehamwood​のベスト魚料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(19)

Fisk!の写真
5.0
素晴らしい(2)
価格:非常に高い
• Fish • ハドリー ・ ウッド
With a touch of Scandinavian flair and a name that means "fish" in Swedish, Fisk! transforms the historic site of the beloved Savoro into a modern seafood haven.
Fish!の写真
4.5
非常に良い(3636)
価格:高い
• Fish • ロンドン ・ ブリッジ
本日29回予約が入りました。
1999年に創業されたFish!はロンドンで、その種の最初のレストランです。そのコンセプトはシンプルで、伝統的かつシンプルな方法でゲストの目の前で調理し、最高品質の魚を提供しています。1999年以来変わらず、品質と責任ある食材の調達を重視してきました。 バラ・マーケットの中心部に位置し、ロンドン最高の農産物がすぐそばで手に入ります。食材のほとんどはバラマーケットから仕入れ、魚は、最も新鮮な魚介類を幅広く提供することで有名な自社経営の鮮魚店Jarvisから毎日届きます。
The Seashell of Lisson Groveの写真
4.5
非常に良い(639)
価格:普通
• Fish • メリルボーン
本日4回予約が入りました。
メリルボーンにあるレストランThe Seashell of Lisson Grove(ザ・シーシェル・オブ・リッソン・グローブ)は、舌の肥えたロンドンの住民も満足できるフィッシュ&チップスを提供することをお約束します。料理評論家Alain Ducasseが「ロンドンで最高のフィッシュ&チップス」を提供する素晴らしいキッチンと評し、チップスにうるさいロンドンとしてはかなりの高評価を得ています。The Seashell of Lisson Groveと他のフィッシュ&チップスを提供する地域の店の間にはここに書きつくせないほど多くの様々な違いがありますが、まず第一に内装が異なります。快適さと上品さを兼ね備えた店内は適度にリラックスした雰囲気ながらも、特別なディナーやビジネスランチにも適した洗練さを誇ります。次はもちろんロケーションで、ウエストエンドやロンドンの多くの観光名所に近い派手なメリルボーン地区にありながら、地元のレストランの雰囲気を残しています。
Tollington'sの写真
4.5
非常に良い(41)
価格:高い
• Fish • ホロウェイ
本日11回予約が入りました。
Tired of the loosely French inspired humdrum of restaurants popping up across the city of London? Do you like holidays? Do you like cold drinks and warm service? If you've answered yes to one or more of these then perhaps Tollington's can refresh both your pallet and your mind. The idea came from a mirror in an antiques market and a love for a more informal approach to dining, the result is a chippy in North London with old church pews bolted to the walls to be leaned on and eaten from. The focus is on fish but the menu transcends fish, mammals and vegetables, leaving no stone unturned in the never ending quest for flavour. Split between two rooms, the front the engine, the kitchen and bar shared by customers as they perch on bar stools and enjoy dinner and a show. The back, bookable room is lower, lower lighting, lower seating, perhaps a slight calm compared to the front room, here works of art from friends of the restaurant adorn the walls and floors.Book now to reach Nirvana.
Poppies Sohoの写真
4.2
非常に良い(369)
価格:普通
• Fish • ソーホー
本日23回予約が入りました。
Winner of the UK's Best Independent Restaurant of the Year, 2014. Pat 'Pops' Newland has been serving authentic British fish and chips in London since 1945, and from this he has recreated a restaurant serving one of Britain's best-loved dishes in a friendly setting, surrounded by authentic 1940s/50s memorabilia lovingly curated by Pops himself. Our menu includes sustainably-caught mouth-watering fresh fish cooked in crunchy batter, served with golden chips and classic mushy peas, prepared on the premises by our onsite fishmonger. You can also try the seafood platter, pies, chicken, or traditional east end classics like jellied eels, followed by traditional, indulgent English desserts such as sticky toffee pudding and apple pie. Drinks vary from fruit juices and traditional ginger ale, to carefully-picked wines and locally-sourced beers.
Poppies Camdenの写真
4.3
非常に良い(213)
価格:普通
• Fish • カムデン ・ タウン
本日8回予約が入りました。
Poppie’s is renowned for authenticity – and it’s little wonder, with born and bredEast-end proprietor, Pat ‘Pop’ Newland, at the helm. Pop’s career in the fish and chip business started in 1952 when, aged 11, he got a job on Roman Road cutting up copies of The Daily Mirror to wrap fish and chips in. With decades of experience behind him, ‘Pop’ founded Poppie’s. The shops are filled with retro memorabilia from Pop’s childhood, The uniforms channel a 1950s vibe, and the music is tailored to each shop. Dining in one of Pops restaurants is an experience with retro vibes and iconic looks from the decades. For instance, Seventies Formica and Anaglypta wallpaper will be just one of many pieces of kitsch decor on show.
The Mayfair Chippy Knightsbridgeの写真
4.9
素晴らしい(13)
価格:普通
• Fish • ナイツ ブリッジ
本日49回予約が入りました。
Welcome to The Mayfair Chippy, an inviting neighbourhood restaurant that offers award-winning fish and chips alongside an extensive fish menu featuring oysters, crab, and mussels. Spread across two floors, The Mayfair Chippy Knightsbridge is a grand extension of the flagship Mayfair site, providing the perfect pit stop for festive museum tours or Christmas shopping sprees as Harrods is a stone's throw away. Whether it’s a business outing, grab-and-go lunch, or celebratory dinner, you’ll find everything you need right here. In good weather, go for one of our sunny outdoor tables, where a cold glass of rosé and a couple of oysters are the perfect opener to any meal. Please note we are unable to cater for : NUT,FISH and SHELLFISH allergies or intolerances.
Poppies Spitalfieldsの写真
4.4
非常に良い(220)
価格:普通
• Fish • スピタルフィールズ
本日12回予約が入りました。
Poppies in Hanbury Street was Pop’s first restaurant and the one where the journey began. The retro-diner and takeaway is close to Pop’s heart as it brought 70year old Pat out of retirement. It fulfilled his lifelong dream of opening an East End chippie and a desire to offer customers a taste of the old East End.
The Golden Hindの写真
4.6
素晴らしい(23)
価格:普通
• Fish • メリルボーン
本日2回予約が入りました。
The Golden Hind restaurant has been located in the heart of Marylebone High Street since 1914. The restaurant preserves the historic charm of its original beginnings back in 1914 to this present day. Within this warm and charming atmosphere, we take pride in delivering the best quality of fish and chips to all our customers.Our fish is freshly caught and delivered from Grimsby on a daily basis and then cooked and served in our famous homemade batter.We pride ourselves in offering the finest quality of service so that you may enjoy an unforgettable experience when you dine at the Golden Hind. Looking forward to welcome you !
B E H I N Dの写真
5.0
素晴らしい(39)
価格:非常に高い
• Fish • ハックニー
本日8回予約が入りました。
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ