Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Edgebrook​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(53)

Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Morton Grove, ILの写真
4.6
素晴らしい(2413)
価格:普通
• Contemporary american • Morton Grove
本日64回予約が入りました。
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
CheSa’s Bistro & Barの写真
4.4
非常に良い(225)
価格:高い
• Contemporary american • バックタウン、ウィッカーパーク
本日1回予約が入りました。
CheSa’s Bistro & Bar will offer a fusion of Creole and contemporary American flavors in a full fine dining ambiance. The 1800-square-foot bar & bistro will feature a scratch-made entirely gluten-free menu. Prepare your palette for starters such as charbroiled oysters; main course dishes such as chicken pasta made with roux creamy mix tortellini; finally, the dessert menu will feature items like deep-fried cinnamon rolls. There is something for everyone, including a kid’s menu plus vegetarian options. Expect a delicious array of craft cocktails as well.We look forward to you coming to experience more of what Avondale has to offer, and to introduce your taste buds to a memorable food experience!
Cultivate by Forbidden Rootの写真
4.6
素晴らしい(47)
価格:普通
• Contemporary american • リンカーン スクエア
本日4回予約が入りました。
Cultivate by Forbidden Root is a cozy brewpub and botanical inspired restaurant & brewery that serves elevated food as well as its own carefully crafted ales, wine & and craft cocktails. The second Chicagoland brewpub from Forbidden Root!
Jameson's Charhouse - Skokieの写真
4.4
非常に良い(1718)
価格:高い
• Contemporary american • スコーキ
本日11回予約が入りました。
Fine-eating establishments know the essence of the restaurant business. It isn't merely enough to provide good food. The truly memorable dining experience depends upon several other ingredients from the top food selections, to the most dedicated people serving you. We want to lift your dining experience to a whole new level of harmony, which shows in our atmosphere and our philosophy to bring you an experience that is simply unparalleled in the restaurant industry.For more than 30 years, Jameson's Charhouse has served quality steaks, chops, and fresh fish, for exceptional value. Our extensive menu selections feature modern American cuisine full of delicious choices.
Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(14834)
価格:普通
• Contemporary american • ウェスト・ループ
本日156回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7136)
価格:高い
• Contemporary american • リンカーン パーク
本日55回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
Sepiaの写真
4.8
素晴らしい(5337)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ウェスト・ループ
本日38回予約が入りました。
洗練さ、素朴さ、ヴィンテージ、モダンが上手く調和したSepiaは、インスタントクラシックな雰囲気です。居心地が良く快適、かつ賑やかでスタイリッシュなスペースです。Sepiaでは、アールヌーボー調の特注タイルフロアから手作りの木工品、ヴィンテージの脚付きグラスまで内装と料理の細部に渡ってこだわっています。室内のゆったりとした優雅さが創作的なアメリカ料理と調和しています。シェフのAndrew Zimmermanの食材を重視した季節のメニューは、食材の純粋さと質、彼の情熱を表現しています。Sepiaではモダンなアレンジを加えた伝統的な料理を提供しています。
Braseroの写真
4.8
素晴らしい(317)
価格:高い
• Contemporary american • ウェスト・タウン
本日37回予約が入りました。
Named by Robb Report as one of the Top 10 Best New Restaurants in the country, Brasero combines South American passion with midwestern grit and brings Chef John Manion's talent for wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame- roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, steaks cooked over an open fire alongside chimichurri, and moqueca teeming with mussels, shrimp & Mahi Mahi with coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas, locally brewed, Latin-inspired beer and 100 bottles of wine under 100 dollars.For parties of 6-10, enjoy our Family Style Hearth Experience!
HIDE + SEEKの写真
4.4
非常に良い(333)
価格:高い
• Contemporary american • ウェスト・ループ
本日20回予約が入りました。
Nestled in the heart of Randolph Row, HIDE+SEEK brings comfortable elegance and playful design to West Loop. Our creative American shared plates menu incorporates touches from Spain, France, and Italy. The beverage program follows suit, and features fresh takes on classic cocktails and hand selected wines. Please note: We are cashless and accept all major credit, debit cards, and Apple Pay.
Farm Bar - Lakeviewの写真
4.7
素晴らしい(184)
価格:普通
• Contemporary american • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日37回予約が入りました。
Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve approachable midwestern fair with local, organic ingredients from our own Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and famous Wisconsin Cheese Curds, or bring the whole family for lunch. Our mixologists behind the bar will happily shake up handcrafted cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. Join us for homestyle cooking, friendly faces and a table that feels like home. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. We understand that some guests may require a paper menu, and one can be provided with a list of standards items upon request. In order to meet added costs from the city, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We understand that rising costs affect our guests too, so we will remove this fee upon request.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ