Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Mill Hill​のベスト貝・甲殻類料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(10)

Scott's Mayfairの写真
4.8
素晴らしい(1926)
価格:非常に高い
• Shellfish • メイフェア
本日134回予約が入りました。
Scott’sはメイフェアのマウント・ストリートにあるシーフードレストランで、最高級の牡蠣、魚介類&甲殻類のほか、季節の狩猟肉、肉料理、ベジタリアン料理も提供しています。環境に配慮された場所で採れる魚介類を使用しています。 エレガントなオイスター&シャンパンバーを眺めながら食事を楽しめるテーブル席、豊富なアラカルトメニューを用意しています(12:00より営業)。
The MAINE Mayfairの写真
4.5
非常に良い(38)
価格:非常に高い
• Shellfish • メイフェア
本日3回予約が入りました。
The MAINE is a New England Brasserie with five distinct rooms, split across three floors of a converted Georgian Townhouse in the heart of Mayfair. Each room offers a unique experience, whether you are after long lunches in the outdoor garden Terrace, intimate candle-lit dinners in the vaulted Tavern, dinner and entertainment in the Brasserie or you are hosting a private event in the Drawing Room, The MAINE delivers an experience you will not soon forget. The menu boasts a range of shellfish to snails, fresh fish to bespoke steak cuts and variety of pasta, vegetarian and vegan dishes for the most diverse and discerning clientele.
J Sheekey - The Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2267)
価格:高い
• Shellfish • コヴェント ・ ガーデン
本日134回予約が入りました。
1896年、魚介類売り場の経営者ジョセフ・シーキーはセント・マーチンズ コートに初めてオイスターバーを開きました。レストランは1998年にかつての栄光ある姿に改装され、20世紀の俳優の生写真が飾られた4室のコネクティングルームが、演劇業界でレストランが果たす中心的な役割を物語っています。非の打ち所のない素材を完璧に調理したシーフードを求め、役者と観客の両方が当店を訪れます。
Faber Wine & Seafood Restaurantの写真
4.5
非常に良い(31)
価格:高い
• Shellfish • ハマースミス
本日18回予約が入りました。
Our inspiration is the Zeus Faber… John Dory, one of many local fish that can be fished sustainably and from our shores and although it has a wonderful Latin come Greek name it also has a very British name, John Dory. Faber is the Latin word for ‘Smith’ – Like a few other Latin occupational names (e.g. Agricola for farmer, Nauta for sailor). Smith being the most common name in English we decided it sits well with our name as we want to be accessible to all and give everyday people the opportunity to be part of our journey and own the business they work in.What sets us apart is our commitment to working with local fishmongers who run out to the coast each evening to collect day-boat fish and local ingredients. This means that everything on our menu is fresh, sustainably sourced, and supports the local economy.We believe in creating dishes that are not only delicious but also ethical and responsible.
The Shellの写真
4.0
とても良い(88)
価格:普通
• Shellfish • ホルボーン
This was a project born out of passion, by a few shellfish seafood lovers who wanted to bring with them that feeling of fulfillment you get from seafood restaurants from Continental Europe. Here at The Shell, we aim to bring you, the freshest and highest quality products straight from the producers and fishing boats for a very reasonable price to fulfill you seafood dreams.
San Carlo Regent Streetの写真
4.4
非常に良い(277)
価格:非常に高い
• Shellfish • チャリング ・ クロス
本日7回予約が入りました。
Welcome to San Carlo Regent Street St James's.We use only the finest, authentic ingredients, to deliver the best italian experience to our guests.San Carlo is renowned for its signature dishes, from the decadent Spaghetti Lobster or classic Cacio e Pepe, Spaghettini Vongole or authentic Carbonara to spectacular sharing dishes such as the Shellfish Royale or Mixed Grigliata di Pesce., or the famous Spaghettini lobster from Signor Sassi in Knightsbridge , alongside grill and main classics, antipasti, pasta an extensive seafood menu and of course tempting desserts, there's something for everyone. There is also an extensive wine list.Choose from two relaxed yet elegant dining areas or go al fresco on the terrace and enjoy the best italian experience in Regent Street.
Caviar House & Prunierの写真
4.7
素晴らしい(110)
価格:高い
• Shellfish • グリーン・パーク
本日2回予約が入りました。
A brand truly synonymous with luxurious living, the Caviar House flagship restaurant is located in the very centre of historic London, nestled on the corner of St James & Piccadilly. Its recent re-design has been glamorously curated for indulgence and comfort. The first UK retailer producing their very own caviar and the first to introduce sustainable products, Caviar House offers the very best caviar and smoked salmon (under the brand name Balik) in the world, sold in the boutique.161 Piccadilly offers a fabulous range of cocktails, creating luxury pairing experiences. With the addition of our full bar, later openings and hosted music nights, Caviar House sets the scene for both luxury and lively entertainment in equal measures.Enjoy from a refined menu of caviar, seafood, soups, salads and everyone's favourite, the Lobster Brioche Roll.Available for brunch, lunch & dinner dining, afternoon teas, champagne, wine and spirits selection plus masterclasses throughout the year.
Angler - Londonの写真
4.6
素晴らしい(1116)
価格:非常に高い
• Shellfish • リバプール ・ ストリート
本日2回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したAnglerレストランは、サウス・プレイス・ホテルの最上階に位置し、国産にこだわった持続可能なシーフードを季節ごとの上質な地元食材とともに提供しています。エグゼクティブ・シェフのゲリー・フォルクスによって監修されたAnglerのメニューは、美しく盛り合わされた料理やお酒と料理の絶妙なペアリングが特徴で、グルメなロンドンっ子たちのお気に入りレストランとなっています。 Anglerのレストランマネージャーとヘッドソムリエが持つ最高のノウハウを活かした美食ダイニングを楽しめます。メインのダイニングルームに加え、Anglerでは屋上テラス、落ち着いたバー、「ザ・シェフズ・ビュー」と呼ばれる半個室ダイニングエリアも利用できます。
Bentley's Oyster Bar & Grillの写真
4.7
素晴らしい(2729)
価格:非常に高い
• Shellfish • メイフェア
本日7回予約が入りました。
今ではロンドンを象徴する創業100年のBentley’sは、1916年のオープン当時から現在と同じ優美で趣のあるビクトリア朝の建物内に位置しています。 2005年に売りに出されたBentley’sは、シェフのリチャード・コリガンによって修復され、かつての輝きを取り戻しました。リニューアルしたレストランでは、評判の良い生牡蠣やシーフード料理を1916年のオープンから変わらない技法で提供しています。リネンのテーブルクロス、ウッドフロア、壁を飾るシェフの美術コレクションが、暖かく居心地の良い空間を作り出しています。 Bentley's Oyster Bar and Grillは、美しい個室ダイニング2室も併設しています。クルステイシア(14席)、専用バーと屋外から直接アクセス可能な専用の入り口のあるスワロー・ストリート・ルーム(60席)を利用できます。
The Seafood Barの写真
4.5
非常に良い(172)
価格:高い
• Shellfish • ソーホー
本日5回予約が入りました。
The Seafood Bar is located in the heart of Soho, London. We are a modern seafood restaurant that offers a wide range of the freshest seafood. It's our dream to provide our guests incredible seafood, and we're living that dream. The owner, Fons de Visscher was a respected fishmonger for 27 years in Helmond; a small city in the Netherlands, when he decided to start a new adventure. Driven by his passion for fish and great wines Fons created The Seafood Bar. The first restaurant opened its doors in 2012 in the Netherlands and now in 2021 we have opened our doors in London.From our fresh day boat Fish, Lobster's, Crab's, Oyster's to our larger than life seafood platters, all our food is sourced sustainably. We have immense respect for our environment, and do everything we can to sustain it.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ