Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Wealdstone​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

CORE by Clare Smythの写真
4.9
素晴らしい(3465)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ノッティング ・ ヒル
本日27回予約が入りました。
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Orreryの写真
4.6
素晴らしい(3939)
価格:非常に高い
• Contemporary french • メリルボーン
本日26回予約が入りました。
オレリーは緑豊かなメリルボーンに位置するクラシックなレストランで、シックな屋上テラスがあります。最近ではタトラー・レストランアワードで大賞を受賞し、長い間やってきたことが正しかったことを証明しました。 決して流行に左右されないものは確かに存在しますが、シェフでパトロンのIgor Tymchyshynによる絶妙な料理はその最高の1例です。Orreryレストランの屋上テラスは、ロンドンで最も素晴らしい屋外ダイニングスペースの1つです。バーと日当たりの良いテラスはロンドンで一番の食事・日光浴スポットで、ウェストエンドの喧騒から逃れるには絶好の場所です。
Casa Cruzの写真
4.6
素晴らしい(148)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ノッティング ・ ヒル
本日3回予約が入りました。
Welcome to Casa Cruz, a refined and intimate neighbourhood restaurant nestled in the leafy streets of London’s Notting Hill. Spread across two beautifully designed floors and featuring a charming roof terrace, Casa Cruz offers a home-away-from-home experience, combining elegant dining with a warm, inviting atmosphere.As we approach our 10th anniversary in 2025, we are delighted to announce a special collaboration with Paris’ acclaimed restaurant Jaïs, led by Chef Jaïs Mimoun. From October 18th to December 20th, Casa Cruz will transform into a Parisian-inspired brasserie, offering a limited-time menu of modern French cuisine enriched with international influences. Chef Jaïs brings his signature style of refined yet approachable dishes, complemented by a curated selection of French wines.Join us for this exclusive dining experience and discover the perfect blend of Parisian elegance and Casa Cruz’s familiar charm.
La Palombeの写真
4.9
素晴らしい(84)
価格:高い
• Contemporary french • ケンジントン
本日6回予約が入りました。
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ