Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ユタ州

Big Cottonwood Canyon​のブランチが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Apex at Montage Deer Valleyの写真
4.5
非常に良い(479)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • パーク シティ
本日6回予約が入りました。
Apex, Montage Deer Valley’s signature restaurant, is a celebration of classic continental cuisine in an unforgettable mountain setting, offering guests a relaxed yet refined dining experience. The menu at our Park City restaurant is a creative revival of iconic dishes, focused on fresh, local ingredients, prepared with care and presented in remarkable style.
Swensの写真
4.2
非常に良い(190)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Alta
本日2回予約が入りました。
A full-service restaurant located at the Snowpine Lodge in Alta, UT. Swen’s sophisticated menu features globally-inspired cuisine, with fresh, regionally-sourced ingredients, and an extensive wine and beer list. The atmosphere is cozy and friendly yet refined, with a bustling open-display kitchen and family and communal tables surrounded by elegant floor-to-ceiling windows. The stunning views and the sumptuous food and drink make dining at Swen’s an unforgettable experience.
The Aerie Restaurantの写真
4.1
とても良い(202)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Alta
本日11回予約が入りました。
Take your next meal to new heights at The Aerie. Located on the 10th floor of The Cliff Lodge with stunning floor-to-ceiling windows, this fine-dining locale offers food matched only by its views. Serving modern-American cuisine with artfully plated dishes that feature local, seasonal and organic ingredients, The Aerie will certainly provide an evening to remember.The Aerie has an award-winning wine list with a robust selection featuring hundreds of options from vintners across the globe. Unsure where to start? Our in-house sommelier is on hand to assist.For a more casual but equally elevated experience, enjoy après at The Aerie Lounge*. Offering a full bar, live music and a variety of food and drink specials, The Aerie Lounge is open nightly, year-round.Reservations are recommended for The Aerie. Seating at the Aerie Lounge* is first-come, first-served and for those 21+ only.The Aerie is available to reserve as an intimate party and banquet venue.
La Caille Restaurantの写真
4.5
非常に良い(2353)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ホラディ、ミッドヴェール、サンディ、ユニオン
本日20回予約が入りました。
La Cailleはユタ州随一の豪華なレストランです。ソルトレイクで最も入手困難なリトル・コットンウッド・キャニオン所有の土地の20エーカーに位置するLa Caille'sでは、息をのむような景色、手入れの行き届いた庭園、峡谷の川、緑豊かなブドウ畑、曲がりくねったレンガの道と本格的なフランス装飾を楽しむことができます。La Cailleは18世紀のフランス風シャトーにあります。宿泊のお客様は、3つのユニークなダイニングルームのいずれかで、そして夏の間は3つの壮大なパティオのいずれかでお食事をお楽しみいただけます。La Cailleは「AAAフォー・ダイヤモンド・アワード」を12年間受賞しており、現代的なフランス料理のメニューとサービスは全国的にも評価を得ています。La Cailleはまた、ワイン愛好家のためのレストランでもあり、豊富な蒸留酒、すばらしいカクテルと合わせて850種類以上を用意しています。
Blue Boar Inn & Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(998)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドウェイ
本日11回予約が入りました。
ブルー・ボーア・イン&レストラン(Blue Boar Inn and Restaurant)は旧世界ヨーロッパの狩猟ロッジ風レストランで、ユタ州ミッドウェイの丘陵地帯に位置しています。魅力的なメインダイニングルームは60名まで利用できます。ヨーロッパの高級料理を専門としています。
Kaneoの写真
4.3
非常に良い(7)
価格:高い
• 地中海料理 • パーク シティ
本日21回予約が入りました。
Kaneo offers Mediterranean-inspired cuisine for brunch, lunch, and dinner, celebrating its North Macedonian namesake. Located in a modern Main Street building, Kaneo provides a warm, sophisticated atmosphere with handcrafted cocktails, wine, and local beer. The restaurant features expansive dining rooms, a bar, lounge, and outdoor deck for al fresco dining. Executive Chef Maja Atanasova leads a team crafting an innovative menu with vegan and vegetarian options, including protein bowls, gyros with house-made tzatziki, lamb chops, wild game, seafood, and a modern twist on baklava. Kaneo invites you to savor a flavorful menu and curated beverages.
Goldener Hirschの写真
4.8
素晴らしい(993)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • パーク シティ
本日23回予約が入りました。
Drawing inspiration from its Austrian namesake, Executive Chef Senthil deftly marries the plentiful bounty of local Park City pastures with Bavarian specialties to create delectable modern alpine cuisine. We are temporarily closed while we prepare for the upcoming season. Please join us this December to experience Executive Chef Senthil's new winter menus. We have a $50 per bottle corkage fee and guests are permitted to bring a maximum of two bottles per party. All seating requests are noted, but not guaranteed.
Top of Main Brew Pub - Park Cityの写真
4.0
とても良い(215)
価格:普通
• パブ • パーク シティ
本日2回予約が入りました。
Unwind and relax at the Top of Main Brew Pub in Park City. Home of the first brew pub in Utah, Top of Main has been a local favorite since 1986. Beers brewed onsite, tasty cocktails concocted with local spirits, and a full lunch, dinner and weekend brunch menu, make this the perfect place to hit after a day hitting the slopes or exploring the mountains. Gluten-free, vegetarian and vegan menu available. Full bar and kids menu available as well as two seasonal outdoor patios with breathtaking views of the Wasatch Range. Nothing is more important than the health and wellness of our community. Whether you dine in with us or order to-go, we are committed to safely providing you with great craft beers and freshly-prepared meals. If you are looking to book a table with more than 9 guests, please contact the restaurant directly and our manager will help accommodate. You can expect the highest safety measures to be strictly followed during your experience with us.
Bartolo's Park Cityの写真
4.6
素晴らしい(181)
価格:普通
• イタリア料理 • パーク シティ
本日24回予約が入りました。
Bartolo's is an Italian-inspired neighborhood restaurant that servers handcraft mix of traditional and innovative dishes. Bartolo's serves high-quality breakfast, lunch and dinner, 7 days a week to everyone looking for a great meal, and memorable experiences.
LOMAの写真
4.4
非常に良い(58)
価格:高い
• イタリア料理 • パーク シティ
本日21回予約が入りました。
Located on Park City’s Lower Main Street, LOMA is a casual, upscale eatery influenced by Italian techniques and cuisine. Housemade pastas, seasonal specialities and wood-fired pizzas and mains are menu standouts. The cuisine leans into freshness, simplicity and quality ingredients through seasonally relevant Italian and Mediterranean dishes.LOMA is Adam and Meisha Ross’ second restaurant venture joining Twisted Fern under the couple’s ownership and direction. Both restaurants prioritize sustainability through a commitment to local purveyors and conscientious business practices. Adam Ross, Owner | Jaren Krom, Executive Chef | Clayton Best, Chef de Cuisine

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ