Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Little Italy​のベスト北京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(52)

Macao Trading Companyの写真
4.8
素晴らしい(1130)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • トライベッカ
本日22回予約が入りました。
Macao Trading Co.には2つのフロアがあり、上階の広々としたダイニングルーム、下階の親密なラウンジを提供しています。料理は、その同名のかつての独立したコロニーで見つかった中華料理とポルトガル料理の折衷です。Tribecaの端のChurch Stに位置し、Macaoの内装は照明、遺跡、鉄製品の劇的な組み合わせです。高い天井と隠された場所は1940年代の港の近くの倉庫のような雰囲気のレストランに相応しい環境で、Macaoの「赤提灯地区」の冒険を想起します。
Buddakan NYの写真
4.6
素晴らしい(16211)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • ミート パッキング ・ ディストリクト
本日197回予約が入りました。
マンハッタンのミートパッキング・ディストリクトに位置する荘厳で超現実的な雰囲気のレストランで、アジアの静けさと16世紀パリの華麗さを組み合わせています。 中華料理を想像力豊かに解釈したメニューは、味に厳しい舌でさえも満足させます。
MR CHOW - TriBecaの写真
4.4
非常に良い(2409)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • トライベッカ
本日23回予約が入りました。
Mr Chowは世界的に有名なレストラン経営者のマイケル・チャウのレストランで、2006年にオープンしました。ごく最近では、卓越性、サービス、料理のためにアメリカン・アカデミー・オブ・ホスピタリティー・サイエンシズ(American Academy of Hospitality Sciences)による5つ星ダイヤモンド賞(5 Star Diamond Award)を受賞しています。57丁目の1号店に次ぐニューヨークで2番目の店舗です。Mr Chowの最もおしゃれな最新のロケーションで、パティオや魅力的なバー(毎日17:00にオープン)があります。 2006年にニューヨークマガジン(NY Magazine)が「Mr Chowレストランで食事をするということは、40年間3つの大陸に渡って非常にたくさんのスープ餃子を通って移動したさすらいのパーティーに参加することである。」と書いています。 トライベッカ(TriBeCa)店のエグゼクティブシェフKwok Horは、中国料理業界で非常に尊敬を集めている専門家で、香港料理協会(The Hong Kong Culinary Association)において多くの講演を行っています。 MR CHOWのメニューは、昔からの本格的な北京オリジナルレシピの組み合わせで、チキンサテ、MR CHOWヌードル、Ma Mignonはすべて私たちの情熱的かつ熟練したシェフによる創作です。メニューには世界で最も上手に調理された北京ダックもあります。
Brooklyn Chop Houseの写真
4.6
素晴らしい(2801)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • トライベッカ
本日61回予約が入りました。
Home of the L.S.D. - Only Place On Earth where guests can enjoy Salt & Pepper / Ginger Garlic Lobster —- 3LB 35 Day Dry Aged Porterhouse Steak & 7Lb Authentic Peking Duck ALL ON ONE TABLE Dim Sum & Chops featuring one of kind - Pastrami - Bacon Cheeseburger & French Onion Soup Dumplings.Voted Best New Restaurant 2018 by Thrillist - BEST STEAKHOUSE in NYC by NEWSWEEK 2019! ***INDOOR DINING IS NOT GUARANTEED UPON RESERVATION***
TAO Uptownの写真
4.4
非常に良い(14433)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • ミッドタウン イースト
本日105回予約が入りました。
店内中心部に、日本の鯉が泳ぐ池の上を浮く約5mの大仏が鎮座するTaoは、有名人やスポーツ選手に人気の高いパンアジアンレストランです。本格的な香港中華料理/和食/タイ料理を専門としています。Taoは3階構造で、ニューヨークでも類を見ない元映画館の景色を望む素晴らしい"Skybox"を含む、300席の座席があります。そのほかTaoには寿司バー、ラウンジ、食事やショーを楽しめる2つのバーがあります。前菜は8~18ドル(USD)、主菜は16~39ドルです。年間を通して27.50ドルのプリ・フィクスランチメニューを用意しています。
The House of the Red Pearl at Tin Building by Jean-Georgesの写真
4.8
素晴らしい(97)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日23回予約が入りました。
A clandestine fine dining restaurant serving Chinese-inspired dishes that marry the innovation of Jean-Georges with flavors of the East, tucked away for a feeling of discovery. New York’s best kept secret, with intricate gold wallpaper and blue velvet banquettes.
Vybes 109 (气派酒楼)の写真
2.4
(2)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • リトル ・ イタリー
South of Little Italy, we offer authentic modern and traditional southern style Chinese food which is a rare find in today's NYC Chinatown scene. Live music Friday and Saturday evenings.Our signature dishes include- Baby roast pork- Peking duck- Orange beef- Orange chicken- Crispy Fried Chicken 位于小意大利南部,我们提供正宗的现代和传统南方风味中国菜,在当今的纽约市唐人街是难得一见的。周五和周六晚上有现场音乐。我们的招牌菜包括:- 烤乳猪- 北京烤鸭- 陈皮牛肉- 陈皮鸡- 香脆炸鸡
886の写真
4.7
素晴らしい(7)
価格:普通
• Chinese (Beijing) • イースト ビレッジ
本日11回予約が入りました。
Opened in 2018, Eight Eight Six is a Taiwanese restaurant specializing in a good time. like a watering hole that overdelivers on food.
Yum Chaの写真
4.5
非常に良い(8)
価格:普通
• Chinese (Beijing) • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日10回予約が入りました。
Yum Cha Kitchen & Bar is a new restaurant in New York City that serves traditional Chinese dim sum with a modern twist. The menu features a variety of Dim Sum, Taps &Wok . The restaurant also has a full bar, serving cocktails, wine, and beer. Yum Cha Kitchen & Bar is a great place to go for a casual lunch or dinner with friends and family.
Friedman's - Battery Parkの写真
4.7
素晴らしい(56)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • Battery Park City
本日25回予約が入りました。
A little about us & the culture that has been created… Friedmans is a family run business, which operates locations throughout New York City. Friedmans was named after the famous economist Milton Friedman who popularized the phrase, “there ain’t no such thing as a free lunch”. This phrase has gone on to be used in science, economics, finance, statistics, technology, sports, & now food. However, to put it simply, “to get one thing we like, we usually have to give up another thing we like.” Our mantra is simple, “Eat good food” and this is what we strive to deliver to our guests. For us, it has two meanings. Firstly, eat food that tastes good. Secondly, be proud of the food you serve. We know where our food comes from. We communicate regularly with our farmers and are proud to serve antibiotic free meats & local vegetables. Our mission is for you to love, respect, & enjoy, not only the food you serve, but also the team you work with.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ