Detroitのベストステーキハウス
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現在地周辺のご予約可能な店舗(13)
本日24回予約が入りました。
Truly at the heart of town, Sullivan’s Detroit sits just blocks from the Detroit River (also known as the U.S./Canada border) and steps from the Times Square and Michigan monorail stations. Bustling with shopping and beautiful parks, the Downtown neighborhood makes for the ultimate home base on any day or night out in Detroit. Sullivan’s elevated steakhouse menu pulses inspiration from a variety of global cuisines, truly offering something for everyone. Start your evening with a plate of filet mignon-stuffed cheesesteak egg rolls or a half-dozen oysters on the half-shell. Enjoy our fresh market greens, or sip our classic French onion soup. Then, it’s time for the main event: enjoy a bone-in or house cut of our cut-above steaks, from a Wagyu Tomahawk rib-eye to our prime New York strip, or opt for an herb brick chicken or crab-stuffed shrimp instead. End the night with a decadent dessert,. Then, nightcap the meal with a craft cocktail.
本日84回予約が入りました。
新しい高級ダイニングの形を開拓するTexas de Brazilは、本格的なブラジリアン・アメリカンのシュハスカリアレストラン、または寛大なテキサスの気性とブラジル南部の料理が融合したステーキハウスです。
前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどの50〜60種を取り揃えたグルメなサラダエリアがあります。座席札を緑側にして置くと、様々な部位の味付けした牛肉、ラム肉、豚肉、鶏肉、ブラジルのソーセージなどの豊富な肉料理をスタッフが取り分けにきます。料理は伝統的なサイドディッシュと自家製のブラジルのチーズパンと合わせて提供しています。食事の際は、レストランにいるワイン専門家が受賞歴のある豊富なワインリストから最適なワインをお選びします。作りたての特製カクテルのカイピリーニャも用意しています。食事の締めくくりに甘い各種デザートを楽しんだ後は、食後のドリンクやエスプレッソを片手にリラックスしたり、Texas de Brazilの雰囲気を満喫できます。
本日27回予約が入りました。
Caesars Windsorのシグネチャーレストラン、Neros Steakhouseは、比類のないサービスでおいしいメニューアイテムを楽しめる高級レストランです。素晴らしいリバーフロントの景色を望めます。デトロイト・フリー・プレスとカジノ・プレーヤーによる「ベスト・ステーキハウス」やワイン・スペクテイターによる「優秀賞」を受賞しています。Nerosは300種類の銘柄が揃う印象的なワインセラー(セラー内での食事可)、優れたシェフによる絶妙な料理各種を誇っています。食欲をそそるAAAプライムリブのスローロースト、ジューシーな大西洋ロブスターのロースト、クリーミーで繊細なクレームブリュレなどをお楽しみください。19歳以上の方のみカジノへ入店できます。
本日59回予約が入りました。
Step into the captivating world of Sexy Steak, your premier Detroit destination for the ultimate Italian steakhouse experience. Savor prime beef paired with unparalleled expert service—an exquisite celebration defining our restaurant's unique charm. Join us for an unforgettable culinary journey where each bite mirrors our unwavering commitment to excellence, creating a distinct taste of Italy in the heart of Detroit.
本日56回予約が入りました。
高品質、快適さ、価格。この3つが、The Keg Steakhouse & Bar でのユニークな体験を創り出すキーポイントです。メニューは柔らかくジューシーなステーキ、時間をかけてローストしたプライムリブ、ジューシーな貝、新鮮なサラダ、贅沢なデザートなどが特色 で、もちろん素晴らしいワインリストも用意しています。The Keg のステーキには、最高級のカットのみを使用しています。この柔らかな熟成肉は、特別にブレンドした調味料が加えられ、高品質の熟成肉の天然成分を最大限に楽しめるとともに、ユニークな香りも満喫できます。柔らかくジューシーで香り豊かなステーキを、いつでも保証します。居心地の良い雰囲気で、ゲストを笑顔で歓迎しています。スタッフは明るくフレンドリーで豊富な知識を持っており、ゲストを喜ばせることを本望としています。The Keg Steakhouse & Bar は、楽しく、リラックスしてくつろげる雰囲気のレストランです。
本日11回予約が入りました。
Inspired by the parrillas of his native Argentina and the hip enclaves of contemporary Buenos Aires, Chef Javier Bardauil brings the art of live-fire cooking to Detroit at BARDA — a modern steakhouse where ancestral traditions meet out-of-this-world innovation. The BARDA kitchen relies solely on a wood-burning grill and oven, ensuring that every dish is either flame-cooked, fire-kissed, or served raw, showcasing premium cuts of meat and high-quality seafood and vegetables prepared to highlight their natural flavors. The thoughtfully curated South American wine list and playful cocktail menu provide artful balance to the fire-infused cuisine. Recognized as a James Beard Award finalist for Best New Restaurant in 2022, Barda invites you to experience the depth and warmth that only live-fire cooking can offer, in a futuristic space unlike any other restaurant in America.
本日23回予約が入りました。
The London Chop House is a revitalized Detroit institution. The restaurant aims to entertain all desires of its guests with everything from Wagyu Beef to Caviar Service and offering a Cigar/Billiards Lounge on the ground level. Live music is featured nightly and valet parking is available.The London Chop House is open for dinner service Monday-Saturday. Private parties are available in multiple private dining spaces for groups of all sizes. The London Chop House was originally open from 1938-1991 and reopened in 2012 as one of Detroit's greatest dining traditions.