Nahantのベストタパス・小皿料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(16)
本日9回予約が入りました。
At VIVI’s Tapas Bar, we believe dining should be a shared experience that brings people together. Specializing in both traditional and inventive tapas, our curated menu of globally-inspired dishes has a little something for everyone. Our thoughtfully crafted menu pays homage to the renowned tapas tradition, offering a delightful fusion of classic Spanish flavors and innovative culinary creations. Whether you're enjoying a romantic date, catching up with friends, or celebrating a special occasion, VIVI's is the perfect backdrop for creating lasting memories.
The Lupita Experience in Revere is waiting for you with our traditional plates from Mexico and Central America. Our staff is eager to meet and serve you. Come Join us! As a Family business we will to treat you as Family!
本日41回予約が入りました。
Owners Mario Leon and Tamara Bourso introduced traditional Spanish cuisine with a Dali twist to Boston in 1989 and the concept of pairing/sharing tapas quickly spread throughout the restaurant community. Dali offers a full liquor bar with Sangria, original/vintage Cocktails, and Bottoms Up Shots. The interior is personalized with quirky decor such as the Crying Gold Wall, Lost & Found Clothesline, and a LED Interactive Table that cozily seats 6-10 convivial guests.Reservations available Wednesday thru Sunday from 5:30 to 10 and we invite you for a memorable evening.
本日10回予約が入りました。
Estragon Tapas Bar:サウスエンドでスペインを少し味わえます。EstragonはJulio de HaroとLara Eggerにより所有、経営されています。シェフのJulioはマドリッドで生まれ育ち、伝統的なスペイン料理の簡素さを反映した料理を提供しています。多くの料理はファミリーレシピで、Abu Luisaのキッチンからお客様のテーブルへお届けしています。Estragonの豊富なタパスメニューと共に、しばしば忘れられたクラシックカクテルを含むユニークなカクテルリスト、20種類以上の地元産クラフトビール、もともとある、および新しいワイン地方の100以上のスペイン産ワインリストを用意しています。Estragonでは他とは違った夜を楽しめます。アールデコ調と年代風のシックな感じが調和した内装は、居心地の良い洗練された雰囲気で、どのような場合にもぴったりの場所です。Estragonファミリーのブライアン、ローレン、ジョセフ、サヒール、フラッフィー、ショーン、トニー、ホイットニー、ポーラ、カリサ、ママ、デュバー、フレディ、イエシィ、ペドロ、ララ、フリオがお待ちしています。
本日57回予約が入りました。
Right on the water in the heart of Boston's Seaport with intimate dining rooms, two bars, & the city's best seasonal outdoor patio, the Nautilus Pier 4 (est. 2021) is one of Boston's few 'can't miss' restaurants. Built on the idea that 'Everything is Better' Shared the Nautilus brings it, plain & simple. Featuring ‘New England coastal seafood meets Asian haute street food’ cuisine, culinary inspired seasonal & regional cocktails, 20+ beers, & a "Best Of" Wine Spectator award winning wine & sake list plus a curated energetic soundtrack, & a lively yet neighborly atmosphere. The Nautilus makes the new & unfamiliar feel right at home. Lunch Fri, Sat, Sun 12pm to 3pmDinner Mon - Sun 5 or 530 to 930 or 10 depending on the day.Reservations recommended. Perfect for specials occasions, large groups, private parties or casual drop ins. First come first serve bar. 300 Pier 4 Boulevard. Right by the ICA
本日45回予約が入りました。
Little Donkeyは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフ、Ken OringerとJamie Bissonnetteによる最新のレストランです。この二人のシェフはボストンで人気のToro、ニューヨーク市のCoppaとToro、またバンコクやまもなくオープンするドバイのレストランもプロデュースしています。Little Donkeyは、ケンブリッジのセントラルスクエアの中心部に位置しています。OringerとBissonnetteによるボストンエリアで初のレストランで、6年前にオープンしました。居心地よく、昼から夜まで営業しています。シェフたちの世界旅行にインスパイアされた、市場の食材を使った世界各国のスモールプレートを提供しています。