Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

West Los Angeles​のベストカリフォルニア料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(111)

Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2156)
価格:普通
• Californian • サンタ モニカー
本日47回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
SALT Restaurant & Barの写真
4.5
非常に良い(2233)
価格:高い
• Californian • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日21回予約が入りました。
SALT Restaurant and BarはウォーターフロントのMarina del Rey Hotelにあるレストランです。マリーナの景色を見渡しながら、最高クラスの地元食材を使った季節のカリフォルニア料理やクラフトカクテルを、ブランチ、ハッピーアワー、ディナータイムに楽しめます。
LULU - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(128)
価格:普通
• Californian • ウエストウッド
本日48回予約が入りました。
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
AOC - Brentwoodの写真
4.6
素晴らしい(3334)
価格:高い
• Californian • ブレントウッド
本日34回予約が入りました。
TavernはSuzanne GoinとCaroline Styneのシェフ&ソムリエチームによる3つ目のレストランで、その他にLucquesレストランとAOCワインバーも所有しています。ウェストロサンゼルスにあるこの支店は、ブレントウッドの地元住民が集まるスポットです。Jeffrey Alan MarksによるシックなデザインのTavernは独立しながらも繋がった3つのスペースで構成され、ガラス屋根のアトリウムダイニングルーム、青い壁の広いバー、カジュアルダイニングを楽しめるカフェスペースのLarder(ベーカリー、小売店、持ち帰り用の食品あり)があります。レストランでは、クラシックなアメリカの要素を取り入れたSuzanne Goin特製のカリフォルニア/地中海料理を提供しています。
Craig'sの写真
4.7
素晴らしい(991)
価格:非常に高い
• Californian • ウェスト ハリウッド
本日64回予約が入りました。
Reservations accepted two weeks in advance.Serving American fare from upscale comfort food to vegan specialities in the heart of the West Hollywood Design district. Craig's offers covered and heating patio seating, indoor and bar seating. Reservations are recommended, but walk-ins accepted and our bar features our full dinner menu.
Vespertineの写真
4.8
素晴らしい(143)
価格:非常に高い
• Californian • カルバーシティ
本日8回予約が入りました。
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Melisseの写真
4.9
素晴らしい(1996)
価格:非常に高い
• Californian • サンタ モニカー
本日2回予約が入りました。
魅力的な季節のメニューから世界的なワインリストまで提供するMelisseは、ミシュランの2つ星レストランで、2003年からザガットにより、ロサンゼルスで訪れたいトップレストランとして表彰されています。サンタモニカに位置するMelisseは、シックな雰囲気、素晴らしい現代的なフランス料理、親切なサービスで五感のすべてを刺激します。オリビア/オーガスティンルームは、親密な集まりやビジネスエンターテイメントに利用できます。他にはないダイニング体験ができるMelisseは、見逃せない素晴らしいダイニング先です。ぜひ魅力的な体験をお楽しみください。
The Ivyの写真
4.7
素晴らしい(8227)
価格:非常に高い
• Californian • ビバリー ・ ヒルズ
本日99回予約が入りました。
1983年に開店して以来、ロサンゼルスのランドマークであるThe Ivyは、「天使(Los Angels)の街」で楽しい時間を過ごすのに最適な場所です。時折人気スターが混じる客層、軽快な音楽、フレンドリーなウェイター/スタッフ、キラーカクテル、素晴らしい料理、居心地が良いヒップな地域密着型のレストランには、カジュアルグラマーで魅力的なカリフォルニアの空気がすべて詰まっています。
SELINEの写真
価格:非常に高い
• Californian • サンタ モニカー
本日4回予約が入りました。
*OPENING DECEMBER 3, 2024*Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At Seline, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Fiaの写真
4.6
素晴らしい(2501)
価格:非常に高い
• Californian • サンタ モニカー
本日49回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • MargaretVIP
    シカゴ・イリノイ州 •8​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    We loved our experience at Craig ‘s. Feom beginning to the end, staff were warm, friendly and accessible. There is a real vibe’ at Craig’s which we loved. Highly recommend.
    詳細を見る
    Craig's価格:非常に高い• カリフォルニア料理• ウェスト ハリウッド
    4.7
  • JoeVIP
    シアトル・イースタンワシントン •93​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    This was, without a doubt, one of the top 5 dining experiences of my life; I told the waiter it was the USA's answer to Noma. Unbelievably creative, visually stunning, absolutely delicious food with exquisite service; it should be on everyone's bucket list.
    詳細を見る
    Vespertine価格:非常に高い• カリフォルニア料理• カルバーシティ
    4.8
  • Rick
    ロサンゼルス •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Ricky made our experience at Calabra truly unforgettable! From the moment we sat down, his friendly and genuine demeanor gave us a warm, local vibe that made us feel right at home. He went above and beyond by recommending incredible cocktails tailored to our preferences and even crafting them to perfection himself. Ricky's smile never left his face, and his generous attention to detail elevated our dining experience. Combine his stellar service with Calabra's amazing Mediterranean food, and it was an evening to remember. Thank you, Ricky - you're a gem!
    詳細を見る
    Calabra at Santa Monica Proper価格:高い• 地中海料理• サンタ モニカー
    4.8
  • sineadVIP
    ロサンゼルス •13​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    It's always a great time. The food is consistently good, along with the drinks and service.
    詳細を見る
    Lunetta価格:普通• カリフォルニア料理• サンタ モニカー
    4.7
  • Dimitri
    マイアミ •3​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    L’endroit, tout d’abord, est exceptionnel. La décoration est extrêmement original, cosy, quelque soit l’endroit où nous soyons assis. Concernant les plats, ils étaient très bons, gourmands, chatoyants, et nous ne regrettons aucun des fois que nous avons fait. Pour finir, la carte des vins est exceptionnelle et le service attentionné , compétent et particulièrement disponible. Bravo ! 
    詳細を見る
    Fia価格:非常に高い• イタリア料理• サンタ モニカー
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ