Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Mccully-Moiliili​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

natuRe waikikiの写真
4.7
素晴らしい(671)
価格:非常に高い
• French indian • ワイキキ
本日16回予約が入りました。
【VALIDATED PARKING AVAILABLE at HYATT CENTRIC WAIKIKI 4 HOURS FREE!!】We offer a seasonal tasting menu that utilizes ingredients that tells the story of our islands and the history behind it. Bar Area is accepting walk-ins.**Our Hale tasting menu is 6 courses for $120 and our Aina (Vegan) tasting menu is 6 courses for $100. We accommodate Pescatarian, No-Red Meat, Vegetarian, and Vegan diets.We CANNOT accommodate Gluten-Free. Please note if you are bringing kids for the tasting menu and if they will be having the course menu.Nae OgawaHer career started at the prestigious Michelin-starred NARISAWA in Tokyo. She then moved to New York at 21 years old to work at famed Michelin-starred Bouley.Shortly after, she was flown to Paris to work at the popular bistro, La Bourse et La Vie. In 2021, her ideas came to fruition with natuRe waikiki, an upscale restaurant featuring Sustainable Island French cuisine.
Michel's at the Colony Surfの写真
4.7
素晴らしい(4800)
価格:非常に高い
• French indian • ワイキキ
本日36回予約が入りました。
オアフのゴールドコーストの「お金持ち・有名人のライフスタイル」で「最もロマンチックなレストラン」に選ばれたハワイの海辺の高級レストランです。ぜひ最高の高級フランス料理を体験しに来てください。
Mugenの写真
5.0
素晴らしい(305)
価格:非常に高い
• French indian • ワイキキ
本日9回予約が入りました。
Mugen is an award-winning fine dining concept that is elevating Hawaii’s status as a destination for culinary travel. Experience global contemporary artistry with a sense of place at Mugen, the Forbes Five-Star rated fine dining restaurant at ESPACIO The Jewel of Waikiki, where every dish tells a story and every sip is a celebration.Rising star Executive Chef Colin Sato has redefined the Mugen dinner experience with his new five-course menu, designed in collaboration with Pastry Chef Jamon Harper and in consultation with renowned Chef Alan Wong. Featuring seasonal and local ingredients, diners can choose from myriad options within each course while sipping inventive cocktails or exploring wine from Mugen’s extensive collection, honored with the Wine Spectator "Best Of" Award.
La Mer at Halekulaniの写真
4.9
素晴らしい(2224)
価格:非常に高い
• French indian • ワイキキ
レストランをはるかに超えた試食の場La Merは、またとない究極の食事ができるレストランです。Halekulaniで最高級のレストラン、ハワイ州で最古のレストランとして知られ、AAAのファイブダイヤモンドを連続で獲得しています。国際的に高い評価を受けているメニューは、技巧を凝らしたネオクラシックなフランス料理が中心となっています。食事はワイキキビーチとダイヤモンドヘッドの壮大でロマンチックな景色を眺めながら楽しめます。南フランス料理の影響を受けた見事な料理は、この土地ならではの食材が独自に調和した味わいとなっています。受賞歴のあるワインリストが最高の食事に輪をかけます。男性はジャケットまたは長袖のドレスシャツ、スラックス、ドレスシューズを必ずご着用ください。La Merは、大人と8歳以上の子供を対象とした洗練された高級料理店です。
Bernini Honoluluの写真
4.8
素晴らしい(607)
価格:非常に高い
• French indian • ホノルル
本日10回予約が入りました。
Margotto Hawaiiの写真
4.7
素晴らしい(177)
価格:非常に高い
• French indian • Ala Moana
本日1回予約が入りました。
Hawaii branch of Michelin Tokyo selected restaurant Margotto e Baciare, Winner of the Best Restaurant in Hawaii by USA Today, the first and only Krug ambassador, truffle centric French/Italian/Japanese fusion fine dining.Chef Kenta Kayama has been trained under the best chefs in Japan, Mr.Kanda who keeps 3 stars Michelin for the whole time Michelin has been published in Japan. We opened our door in Tokyo in 2014 and became known as the best place for truffle and old world wine. We serve fresh seasonal truffles from all over the world throughout the year, Italian Alba white truffle to French Perigord black truffle, Tasmanian black etc.As being one of only 112 Krug ambassador chef, we have almost every bottles of Krug for you, along with many selection of old world wines. Working with Hawaii's first master sommelier Chuck Furuya, we also have premium wine pairing and monthly wine events.Please try the best food and wine in Hawaii at Margotto.Looking forward to welcoming you!!
Waikiki Leiaの写真
4.8
素晴らしい(86)
価格:高い
• French indian • Kaimuki
本日3回予約が入りました。
-If you are more than 6 people, please contact us.-Dinner reservation is available by PHONE CALL ONLY.Popular wedding venue at Diamondhead is now open for breakfast, lunch and dinner.Open-air ambiance surrounded by Diamondhead.Enjoy our tropical gardens and cascading waterfalls as you dine.
Miro Kaimukiの写真
4.8
素晴らしい(3)
価格:非常に高い
• French indian • ホノルル
本日15回予約が入りました。
A Chef Chris Kajioka restaurant that debuted in 2020 in partnership with San Francisco-based chef, Mourad Lahlou, called Miro Kaimuki.The restaurant is located in the space which formerly housed Honolulu's venerable Café Miro for 23 years. Similar to its predecessor, Miro Kaimuki features a French-inspired menu punctuated with Japanese flavors and techniques. The restaurant is a reunion for chefs Kajioka and Lahlou who first worked together at San Francisco's Aziza and Mourad.

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ