Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Ridgewood​のベストワイナリーレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(76)

Aurora - Williamsburgの写真
4.8
素晴らしい(1670)
価格:非常に高い
• Winery • ウィリアムズバーグ
本日52回予約が入りました。
Established over a decade ago, Aurora restaurant is a landmark of the Italian cuisine in the vibrant neighborhood of Williamsburg. Aurora creates a perfect balance of tradition and innovation, with a great respect for seasonality, by combining top quality Italian imports, sustainably grown local produce and house-made specialties. The wine program offers a list of over 150 labels, along with craft beers, signature cocktails, and a full liquor bar. The rustic and charming dining room with exposed brick walls and high ceilings, opens to an intimate, leafy garden, enclosed during the colder months, and perfect for a relaxing dinner "al fresco" during the warm season. Aurora is a great spot for a romantic date, a casual getting together with friends, or private events.
La Pizza & La Pasta - Eataly NYC Downtownの写真
4.4
非常に良い(1650)
価格:普通
• Winery • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日107回予約が入りました。
Located in New York's Financial District, La Pizza & La Pasta features two of the best-loved Italian dishes: Napoli-style pizza from Rossopomodoro and high-quality, artisanal pasta directly from Gragnano, Campania. Enjoy our seasonal selection just steps away from our expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers)! Book your table to enjoy dining at La Pizza & La Pasta—Eataly NYC Downtown's largest restaurant, known for its floor-to-ceiling windows overlooking lower Manhattan.
Emporioの写真
4.7
素晴らしい(850)
価格:高い
• Winery • ソーホー
本日51回予約が入りました。
Emporio, a rustic Roman-style trattoria, managed by the same team responsible for the successful Aurora Brooklyn and Aurora Soho restaurants, has become another one of their dining destinations known for excellent food delivered in a relaxed and authentic setting.Literally an Emporio, the restaurant will sell a superior selection of quality Italian provisions offering Italian and local cheeses, artisanal and house cured charcuterie, raw bar, fritti, wood-fired pizzas, homemade pastas and traditional Roman entrees. The menu concept is far ranging and flexible, allowing clients to design a meal suitable for their palette and their price point. In addition to traditional dining service, other options include a glass of wine with antipasti, a family style meal at a communal table or a pizza and prosecco break. Emporio, which means “local grocery store” in Italian, is offering authentic Roman cuisine with an international flair.
The Capital Grille – NY – MetLifeの写真
4.8
素晴らしい(4970)
価格:非常に高い
• Winery • ミッドタウン イースト
本日36回予約が入りました。
The Capital Grilleでは、レストラン直営の肉屋で乾燥熟成後にハンドカットされた、アメリカでも非常に有名なステーキ、ワイン、新鮮な魚介類、独創的なサイドディッシュ、毎日その場で調理されるので注文せずにはいられないデザートなどが楽しめます。The Capital Grilleのソムリエが世界中から精選した、350ラベル以上のワインリストは絶賛されています。快適で洗練されたダイニングルームでは、先を見越した親切なサービスを経験できますし、最先端のメディア技術が十分に装備された個室では、完璧なイベントを主催できます。記念すべき夜や、午後の素晴らしい食事に最適です。所在地はChrysler Centerです。*アメリカ国外から予約する場合は、「newyorkcity@tcgdine.com」までメールでご連絡ください。
La Pecora Bianca - Midtownの写真
4.7
素晴らしい(1101)
価格:普通
• Winery • ミッドタウン イースト
本日46回予約が入りました。
La Pecora Bianca ("the white sheep") offers an unforgettable Italian dining experience in NYC, ideal for private dining, brunch, and takeout. Our menu showcases authentic Italian flavors with house-made pastas, like our signature rigatoni vodka and tagliatelle bolognese, alongside delicious pizzas-all crafted daily with fresh, local, and seasonal ingredients. Join us for brunch, where Italian favorites meet modern tastes, or unwind with spritzes, negronis, and La Pecora Rosa organic rosé during aperitivo hour. Whether you're dining in our stylish space or enjoying our dishes at home, we bring the best of Italian cuisine to every meal.
Have & Meyer | Vineria Naturale con cucina�の写真
4.6
素晴らしい(515)
価格:高い
• Winery • ウィリアムズバーグ
本日26回予約が入りました。
Have & Meyer|Vineria Naturale con cucina is a natural wine bar & restaurant. Our Italian wines come from conscious winegrowers and reflect their unique personality together with their hard work, heart and passion. Our cuisine Is “Slow Food inspired” because we believe in the Values of good, clean and fair food. The ingredients we use for our plates are sourced in a sustainable way. They reflect the close relationships that, time after time, we build with local farmers, cheesemakers, brewers and all the artisans that are truly committed to our same goal.We have a beautiful PRIVATE dining room for parties of 10+ please contact us at info@haveandmeyer.com
Park Ave Kitchen by David Burkeの写真
4.5
非常に良い(263)
価格:高い
• Winery • ミッドタウン イースト
本日19回予約が入りました。
Opening December 7, 2023 on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in New York City.A New-American Brasserie’s food and beverage offering, complemented by a high degree of hospitality, will be similar to other David Burke restaurants – both welcoming neighborhood spots and dining destinations.Park Ave Kitchen by David Burke is celebrity chef David Burke’s first new venture in New York City in almost three years and a welcome addition to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.
Wildairの写真
4.7
素晴らしい(174)
価格:高い
• Winery • ローワー イースト サイド
本日33回予約が入りました。
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
Racines NYの写真
4.9
素晴らしい(544)
価格:普通
• Winery • トライベッカ
本日41回予約が入りました。
Racines Parisの支店であるレストランで、ミシュランの星を獲得したシェフFrederic Ducaは、新鮮で季節に敏感な高級フランス料理を提供しています。Arnaud Troncheによって作成されたワインリストは、小規模生産のワインで構成され、大半は有機またはバイオダイナミック認証を受けています。
Demoの写真
4.8
素晴らしい(79)
価格:高い
• Winery • ウェスト・ビレッジ
本日26回予約が入りました。
Demo is a restaurant in the West Village serving modern, Europe-inspired cuisine from Executive Chef Quang Nguyen and Sous Chef Dina Fan. Inventive seasonal dishes—like wax beans with bottarga and boquerones—share the menu with updated classics like beef tongue tonnato, alongside a carefully curated list of wines by glass and bottle. The sleek interior, tastefully adorned with red marble and dark wood, hosts a front bar for walk-ins as well as a chef's counter in the back.Please note: We are a small restaurant. Reservations in the dining room and at the chef's counter are intended for dinner. For drinks and snacks we accept walk-ins at the front bar. Thank you for your understanding.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ