Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オースティン

Old West Austin​のベストアメリカ地方料理(南西部)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Ranch 616の写真
4.6
素晴らしい(1545)
価格:高い
• Southwest • ダウンタウン
本日26回予約が入りました。
South Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
Teddy'sの写真
5.0
素晴らしい(1)
価格:高い
• Southwest • Austin
本日39回予約が入りました。
Daniel Berg is the Cofounder of Bill’s Oyster and Teddy’s Restaurant & Bar. Berg started his culinary career in New York, where he was also born and raised. Daniel attended the French Culinary Institute (NYC) as well as La Scuola Di Cucina (Colorno, IT). After completing culinary school he began working for critically acclaimed and James Beard award–winning Chef Andrew Carmellini. Berg would spend several years under Carmellini working for him beginning at Michelin-starred and three-starred New York Times restaurant A Voce. Berg would go on to help Carmellini open several more restaurants, including Locanda Verde, The Dutch and Bar Primi. He also spent a year working in Italy under Chef Massimo Montaro at the two-Michelin-starred restaurant Principe Cerami. Daniel would go on to work for Chef Daniel Boloud at his flagship three-star Michelin and four-star New York Times flagship restaurant Daniel, as well Eric Ripert’s Le Bernardin.
Roaring Fork - Downtown, Congressの写真
4.7
素晴らしい(3475)
価格:高い
• Southwest • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
Roaring Fork(ロアリング・フォーク)は、洗練された雰囲気の中で薪で調理する大胆なアメリカ料理を提供しています。ディナーは毎晩17:00から提供しており、月曜〜金曜の16:00〜19:00の時間帯はハッピーアワーを楽しめます(バー&ラウンジエリア限定)。ハッピーアワーの予約は受け付けていません。バー&ラウンジは常時先着順です。月曜〜金曜の11:00からランチも提供しています。ランチとディナーは予約をおすすめします。関心をお寄せいただきありがとうございます。ご来店をお待ちしています。
Roaring Fork - North Austin, Stonelakeの写真
4.7
素晴らしい(5062)
価格:高い
• Southwest • アーボリータム
本日83回予約が入りました。
Roaring Fork(ロアリング・フォーク)は、素朴なタッチの洗練された雰囲気の中で薪で調理する大胆なアメリカ料理を提供しています。ラウンジでのカクテル、快適なダイニングルームでのディナー、またはクアーリー湖のパノラマの景色を望む屋外パティオでののんびりしたランチやサンデーブランチなど、Roaring Forkは家族や友人とリラックスした時を過ごすのに最適な場所です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ