Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Playa del Rey​の特別な日の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(167)

Bacari PDRの写真
4.7
素晴らしい(1377)
価格:高い
• イタリア料理 • プラヤ ・ デル ・ レイ
本日57回予約が入りました。
Bacari PDR is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 2nd restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our comfortable, intimate indoor patio or in our spacious, breezy outdoor patio. You will feel like home when dining at Bacari PDR.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari PDR is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Gjelinaの写真
4.6
素晴らしい(2247)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日199回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Felix Trattoriaの写真
4.7
素晴らしい(2615)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ヴェネツィア
本日85回予約が入りました。
Felix Trattoria embodies a philosophy of seasonality, warm hospitality, and the deeply rooted culinary traditions of regional Italy, lead by Chef Evan Funke, who is a culinary storyteller, a custodian of Italian tradition, and a master of the old world techniques of handmade pasta.
The Rose Veniceの写真
4.5
非常に良い(2949)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日58回予約が入りました。
ヴェニスの中心部にある、街の象徴的なレストランです。1979年以来、住人にも観光客にもサービスを提供してきました。 36年を経た今、シェフのJason Neroniは世界から影響を受けたNeroni自身の季節の料理を紹介しながら、地元のコミュニティがよく知る、愛すべきRose Cafeのルーツを大切に守り続けています。 Rose Cafe - Restaurantには、ビアガーデンを併設した屋外のダイニング、40フィートの長さを誇るバー、マーケットやパン屋、フルサービスのダイニングルームがあります。
SALT Restaurant & Barの写真
4.5
非常に良い(2233)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日21回予約が入りました。
SALT Restaurant and BarはウォーターフロントのMarina del Rey Hotelにあるレストランです。マリーナの景色を見渡しながら、最高クラスの地元食材を使った季節のカリフォルニア料理やクラフトカクテルを、ブランチ、ハッピーアワー、ディナータイムに楽しめます。
pasjoliの写真
4.6
素晴らしい(640)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サンタ モニカー
本日24回予約が入りました。
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.
The Butcher's Daughterの写真
4.6
素晴らしい(159)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日51回予約が入りました。
The Butcher’s Daughter Venice is a plant-forward restaurant, bar, juicery, and “vegetable slaughterhouse.” Located in the vibrant Venice neighborhood, we treat fruits and vegetables with the same care a butcher would meat: chopping, filleting, and carving fresh produce into healthy vegetarian dishes and pressing them into vibrant juices. Under the guidance of our Culinary Director Richard Rea, our menu changes every season, offering 100% vegetarian dishes with many vegan and gluten-free options. We take pride in our great selection of wines, craft cocktails, and mocktails, ensuring there’s something for every taste. We also offer take-out and delivery for those who prefer to enjoy our meals at home. Named one of the best supper spots in Venice by the LA Times, we serve breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch, creating a celebrated dining experience with in-season ingredients that nourish both body and soul.
Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2156)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日47回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Charcoal Veniceの写真
4.6
素晴らしい(526)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日40回予約が入りました。
Charcoalは、ミシュラン星獲得シェフのJosiah Citrinが手がける居心地の良い地元のレストランです。日替わりメニューには、薪オーブンやビッグ・グリーン・エッグの炭火で調理されたおいしいコンフォートフードを用意しています。レストランのコミューンな雰囲気に加えて、多くの料理がシェアできるようにファミリースタイルのボリュームある量で提供されています。
Dear John'sの写真
4.6
素晴らしい(231)
価格:高い
• ステーキハウス • カルバーシティ
本日30回予約が入りました。
In 1962, Johnny Harlowe made the jump from the silver screen to chef and owner of Dear John’s. Convinced by his pal Frank Sinatra, Johnny opened the iconic spot just a ways down from Sony Studios on Culver Blvd. It became the watering-hole for the Hollywood elite with Sinatra often in the corner playing the piano against the dark brick walls once lined with portraits of famous John’s. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up to re-open Dear John’s with an updated classic American menu and old-school cocktail list.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ