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El Sereno​のベストシーフードレストラン

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.6
素晴らしい(3673)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日34回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
Loretoの写真
4.8
素晴らしい(287)
価格:非常に高い
• Seafood • アトウォーター・ビレッジ
本日44回予約が入りました。
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.Please note: All credit card payments will incur a 3% processing fee. You may use cash or a debit card to avoid this charge. Thank you for your cooperation.
The Royce Steak Houseの写真
4.5
非常に良い(1328)
価格:非常に高い
• Seafood • パサデナ
本日13回予約が入りました。
The Royce | Wood-Fired Steakhouse features the finest selection of Prime Cuts, Australian Wagyu, and grass-fed beef, expertly prepared on a wood-fired grill. The menu is accented by fresh seafood and creative, comfortable side dishes.
Ruth's Chris Steak House - Pasadenaの写真
4.8
素晴らしい(4053)
価格:非常に高い
• Seafood • パサデナ
本日62回予約が入りました。
予約をご希望の場合は、(626)583-8122までお電話ください。ご希望に添えるよう最善を尽くします。 カリフォルニア州パサデナにあるRuth's Chris Steak Houseでは、約980℃で焼き上げた最高級のUSDAプライムビーフを約260℃に熱したプレートで提供しており、最後の一口までジューシーで熱々のステーキを楽しめます。ニューオーリンズ風の前菜、USDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、特製のサイドディッシュ、自家製デザートを用意しています。Ruth’s Chrisでは温かみのある快適な雰囲気とともに、素晴らしいおもてなしを提供しています。常連の方も初めての方も、Ruth’s Chrisは最高の夜を過ごすのに最適なレストランです。毎晩ディナータイムに営業しており、予約をお勧めしています。プライベート・ダイニングやケータリングにも対応しています。
Pez Coastal Kitchenの写真
4.6
素晴らしい(74)
価格:高い
• Seafood • パサデナ
本日15回予約が入りました。
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.
TENSHOの写真
4.9
素晴らしい(71)
価格:高い
• Seafood • リトル東京
本日5回予約が入りました。
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).5.3.2022 TueNEW OPEN in Little Tokyo[TENSHO]Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO. Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 
The Lonely Oysterの写真
4.9
素晴らしい(243)
価格:高い
• Seafood • シルバー ・ レイク
本日9回予約が入りました。
The Lonely Oyster's mission is educating all in the following:Our expertly trained RAW bar staff journeys everyone in all things saltwater. (productsourcing, flavor profile, finish, and sustainability.)High End Liquid Alchemy Cocktails:Our in-house Beverage Director, Philip Ross concocts original and science based cocktails that pair most perfectly with each of our daily oyster selections.Exceptional Wine:Sommelier Philip Ross' wine list redefines what it means to be enophile, showcasing exclusively available vintages from all lands that touch the sea.All of these parts are designed to cohesively inspire a thirst for merroir, terroir, andinvoke a sensory travel experience through a shared knowledge.
NIKU Xの写真
4.3
非常に良い(358)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日81回予約が入りました。
NIKU X offers 2 exclusive unlimited dining experiences that highlight Wagyu and Luxury Seafood, located in the heart of Downtown Los Angeles. Our BBQ Dining features 2 different tiers of unlimited A5 wagyu to be grilled by guests as well as our Seafood Buffet, where families and friends can enjoy an interactive dining style. Our other experience features our 40oz Wagyu Tomahawk highlighted by our table side flame ritual. Here guests can enjoy an intimate atmosphere while still enjoying our Seafood buffet as well as our signature unlimited items.
Water Grill – Los Angelesの写真
4.8
素晴らしい(5419)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日68回予約が入りました。
創業30年以上のWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンにオープンした当時から、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められるザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」として絶賛され、優れた品質と鮮度の魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。
Joyceの写真
4.5
非常に良い(575)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日25回予約が入りました。
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
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