Riley Parkのベスト寿司レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(31)
本日148回予約が入りました。
日本でおよそ1世紀前に開発された炙り、または表面のみ焼いた寿司専門のレストランです。直に、あるいは軽く焼くことで、魚の自然の風味を増すことで知られています。Mikuのオーナーの中村正剛さんは、それぞれの魚の独特の味を生かすため、非伝統的な日本の食材を使用した特別なソースを作り、炙りのコンセプトを革新しました。
Miku Restaurantは、Pan Pacific Hotel、カナダプレイス、トレード&エキシビジョンセンター、IMAXシアター、クルーズ船ターミナル、シーバス(海上バス)から徒歩圏内です。ダウンダウンでショッピングの際に、休憩やランチにぜひお越しください。
Howe StreetとCanada Place Wayの角に入り口があり、カナダプレイスのクルーズ船の東ターミナルを見渡せます。
**テーブルは予約時間の15分後まで確保しますが、それ以降は他のお客様へ席を開放します。
本日66回予約が入りました。
イエールタウンの活気のあるエリアに位置するMinami Restaurantは、バンクーバーに最もユニークで革新的なダイニング体験をもたらしました。Minamiは、2008年にバンクーバーで盛り上がりを見せていた寿司シーンに炙りスタイルという食材を炎でさっと焼く技術を紹介したことで知られる先駆者の姉妹店、Mikuの足跡を辿っています。それぞれの魚の持つ独特の風味を活かすために、炙り鮨には日本の伝統的な食材とは一味違ったシェフ特製ソースを使っています。醤油もワサビもつけずにお召し上がりください。
キッチンでは、季節や地域によって多種多様な食材がしっかりとした目で選び抜かれ、ひとつの皿に結実しています。伝統的な修行を積んだ日本人シェフがグローバルな味覚や最先端の技術に触発され、新しいスタイルの料理を作り上げています。巧みな細工の施された有田焼の特別注文の皿は、オーナー である中村正剛氏自らの手によって厳選されたもので、その料理へのアプローチからは情熱と美が感じられます。
本日68回予約が入りました。
The Victor features a contemporary and seasonally inspired menu. The menu highlights a wide array of Pacific Northwest seafood, a sushi and raw bar, and a wide selection of speciality tiered steaks. Locatedon Parq’s Rooftop, The Victor boasts a vibrant energy that echoes and amplifies the vitality of the city of Vancouver; overlooking False Creek and a 30,000-square foot rooftop urban park. The Victor is a fine-dining destination that evolves into a nightlife destination for locals, hotels guests, and casinoplayers; providing premium libations, cutting edge cocktails, best in class wine cellar, and an extensive selection of champagnes and sparkling wines.
Come in and discover delights to intoxicate the senses. Restaurant Yugo invites you to experience the joy of coming together and sharing the finest fusion of delicacies and flavours. Exceptional taste mingles with warm camaraderie to create a meal to be remembered long afterwards.It excites us take the sublime flavours of Japan and merge them with the sophistication of French cuisine to create a harmonious symphony of taste and flavour. Enjoy the blend of sous-vide cooked endives with yuzu, sashimi with truffle oil, confit octopus and green tomato salsa.Let us be enticed by a warm relationship of flavours. Let us drink to the friendships, the esprit du corps, the way we mix together. And let us breathe deeply the smoky florals of a rich glass of Bourdeaux, sip iced Sake, and raise cold glasses of Asahi.We will laugh together, share stories together and enjoy our experiences together.
本日13回予約が入りました。
Welcome to Okeya Kyujiro Our Omakase Experience is a chef’s choice menu consisting of seasonal ingredients mainly sourced from Japan. It includes approximately 25 courses with mostly sushi. IMPORTANT INFORMATIONS Please let us know before taking a reservation any allergies or food restrictions to know if we can possibly accommodate your needs. We do not accept outsiders food or alcohol in our establishment. We do not have a kid’s menu. RESERVATION AND CANCELLATION POLICY Reservation must be cancelled 48 hours in advance. Failure to cancel by this time will result in a cancellation fee. Parties of 5+ full will be required to pay the full price in advance plus 20% service fee. A valid credit card is required to make the reservation. To cancel a reservation, simply cancel through the OpenTable email confirmation or email us: info@info.ca PRICE: $325 (Dinner) /$180 (Brunch) BEFORE TAX AND TIPS PER PERSON
本日25回予約が入りました。
Indulge in our mouthwatering Mexican-Japanese street cuisine, featuring generous portions of flavorful fillings inspired by both cultures. We are bringing out the best of both cultures.Our menu is a vibrant tapestry of Mexican food and tacos, destined to charm even the most discerning palates.
本日8回予約が入りました。
A restaurant that is renowned for its use of locally sourced, fresh ingredients, the culinary artists at Alley take great pride in handcrafting each of our Japanese BBQ dishes to ensure each visit to our restaurant is unforgettable. Nong Tang unites the culture and heritage of the Orient with rich memories of home through his innovative and authentic Japanese BBQ. Alley, evokes feelings of warmth and ease through its elegant and comfortable surroundings. Here, guests can relax and reminisce about cherished time spent with family and friends. The handcrafted cuisine is prepared from the finest and most authentic ingredients, sourced locally. The Alley restaurant team invites you to join us to experience authentic Japanese BBQ in a place that feels just like home.Weekend Happy Hour: 2-5pm 15% off Food and Beer
本日43回予約が入りました。
「KOBE」では、本格的な日本の旅館の雰囲気の中で、昔ながらの鉄板焼き、火鉢スタイルの料理を味わえます。
「KOBE」は、食通のお様にマッサージを受けて育った最高級の牛肉を提供しています。
柔らかいステーキ、新鮮なシーフード、放し飼いの鶏、採れたての野菜を目の前で調理する真の日本のスタイルをぜひご覧ください。