Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Bayonne​のベストアジア料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

Next Door Provisionsの写真
5.0
素晴らしい(8)
価格:高い
• Contemporary asian • ジャージー シティ
Chef driven, fine-fast casual BYOB restaurant in Jersey City's West Side District. Next Door Provisions is the embodiment of Chef Ruby Felix's passionate pursuit of distinct flavors anchored by seasonal ingredients. We invite you to take your next bite, Next Door.
Hortus NYCの写真
4.6
素晴らしい(196)
価格:高い
• Contemporary asian • NoMad
本日13回予約が入りました。
HORTUS NYC, a Michelin-recognized restaurant in 2020, continues to innovate its approach to modern Asian cuisine, emphasizing seasonal dishes crafted by Executive Chef Youjin Jung. With an impressive background at renowned establishments like Babbo, Del Posto, and Osteria Mozza, Chef Jung brings a unique fusion of her Korean heritage and refined culinary expertise to the menu.Chef Jung was recruited by General Manager Suhum Jang, her lifelong friend and classmate from the Culinary Institute of America. Together, they have elevated the dining experience at HORTUS, showcasing creative dishes that blend tradition with a contemporary flair. The newly revamped menu, launched in October, further highlights Korean flavors in a modern, approachable style.Guests can also enjoy live jazz performances every Wednesday, Thursday, and Friday from 7 PM to 10 PM without any cover charge, creating a perfect pairing of world-class cuisine and live music.
Buddakan NYの写真
4.6
素晴らしい(16211)
価格:非常に高い
• Contemporary asian • ミート パッキング ・ ディストリクト
本日204回予約が入りました。
マンハッタンのミートパッキング・ディストリクトに位置する荘厳で超現実的な雰囲気のレストランで、アジアの静けさと16世紀パリの華麗さを組み合わせています。 中華料理を想像力豊かに解釈したメニューは、味に厳しい舌でさえも満足させます。
Ivan Ramenの写真
4.8
素晴らしい(3181)
価格:普通
• Contemporary asian • ローワー イースト サイド
本日15回予約が入りました。
Ivan Ramenは「ラーメンを超えるラーメン」を提供しています。 Ivan Ramenは日本人が想像するクラシックなニューヨークのダイナーをイメージしたお店で、おいしい料理、素晴らしいサービス、Ivan Orkinが作り出すユニークなメニューを提供しています。Ivan Ramenでは、Ivanの人生の中で培った創造性をもとに、彼自身のニューヨークのルーツ、伝統的なフランス料理店での修業、日本に対する深い理解を最大限に取り入れて、お店とメニューを開発しています。ラーメンはもちろんのこと、厳選した日本酒とともに楽しめる大皿料理も提供しています。Ivan Ramenは、ポップカルチャーや映画に着想を得たユニークな内装と、カジュアルで居心地の良い雰囲気を兼ね備え、楽しい時間を過ごすのに最適です。
Zuma Japanese Restaurant - NYの写真
4.6
素晴らしい(1716)
価格:非常に高い
• Contemporary asian • ミッドタウン イースト
本日30回予約が入りました。
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Jue Lan Clubの写真
4.2
非常に良い(2133)
価格:高い
• Contemporary asian • Gramercy Park
本日25回予約が入りました。
Jue Lan Clubは275席あるマルチレベルの中華レストランで、75席のくつろげるガーデン&特徴のある複数のプライベートダイニングルームを提供しています。Jue Lan Clubは信じられないほど風味豊かな中国料理のロウ・メニュー、数多くの点心のほか、シェフOscar Toroが90年代風にアレンジした古典的な中国料理を楽しめます!各ソーシャルメディアをご覧ください。@JueLanClub /ウェブサイトJueLanClub.com
Di An Diの写真
4.7
素晴らしい(13)
価格:高い
• Contemporary asian • グリーン ポイント
本日23回予約が入りました。
Named for an endearing Vietnamese phrase shared between friends and family, Di An Di translates to “let’s go eat” and specializes in modern Vietnamese fare. Owned and operated by first-generation Vietnamese-Americans, the cuisine is rooted in tradition with a focus on innovation, led by Executive Chef Caroline Hahm. The restaurant's signature dish, Pho Thin Hanoi, is a northern-style pho that captures the essence of Vietnamese flavors. Di An Di has been recognized by the Michelin guide and is located near Transmitter Park in Greenpoint. The atmosphere is airy and verdant, enhanced by beautiful skylights that create an inviting dining experience.
Tsukimiの写真
価格:非常に高い
• Contemporary asian • イースト ビレッジ
Located in the heart of the East Village, Tsukimi offers a modern take on kaiseki, a multi-course Japanese dinner. The name Tsukimi translates to moon viewing and refers to the mid-autumn harvest festival honoring the moon at its fullest and brightest.We are a unique 12-seat counter tasting course experience, exploring seasonal creations by Chef Takanori Akiyama and his team alongside a thoughtfully curated beverage program offering sake, wine, select Japanese spirits and pairings.If you have any food restrictions, please reach out to us at info@tsukimi.nyc first before making a reservation. Late arrivals to the reserved seating may result in missed dishes as courses are served at the same time for all guests. Reservations are prepaid and all sales are final and non-refundable. We may honor rescheduling with at least 72 hours notice to the time of the reservation. For more information, feel free to browse our FAQs https://www.tsukimi.nyc/faqs
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ