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Gustavo A. Madero​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(131)

Sartoriaの写真
4.7
素晴らしい(2093)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日33回予約が入りました。
Sartoria is the gastronomic proposal of Italian chef Marco Carboni (former chef at Osteria Francescana by Massimo Bottura), where he expresses the philosophy of his italian roots, based on the product, the season and a “hand-made” approach.The menu is focused on seasonality, and products are produced in a sustainable way by small-scale producers. At Sartoria, pasta is produced artisanally every day, respecting italian tradition and simultaneously embracing mexican produce.The warm ambiance of a traditional italian trattoria comes together with our vision of a contemporary osteria that is both dynamic and cosmopolite.Sartoria is a pet-friendly restaurant in the outside sitting area. Kindly let us know of your allergies and/or intolerances when making your reservation.
Darosaの写真
4.6
素晴らしい(319)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日22回予約が入りました。
Restaurante-Bar Italiano en la colonia Juárez, CDMX
Santo Hand Roll Barの写真
4.6
素晴らしい(285)
価格:非常に高い
• 日本料理 • コンデサ/ローマ
本日45回予約が入りました。
Hand Roll & Sushi Bar in the heart of Roma Norte.Perfect spot to come with friends, on a date, work meetings, have a day with the family, or just enjoy it solo. Our menu is the work of chef/sensei Hiroshi Kawahito, in collaboration with Chef Daniel Villanueva, they will make sure that your experience here is always exceptional!We have a very unique mixology menu, with more than 15 original creations combining elements from classic cocktails with japanese ingredients, giving them the perfect twist and creating a very special sensory experience.Come and enjoy great food, delicious cocktails, music and good vibes. See you soon!
Havre 77の写真
4.6
素晴らしい(771)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日17回予約が入りました。
French Brasserie
CANAの写真
4.6
素晴らしい(363)
価格:非常に高い
• 各国料理 • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日29回予約が入りました。
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
Blanco Colimaの写真
4.6
素晴らしい(1150)
価格:非常に高い
• グローバル料理 • コンデサ/ローマ
本日30回予約が入りました。
Situated in the heart of la Roma, Blanco Colima is a restaurant located in one of the most iconic buildings of the end of the Porfiriato with an unbeatable architectural framework. A space opened to culture, art and gastronomy.The gastronomy of Blanco Colima it’s a fusion between Spanish cuisine with Mexican accents. Its based on products of the highest quality creating a menu that focuses on the ingredient through our chef’s perspective.It has a relax bar that offers fun cocktails to our guests created by our mixologist focused on bringing the best experience by using always high quality ingredients. Our proposal has a range of possibilities: from classic cocktails to signature cocktails, where no matter what you drink the quality and detail are noticeable.
Altaneraの写真
4.3
非常に良い(522)
価格:非常に高い
• ダイニングバー • コンデサ/ローマ
本日22回予約が入りました。
La experiencia en Altanera nos invita a promocionar y reconocer la gastronomía mexicana contemporánea a través de la herencia culinaria, sus orígenes y tradiciones. Nuestros platillos se elaboran al momento con materia prima de la más alta calidad, acompañados de un ambiente sofisticado y cosmopolita.Lula Martín del Campo es nuestra chef, mexicana y quien ha visitado distintas comunidades de pequeños productores responsables y comprometidos con el medio ambiente, el consumo local y sustentable, formando una cadena de producción que mantiene la identidad y cultura mexicana.
Bajelの��写真
4.8
素晴らしい(119)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日6回予約が入りました。
Located on the 13th floor and featured in the first edition of the Michelin Guide in Mexico, Bajel is a fine dining restaurant offering an exquisite fusion of Mexican and global flavors, helmed by the renowned Chef Alonso Vidal."Bajel is a true culinary journey. Anchored in the use of seasonal ingredients and local producers, Bajel's cuisine is an honest and respectful tribute to its surroundings. The open space allows guests to admire the harmony in the kitchen and the dedication of the team." - Chef Alonso Vidal
Kill Billの写真
4.7
素晴らしい(321)
価格:非常に高い
• 日本料理 • コンデサ/ローマ
本日14回予約が入りました。
Contemporary Sushi + RobataKill Bill es un omakase/kaiseki contemporáneo con una propuesta de sushi y robata, en una barra de tan sólo 14 comensales, ubicado en la Roma Norte. El concepto se inspira en los listening bars de Tokio, con un enfoque particular en el jazz.
Pigeonの写真
4.5
非常に良い(274)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日25回予約が入りました。
Michelin Guide 2024 recommended restaurant. An American bistro under the casual feeling of a neighborhood restaurant, located in one of colonia Roma’s best spots.Chefs: Mercedes Bernal and Rodney Cusic.

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