Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Tanglewood​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(116)

Churrascos - River Oaksの写真
4.7
素晴らしい(1964)
価格:普通
• 中南米料理 • アッパー・キルビー、シェファード・コリドー
本日6回予約が入りました。
「アメリカ大陸の大胆で独創的な料理」 ラテン料理を提供するChurrascosで、南アメリカのパリージャの大胆な味を、その炎と情熱と共にお楽しみください。ヒューストン・テキサンズのチーム御用達のケータリング業者で、店内でもセビーチェ、アレパス・アルマダ、エンパナーダなどの前菜から当店自慢の炭火焼きシュラスコのチミチュリ添えまで、様々な料理を提供しています。食後には、トレスレチェをぜひお試しください。 Churrascosは食事に合うワインも多数取り揃えており、「味のオーケストラ」を提供します。食事とワイン、そしてあなたのゲストを暖かく祝福します。
Le Jardinier - Houstonの写真
4.7
素晴らしい(162)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハイツ/ワシントン
本日14回予約が入りました。
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
State of Graceの写真
4.8
素晴らしい(3350)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • リバー・オークス
本日14回予約が入りました。
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
a'Bouzyの写真
4.7
素晴らしい(2670)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • リバー・オークス
本日9回予約が入りました。
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail
Uchi Houstonの写真
4.9
素晴らしい(4443)
価格:非常に高い
• 寿司 • モントローズ
本日34回予約が入りました。
2011年度ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフTyson Coleは、自身のレストランUchiをヒューストンでオープンし、個性的なスタイルの料理を提供しています。Coleは予想外の食感と風味を組み合わせ、和食の域を超えた料理を創作しています。世界中の多くのテイストをアレンジし、伝統的な包丁さばきと最先端の技法を取り入れています。Uchiはモントローズの近く、ウェストハイマーの有名な旧フェリックス・スペース内に位置しており、都市部のロケーションにて、高い品質とサービス、斬新な料理と親しみやすい雰囲気を楽しめます。 シェフColeのメニューには日替わりスペシャル、温菜&冷菜、巻物、焼物、天ぷら、寿司、刺身が含まれます。
CASE Chocolatesの写真
4.9
素晴らしい(59)
価格:非常に高い
• デザート • Southeast Houston
本日4回予約が入りました。
CASE Chocolates is the world's first chocolate and cocktail speakeasy. Our tasting experiences take you through fine and unique cacaos combined with high-end spirits and cocktails. Our space is meant to spark delight and joy, and we can't wait to welcome you in soon!Our promise is a one-of-a-kind journey through chocolates in an unforgettable atmosphere.Please arrive on time for the best experience. Plan ahead as parking is limited to a small lot and street parking. You must enter through Sampson St., Suite E. No-shows and cancellations less than 24 hours in advance will be subject to a charge of $68 per person. Each tasting comes with 3 cocktail and chocolate pairings. Tastings start at 6:30 pm and 8:30 pm Wednesdays and Thursdays and 6:30 pm, 8:30 pm, and 10:30 pm Fridays and Saturdays and are approximately 90 minutes per tasting.
Októの写真
4.5
非常に良い(68)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • モントローズ
本日13回予約が入りました。
Welcome to Októ, where Mediterranean flavors and vibrant ambiance converge. Named after the Greek word for "eight," Októ offers an upbeat atmosphere with a jazzy bar featuring exclusive spirits. Our menu, crafted by Sof chefs Yotam Dolev and Hai Avnaim, showcases innovative, nutritious dishes inspired by Greece, Spain, and the Levant.Guests can enjoy a seasonal selection of approximately a dozen shareable plates, reflecting the rich culinary traditions of the Mediterranean. Complementing the food, our bar serves a curated wine list and a range of classic and creative craft cocktails. Októ is designed for communal dining, making each visit a memorable celebration of Mediterranean cuisine and culture.
Guard and Grace - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(1799)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日18回予約が入りました。
Named after our daughter Grace, along with the idea that a steakhouse can be graceful, whimsical, and elegant without being dark and moody. What started as a vision to keep the vibe light and airy while letting the outside in, has turned into an Award-winning design of which we couldn't be prouder. This menu is truly meant to offer something for everyone, with often found steakhouse features as well as a plethora of seafood to truly highlight the best of the gulf and beyond. Prime, Dry Aged and local Wagyu cuts of beef in 4 to 40 oz. portions are available to satisfy any sized appetite. Innovative cocktails and wines from around the world top it all off -making Guard and Grace the place to be for happy hour, a couple's night out or your private event. Our family, or Ohana, is a passionate group of culinary obsessives who strive to make memories that will last a lifetime. Houston is a special city that has stolen our hearts, and from the bottom of them, we thank you for joining us.
Eddie V's - West Aveの写真
4.8
素晴らしい(3721)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • リバー・オークス
本日25回予約が入りました。
ヒューストンのEddie Vでは、快適で洗練されたインテリア、華やかな雰囲気、生演奏のジャズ、その全てが非日常のディナーを演出してくれます。 その日入荷した新鮮なシーフードからお好きなものを、または28日間熟成させた肉を完璧な焼き具合で提供して絶賛されているセンターカットのプライムステーキをお選びいただけます。ワインリストにはマスターソムリエによって選びぬかれた200以上の受賞ワインが並び、食事をさらに引き立て、完璧なものにしてくれます。 もっとリラックスして楽しみたい場合は、ぜひV Loungeへお越しください。ソウルフルなジャズが流れる魅惑的な照明のある空間で、クラシックでクリエイティブなカクテルや特別な前菜をお楽しみいただけます。静かな平日のディナーから特別なプライベートイベントまで、どんなシチュエーションでもお任せください。私たちのサービスにきっとご満足いただけるでしょう。
B&B Butchers & Restaurant - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(6725)
価格:高い
• ステーキハウス • ハイツ/ワシントン
本日49回予約が入りました。
ダウンタウンから徒歩ですぐ、ワシントンアベニューのイーストエンド新興地区に位置するB&B Butchers & Restaurantは、伝統的な肉屋を併設するクラシックな高級ステーキハウスです。歴史的なDittman建物内にあり、常連客は最高級のテキサス牛や日本の和牛を誇るメニューのほか、レストランで28日間または55日間乾燥熟成されたUSDA認証のプライムビーフを楽しめます。B&Bは米国内で9軒のみの日本の神戸ビーフ・神戸肉流通推進協議会認定のレストランの1つで、但馬牛100%を使用したA5ランクの本格的な神戸牛のみを提供しています。B&Bでは毎週土曜と日曜にはブランチを用意し、日曜は屋上のパティオでライブ音楽を開催しています。卵料理をメインにしたクラシックなブランチアイテムと共に、特製カクテルも楽しめます。B&Bでは月曜〜金曜の15:00〜18:00に階下と上階のバーエリア、屋上のパティオにて、お得な料金の軽食、テキサス風カクテル、ビール、グラスワインを提供するBooze & Bitesソーシャルアワーメニューを用意しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ