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Kikuna / Okurayama / Tsunashima / Hiyoshi​のカジュアルなレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(21)

横浜 なだ万の写真
価格:非常に高い
• 日本料理 • 横浜
創業190余年の伝統を誇る老舗「なだ万」。当店は和食コーナー、寿司カウンター、鉄板焼カウンターを揃え、ご家族連れからカップルまで幅広くご利用頂ける総合店舗です。季節感溢れる日本料理や寿司・鉄板ステーキをご賞味いただけます。日本料理の魅力を余すところなくお届けいたします。*在庫がない場合でもお席がご用意できる場合がございます。お電話で店舗へ直接お問い合わせください。
#なだ万 #Nadaman
ハードロックカフェ 横浜店の写真
価格:高い
• アメリカ料理 • 横浜
ミュージシャンの使用した衣装やギターを飾った店内で、ノンストップで流れるミュージックを聴きながら、手作りにこだわったアメリカ料理と革新的なカクテルが楽しめるレストランです。 併設するロックショップでは、ハードロックカフェのロゴマークと各店舗の都市名をデザインしたオリジナルグッズを販売しています。In 1971, the original Hard Rock Cafe was established in London. Well known for its “Love All, Serve All” policy and “All Is One” mentality, this restaurant that stated pure soul was the appearance of the theme restaurant that carried out as a momentum of weakening class society of Europe. From interior, logo, food, service, and even staff uniform was filled to the charm, which smashed the common sense of the very conventional restaurant, and it held the fans captive from across the world. As in other countries, the Hard Rock Cafes in Japan allow you to enjoy American home-style cooking while Rock & Roll fills the restaurant all around you. In addition, Memorabilia such as guitars, outfits, gold disks, and autographed posters from famous musicians decorate the walls. The LOGO T-shirt with a city name sold only to the person who visited the store of the city became a well renowned hot-selling product. “People” magazine raved about the Hard Rock Cafe as the “Smithsonian of Rock & Roll.”
カリフォルニア・ピザ・キッチン ラゾーナ川崎店の写真
価格:高い
• アメリカ料理 • 川崎
イタリアの伝統的なピッツァメニューの枠を超え、カリフォルニアの自由な感覚から生まれた、グローバルなトッピング・アイデアによるオリジナリティ溢れるプレミアムピザをメインに、アペタイザーからスープ、サラダ、パスタ、デザートまで、豊富なメニューを揃えたプレミアム・ピザ・ダイニング。California Pizza Kitchen (CPK) is a casual restaurant chain that is a leader in authentic California-style cuisine. Since its start in LA in 1985, it has been expanding its restaurants in the US and abroad. It features an imaginative line of hearth-baked pizzas, including the original BBQ Chicken Pizza, and a broad selection of distinctive pastas, salads, soups and sandwiches. Now you can enjoy CPK also in Japan!
宇田津 鮨の写真
4.9
素晴らしい(14)
価格:非常に高い
• 寿司 • 目黒
中目黒駅近路地裏にできた新しい隠れ家な店中目黒駅から徒歩5分の裏路地にはいると木造の大きな扉が目印。四季に合わせたアートデザインと落ち着いた店内が広がります。毎日、店主自ら豊洲市場に買い付けした新鮮な魚で本格的なお寿司が味わえ、伝統を守りかつ新しいスタイルを見つけ出す料理をあわせてご堪能下さい。なお、日曜日、祝日は、店主が不在になり若手育成営業日となっております。New hideaway shop that was able to Naka-Meguro Station near the back alley.Large door is mark of wooden Once in the back alley of a 5-minute walk from Naka-Meguro Station. Store calm and art design to match the four seasons will spread.Every day, a full-fledged sushi taste with fresh fish, which was purchased in the shopkeeper himself Toyosu market, Please enjoy together the tradition and find a new style cuisine.Please note that Sundays and Public holidays are business days for training young employees as the owner is absent.
開花屋の写真
4.7
素晴らしい(507)
価格:高い
• 居酒屋 • 渋谷
本日4回予約が入りました。
和風をベースにした創作料理。東京・渋谷にある開花屋。オーナーシェフの海好きによって得た海辺の人脈によって新鮮な食材を提供できるお店。その食材もジャンルにとらわれず、時にエスニック、時に欧風に。今の日本の料理を味わえる場所。こういう場合はどうすればいいの?こんな料理が食べたい。会話もまた、食事を美味しくする調味料。どうぞ開花屋のサイトもごひいきに。http://www.kaikaya.com/index.html ご予約ポリシー: 居酒屋スタイルのカジュアルダイニングです。静かにお食事を楽しむと言うよりワイワイガヤガヤと食べて飲んで語って笑って楽しい時間を過ごして頂く場ですので、多少のお席の狭さと騒がしさはご了承の上ご利用ください。 ●キャンセル料金(お一人様当りのキャンセル料):当日キャンセル:8000円/予約前々日~前日キャンセル:5000円/13名様以上の予約は7日前からキャンセルフィー発生(当日8000円/前日~7日前まで 5000円) ●人数減の場合もキャンセル料を頂きます。 ★ご予約について: ●ご予約のお客様にはコースをお選び頂いております。コースを選択の上記入ください。【コース料理 雪5800円/月7800円/花9800円/福12000円(お一人様のお料理のみの金額・税別)】 ●13名以上のご予約は、電話(日本国内で返信可能な電話)でのみ賜ります。その後web予約をいただきます。 ●2時間制です。 ●ご予約の変更:・予約前々日以降の人数増加は致しかねます。予約前々日前の人数変更は必ずお電話ください。人数増加ができない場合もございますのでご了承ください。 ★下記ご確認されていない場合、ご入店をお断り致します。 ●アレルギー対応・食材等のご要望:アレルギー対応・食材等のご要望は"https://kaikaya.com/ba"を必ずご確認ください ●お子様について:お子様連れの方は"https://kaikaya.com/bc"を必ずご確認ください。
バンデルオーラの写真
4.1
とても良い(70)
価格:高い
• イタリア料理 • 渋谷
本日2回予約が入りました。
オーナー、シェフを始め全スタッフのイタリア料理に対する愛情は深い。 日本であって日本ではない場所、それがバンデルオーラ。Banderuola, in Tokyo's culinary capital Ebisu, crafts stunning Italian dishes with passion and flair in its charming and relaxing restaurant. The insalata Caprese with fresh mozzarella, basil and tomato and the crispy calamari fritti make ideal starters to your meal. Some of Banderuola's specialty entr_e dishes include the pesce al pecorino con patate fish of the day with potatoes and grated cheese, the beef filetto di manzo al balsamico and the tuna linguine al pesto di tonno pasta, all of which are prepared to perfection. Be sure to accompany your sumptuous Italian feast with one of Banderuola's imported wines.
揚州飯店 本店の写真
4.5
非常に良い(31)
価格:高い
• 中華料理 • 横浜
横浜中華街に本格中華料理の店『揚州飯店』が誕生して半世紀以上!常に変わることなく鮮度の高い食材を用い本場熟練の技・中華の匠が心を込めて至福のひとときをお届けします。厨房には水槽を設置し、季節の旬な魚介類をご提供いたしております。お食事会や接待など、大切なご友人やお客様と素敵な時間を過ごせる個室もご用意。100名様以上のご宴会も対応可能です。目的や人数に合わせてご利用くださいませ。More than half a century has passed since the "Yangzhou Hotel" was born in Yokohama Chinatown.You can enjoy a happy moment with cooking using fresh ingredients made by Chinese authentic chefs.We set up aquarium in the kitchen, we offer fresh seafood in season.We also have a private room where you can spend a wonderful time, such as dinner party with important friends and entertainment with customers.A total of 280 seats from the 1st floor free table to the 5th floor Western style room.Banquets for more than 100 people can also be accommodated.
KINKA Sushi Bar Izakayaの写真
4.3
非常に良い(25)
価格:高い
• 寿司 • 渋谷
"Kinka, a hidden gem where amazing sushi/sashimi and sake are served".We serve not only the classic nigiri sushi, made from the freshest ingredients, but also Canadian lobster sushi/sashimi, blow-torched pressed sushi, and gorgeous sashimi platters. Our bartender also offers a wide array of the best sake, shochu and Japanese-influenced cocktails. The interior, designed by a Canadian designer, offers a very elegant and warm ambiance perfect for any occasion, ranging from dates to business meetings to even a quiet evening alone as you enjoy some light tapas and a glass of wine.Lobster Sushi/SashimiWe proudly present our Canadian lobster nigiri sushi and sashimi platters.The sweet and succulent lobster harmonizes perfectly with soy sauce.Aburi OshizushiWe flavour the pressed sushi with our KINKA original sauce and torch the surface. This unique take on sushi is loved by both Japanese and non-Japanese alike.「極上の鮨・刺身とお酒が味わえる隠れ家、KINKA」。新鮮な食材を使った伝統的な握り寿司だけでなく、カナダ産ロブスターの寿司/刺身、ブロートーチの押し寿司、豪華な刺身の盛り合わせも提供しています。バーテンダーは最高の日本酒、焼酎、和風のカクテルも幅広く取り揃えています。カナダ人デザイナーがデザインした店内は、エレガントで温かみのある雰囲気で、デートからビジネスミーティング、軽いタパスとグラスワインを楽しむ静かな夜まで、あらゆるシーンに最適です。ロブスター寿司/刺身・カナダ産ロブスターの握り寿司と刺身の盛り合わせを自信を持ってご紹介します。甘くてジューシーなロブスターは、醤油との相性が抜群です。あぶり押し寿司・押し寿司はKINKAオリジナルのたれで味付けし、表面を炙っていきます。日本人だけでなく、外国人にも愛されるユニークな寿司です。
アンティカ トラットリア チーボの写真
4.8
素晴らしい(59)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • 目黒
本日2回予約が入りました。
自由が丘の路地裏に佇むTRATTORIA。オーナーシェフ三浦の考え尽くしたシンプルかつ豪快なイタリア料理と愛情をかけて作るパスタ、それに寄り添う厳選されたイタリアワインをお楽しみください。Cibo is an Italian word for “food.” The menu makes maximum use of the true, honest flavor of excellent ingredients, including fresh seafood delivered every morning from the Odawara market; ingredients in season; and organic vegetables from contract farmers, carefully selected for quality based on repeated farm visits. The dishes are simple, made from delicious seasonal ingredients regardless of brand. Some 100 wines are available at reasonable prices. The staff put great effort into matching meals with the right wines and wines with the right dishes.
ルビア 渋谷 ファインメキシカン レストランの写真
4.7
素晴らしい(3)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • 渋谷
2021年3月のオープン以来、日本初のファインメキシカンダイニングとして、都会的で洗練された空間で、日本の食材を生かした新感覚のメキシコ料理を提供しています。エド・コバヤシ(Edo Kobayashi Group)とSARASA (タコス協会代表理事・CASA DE SARASA) が共同オーナーを務め、コンテンポラリーなスタイルでありながら、メキシコの伝統的な調理法を取り入れ、さらに四季あふれる日本ならではの旬の食材と日本料理に宿る精神も込めた、至高のメニューをご用意しています。医師の監修を取り入れた健康的なブランチメニューから、メキシコ各地の郷土料理を「食で旅する」当店ならではのオリジナルコースメニューなどをお楽しみください。<キャンセルポリシー>Dinner Cource(8800円)は、前日キャンセルの場合コース料金の50%、当日キャンセルの場合100%がキャンセル料として頂戴いたします。Since opening in March 2021, as Japan's first fine Mexican dining,In an urban and sophisticated space, we serve Mexican cuisine with a new sensation that makes use of Japanese ingredients.Co-owned by Edo Kobayashi Group and SARASA (Representative Director of Tacos Association, CASA DE SARASA),While it is a contemporary style, it incorporates traditional Mexican cooking methods,In addition, we have prepared a supreme menu that incorporates the seasonal ingredients unique to Japan, which is full of four seasons, and the spirit that resides in Japanese cuisine.From a healthy brunch menu supervised by a doctor,Please enjoy the original course menu unique to our restaurant, where you can “travel by food” with local cuisine from various parts of Mexico.<Cancellation policy>Dinner Cource(8800JPY)Cancellation on the day: 100% of the Course Fee apply Cancellation before the day of: 50% of the Course Fee apply
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