Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Scripps Ranch​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Harney Sushi Powayの写真
4.7
素晴らしい(46)
価格:普通
• 寿司 • ポーウェイ/ランチョ ベルナルド
本日6回予約が入りました。
Experience the taste of high quality sushi with a trendy Neo-Asian inspired décor. Harney stands as the top sushi bar and dining destination in San Diego. It's as fresh and innovative as you desire. Here, the spirit of experimentation mingles with joyful revelry, where top-notch dining expertise meets vibrant charm and flair. Our establishment features a private VIP area and an array of over 30 specialty rolls crafted and named by devoted fans. It's a symphony for your taste buds, nourishment for your soul. Since 2001, we take pride in presenting our award-winning, sustainable sushi cuisine rooted in Southern California.
The WineSellar & Brasserieの写真
4.9
素晴らしい(993)
価格:高い
• フランス料理 • ソレント メサ
本日4回予約が入りました。
Established in 1988, The WineSellar & Brasserie is San Diego's premiere destination for fine wine and exquisitely crafted locally sourced, organic fare. Consistently ranked among OpenTable's Top 10 local restaurants, The Brasserie has been honored with either Wine Spectator's "Grand Award" and "Best Of Award Of Excellence" every year since our inception. With your meal, enjoy a bottle from the adjoining WineSellar boutique wine shop or choose a wine from our award-winning list. Either way, you’ll find an outstanding selection of unique small-production wines not found anywhere else. Not in the mood for wine? Choose from our rotating list of craft beers or seasonally available craft cocktails.
Addison By William Bradleyの写真
4.8
素晴らしい(1884)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • デルマール
本日12回予約が入りました。
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
California Englishの写真
4.3
非常に良い(467)
価格:高い
• アメリカ料理 • ソレント メサ
本日15回予約が入りました。
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
The Pony Roomの写真
4.8
素晴らしい(1475)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ランチョ サンタフェ
本日51回予約が入りました。
The Pony Room is a favorite among locals and resort guests alike. In addition to an extensive selection of all expressions of agave spirits, it is also home to one of Southern California's most impressive wine and hand-crafted, seasonally inspired signature cocktail lists. The Pony Room serves exceptional, American inspired comfort classics with daily specials.Live Music 7 nights a weekJoin us every Saturday and Sunday for Brunch on our beautiful hacienda inspired terraces from 11am to 2pm.
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.8
素晴らしい(2506)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ラ ・ ホーヤ
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。 メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。 食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。 手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。
Amaya at Fairmont Grand Del Marの写真
4.4
非常に良い(1322)
価格:非常に高い
• フランス料理 • カーメル バレー
本日15回予約が入りました。
サンディエゴのホテル、フェアモント・グランド・デル・マール内に位置するレストランで、地中海を彷彿とさせる壮麗な景色を眺めながら食事を楽しめます。スペイン、イタリア、フランスの沿岸部の雰囲気に包まれたAmayaでは、朝食、ランチ、ディナーを快適な日陰のテラスまたは洗練されたダイニングルームで満喫できます。Amayaの特製メニューでは、地中海風アメリカ料理を取り揃えています。シェフのダナ・ハウザーが作り出す、色とりどりの魅力的な前菜、パスタ、リゾットをはじめ、ガーリック風味のグリルドシュリンプのピスタチオとスイートペッパーのソース添え、ロティサリーの仔牛チョップとアスパラガスとプロシュートのグラタンなどおいしいメインディッシュを堪能できます。食事の最後には、季節のフルーツとクラシックな味わいが際立つ贅沢なデザートをお試しください。ワインメニューには、ハウザーの地中海料理の風味をより一層引き立てる、スペイン、イタリア、フランス産のワインを幅広く取り揃えています。
AVANTの写真
4.5
非常に良い(1650)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ポーウェイ/ランチョ ベルナルド
本日16回予約が入りました。
AVANT is the signature Forbes Four-Star rated restaurant at Rancho Bernardo Inn, offering elevated contemporary California cuisine that unites culinary influences and flavors from Baja California with French techniques and inspiration. Crafted by Chef de Cuisine Sergio Jimenez, the seasonal menu uses the freshest local ingredients and produce from The Inn's on-site garden. Regional Sommelier & Cellar Master Joe Baumgardner has curated an award-winning wine cellar for AVANT, from limited production wines around the globe to bio-dynamically farmed selections, offering the perfect pairing for each course. AVANT's cocktail program serves up imaginative libations ranging from light to direct, all complemented by playful presentations and artistic touches. The essential San Diego dining experience is set in inviting indoor and outdoor spaces with stunning views of the surrounding resort.
The Winery Restaurant & Wine Bar- La Jollaの写真
4.4
非常に良い(1432)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日20回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
Mille Fleursの写真
4.8
素晴らしい(2274)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理 • ランチョ サンタフェ
本日10回予約が入りました。
魅力あふれる歴史的な村、ランチョ・サンタフェの中心部にあるMille Fleurs(ミル・フルール)は、デル・マーからわずか約6.4km内地側に位置し、フランス風に大胆にアレンジした素晴らしい料理を提供しています。居心地の良い屋外パティオと上品で快適なフレンチカントリー風の内装は、優雅であたたかく快適な雰囲気を漂わせています。Mille Fleursは、フード&ワインマガジン誌の「アメリカのトップ25」、サンディエゴ・マガジン誌の「ベスト・フレンチ」と「ベスト・オブ・ザ・ベスト」に選ばれたほか、ニューヨーク・タイムズで「サンディエゴ周辺で最も優れたレストラン」としても紹介され、数々の賞賛を得てきました。受賞歴のあるワインセラーでは、世界中から集められた、様々な価格帯の700種類以上のワインから選べます。約1.6km離れたチノ・ファミリーファームでは、シェフが毎日足を運び上質の果物や野菜を厳選しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ