Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Lazy Brook / Timbergrove​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(116)

Trattoria Sofiaの写真
4.6
素晴らしい(1582)
価格:高い
• イタリア料理 • ハイツ/ワシントン
本日47回予約が入りました。
Located at 911 West 11th St. in Houston, Trattoria Sofia is a Berg Hospitality Group concept that serves authentic, rustic Italian food in an intimate, romantic setting. With a focus on seasonal items, fresh ingredients and market availability, the menu features classic dishes served with a new twist. The Heights hotspot features a charming dining room and covered & climate controlled terrace reminiscent of a secret garden, where guests feel as if they've been transported to Italy.
Le Jardinier - Houstonの写真
4.7
素晴らしい(158)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハイツ/ワシントン
本日17回予約が入りました。
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
B&B Butchers & Restaurant - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(6724)
価格:高い
• ステーキハウス • ハイツ/ワシントン
本日71回予約が入りました。
ダウンタウンから徒歩ですぐ、ワシントンアベニューのイーストエンド新興地区に位置するB&B Butchers & Restaurantは、伝統的な肉屋を併設するクラシックな高級ステーキハウスです。歴史的なDittman建物内にあり、常連客は最高級のテキサス牛や日本の和牛を誇るメニューのほか、レストランで28日間または55日間乾燥熟成されたUSDA認証のプライムビーフを楽しめます。B&Bは米国内で9軒のみの日本の神戸ビーフ・神戸肉流通推進協議会認定のレストランの1つで、但馬牛100%を使用したA5ランクの本格的な神戸牛のみを提供しています。B&Bでは毎週土曜と日曜にはブランチを用意し、日曜は屋上のパティオでライブ音楽を開催しています。卵料理をメインにしたクラシックなブランチアイテムと共に、特製カクテルも楽しめます。B&Bでは月曜〜金曜の15:00〜18:00に階下と上階のバーエリア、屋上のパティオにて、お得な料金の軽食、テキサス風カクテル、ビール、グラスワインを提供するBooze & Bitesソーシャルアワーメニューを用意しています。
Guard and Grace - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(1798)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日15回予約が入りました。
Named after our daughter Grace, along with the idea that a steakhouse can be graceful, whimsical, and elegant without being dark and moody. What started as a vision to keep the vibe light and airy while letting the outside in, has turned into an Award-winning design of which we couldn't be prouder. This menu is truly meant to offer something for everyone, with often found steakhouse features as well as a plethora of seafood to truly highlight the best of the gulf and beyond. Prime, Dry Aged and local Wagyu cuts of beef in 4 to 40 oz. portions are available to satisfy any sized appetite. Innovative cocktails and wines from around the world top it all off -making Guard and Grace the place to be for happy hour, a couple's night out or your private event. Our family, or Ohana, is a passionate group of culinary obsessives who strive to make memories that will last a lifetime. Houston is a special city that has stolen our hearts, and from the bottom of them, we thank you for joining us.
State of Graceの写真
4.8
素晴らしい(3347)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • リバー・オークス
本日32回予約が入りました。
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
Uchi Houstonの写真
4.9
素晴らしい(4441)
価格:非常に高い
• 寿司 • モントローズ
本日94回予約が入りました。
2011年度ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフTyson Coleは、自身のレストランUchiをヒューストンでオープンし、個性的なスタイルの料理を提供しています。Coleは予想外の食感と風味を組み合わせ、和食の域を超えた料理を創作しています。世界中の多くのテイストをアレンジし、伝統的な包丁さばきと最先端の技法を取り入れています。Uchiはモントローズの近く、ウェストハイマーの有名な旧フェリックス・スペース内に位置しており、都市部のロケーションにて、高い品質とサービス、斬新な料理と親しみやすい雰囲気を楽しめます。 シェフColeのメニューには日替わりスペシャル、温菜&冷菜、巻物、焼物、天ぷら、寿司、刺身が含まれます。
Etoile Cuisine Et Barの写真
4.8
素晴らしい(3823)
価格:高い
• フランス料理 • ガレリア/アップタウン
本日29回予約が入りました。
シェフのPhilippe VerpiandとMonica Buiがオーナーを務めるÉtoile Cuisine et Barは、居心地がよく温かいヨーローッパ風の雰囲気で、季節折々の伝統的なフランス料理を中心に提供しています。「フランス料理は重くて気取っているという観念を取り払いたい」と語ります。彼はサンディエゴで有名なCavaillon Restaurantを経営しましたが、近年ヒューストンへ移転しました、Étoile Cuisine et Barでは、魅力的な外観やインテリアデザインから上質なサービスまで、すべてが本当にフランスいるような雰囲気を感じさせます。シェフPhilippeによるフランス料理の技法を用いた季節感のあるメニューを用意しています。食通の人々が普段使いで楽しめるレストランです。
Le Colonial - Houstonの写真
4.7
素晴らしい(3727)
価格:高い
• ベトナム料理 • ガレリア/アップタウン
本日38回予約が入りました。
魅惑的で洗練された精神と1920年の東南アジアの風味がリバーオークス地区のLe Colonialに生きています。絶賛されているリック・ワルステッドとジョー・キングはLe Bilboquet、Japonaisなどの有名なレストラン経営者で、Le Colonialはヒューストンでの最初のレストランです。洗練された本格的なフランス・ベトナム料理、優れたサービス、細部への絶妙な気配り、緑豊かなスペースを提供しています。その地区への入口はHarry WinstonやBrunello Cucinelliの隣のケタリングレーンのプライムコーナーにあります。1階のレストラン、歩道沿いのカフェ、2階のラウンジ、全天候に対応可能なテラス、プライベートダイニングスペースが備わる魅力的な「タウンハウス」のユニークな建物となっています。
MF Lobster & Cevicheの写真
4.6
素晴らしい(153)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • モントローズ
本日16回予約が入りました。
In Autry Park, MF Lobster & Ceviche is Houston's only completely round restaurant. The menu features fresh lobster, delivered daily from Maine, and a variety of seasonal ceviches. Menu options include lobster ravioli with handmade pasta, lobster tacos with mango salsa and avocado aioli, and lobster bao with brown butter and chive, just to name a few. Ceviche dishes will vary from season to season and feature lobster, halibut, scallop, shrimp and swordfish.MF Lobster & Ceviche has 2 dog-friendly patios overlooking Autry Park green spaces. We welcome walk-ins and do accept reservations. We do have an online waitlist available.
Uchiko Houstonの写真
4.9
素晴らしい(634)
価格:非常に高い
• 寿司 • ガレリア/アップタウン
本日36回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Originated from the famed Uchi restaurant in Austin, founded by James Beard Award-winning Chef Tyson Cole, Uchiko specializes in robust flavors infused with smoke and hints of char balanced with the fresh and clean profile that is the hallmark of its sister concept Uchi. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. Happy Hour is offered everyday from 4:00 - 6:00 and on Sunday - Wednesday from 4pm - 10pm at the bar only. We look forward to serving you, Kanpai!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ