Edgehillのグルメな方や食通におすすめのベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(18)
本日4回予約が入りました。
The Catbird Seat is an intimate, chef-driven restaurant and culinary incubator that provides chefs a creative outlet in an interactive and open kitchen setting. With just 20 seats arranged around a U-shaped counter, guests are offered a front-row view of the chefs at work, crafting a 10-12 course tasting menu that evolves with the seasons.Currently led by Chefs Tiffani Ortiz and Andy Doubrava, the menu features a dynamic selection of dishes that emphasize sustainability and innovation. Drawing on ingredients preserved from past seasons, foraged finds, and items from their larder, Ortiz and Doubrava showcase their commitment to creativity, resourcefulness, and a modern approach to sustainable cooking.Since its opening, The Catbird Seat has received numerous accolades, including recognition as one of GQ Magazine’s Best New Restaurants, Bon Appetit’s Best New Restaurants, Wine Enthusiast’s Top 100 Wine Restaurants, and Opinionated About Dining’s Top 100 North American Restaurants.
本日52回予約が入りました。
House of Cards is Nashville’s most unique dining and entertainment experience. Located underground in a 10,000 sq. ft space, the venue offers an evening for guests unlike any other in the history of the South. House of Cards celebrates the art of magic, classic American cuisine and fine hand-crafted cocktails. Guests are encouraged to explore the dining room to enjoy the rare collections and be entertained by some of America’s top magicians. Complimentary tickets to magic performances in the showroom are included with purchase of a dinner entrée. Please, no outside bottles.Reservations for parties of 6 or less can be made 14 days in advance through OpenTable. For parties of 7-12, please reserve 17 days in advance by emailing reservations@hocnashville.com. Dress code strictly enforced. For dress code details, visit HOCNashville.com/reservations. No photography inside the restaurant. Reservations encouraged. Walk-ins welcome subject to availability and dress code.
本日95回予約が入りました。
Nestled in the heart of East Nashville, Noko is an Asian-inspired, wood-fired restaurant inspired by wanderlust and simplicity of the region. Here, Executive Chef Dung “Junior” Vo aims to perfect the balance of new and old techniques in wood fire cooking, putting his Asian-influenced spins on familiar proteins and indigenous vegetables through smoking, searing, and roasting.
本日5回予約が入りました。
Locust brings a chaotic elegance to Nashville's dining scene. Chef Trevor Moran and team carefully assemble an ever-changing menu highlighting seafood and local, seasonal products: think raw bar selection, whole grilled fish, a decadent crab omelette, all rounded out with tea and biscuits shaved ice. On Sunday nights, the team pumps out dumplings folded to order for a more casual, walk-ins-only experience. Lunch: Friday - Sunday 12:00 PM - 3:00 PM (reservations required)Dinner: Friday - Saturday 5:00 PM - 9:00 PM (reservations required)Sunday Walk-Ins: 6:00 PM - 9:00 PM (first come, first served)Patio Bar: Friday - Sunday 4:00 PM - 9:00 PM*Please note that Locust is a CARD ONLY establishment, and does not accept cash payments at this time.
本日30回予約が入りました。
Etchは、シェフ、デブ・パケットの最新のベンチャーレストランです。ダウンタウン・ナッシュビルにあるアンコールタワーのグラウンドフロアに位置するEtchは、個室のダイニングルーム、フルバー、オープンキッチン(バースタイルの座席付)を提供しています。
13年間Zolaのシェフ/オーナーであるデブは、ナッシュビルのベストシェフおよびナッシュビルのベストレストランを複数回受賞しています。ナッシュビルにレストランが多数ある中で、Etchは大胆な味と色鮮やかなプレゼンテーションで際立っています。
Etchの料理は、世界中のワインの豊富なコレクションを含む総合的なワインリストとともに提供しています。現代的にアレンジされた古典的なカクテル、様々な折衷的なビールや地域の生ビールを楽しめます。
シェフ・パケットの最新作であり、「アンコールという住所が示すようにスタンディングオベーションに値するユニークで遊び心あふれた限界を超えたデブの特別料理」(ナッシュビル・シーンのフードライター、キャリントン・フォックスによる評価)と 称されたメニューをぜひお楽しみください。
本日52回予約が入りました。
プラチナレコードを生み出すだけでなく、おいしい食べ物でも知られるナッシュビルには多数のレストランがありますが、Urban Grubほどユニークでエキサイティング、
そして多様な飲食店はありません。息苦しい高級感は時代遅れです。エスニックで
健康的かつカジュアルで元気が出るものが流行しており、Urban Grubは次世代の
ナッシュビルの飲食店の星です。様々な南部の伝統料理を
アレンジしたメニューを提供し、新鮮な魚やシーフード、むきたて牡蠣、
燻製肉やグリル肉、野菜、バースタイルの手でつまめる料理を楽しめます。
本日71回予約が入りました。
Modern Diner. Global Fare. Delicious Fun. This is The Mockingbird. Led by talented culinary duo executive chef / partner Brian Riggenbach and front-of-house extraordinaire / partner Mikey Corona, The Mockingbird offers a menu of comfort classics with a global twist and an ambiance of art deco diner whimsy. Walls are covered in beautiful custom-made wallpaper, painted tin tiles on the ceiling, windows open to two patios as weather allows and a larger-than-life mirrored bird sculpture overlooking the dining room. And then there’s the food and drink! Munch on a Mockingburger or Mac N Cheese (aka Feeling Grate!) while sipping an Old-Fashioned-ish or a Punchin’ Bag (ask about it – they are famous!). We also love hosting group events! We have a private dining room, an upstairs dining room and an enclosed patio, all perfect for bridal showers and bachelorette parties plus business lunches and corporate dinners. Y’all come see us! **Reservation cancelation policy is strictly enforced**
本日16回予約が入りました。
シェフCiocciaの15年来の夢を叶えたThe Farm Houseでは、地元の新鮮な食材を使い、モダンなテクニックを駆使した伝統的な南部料理を提供しています。Cantina Laredoのエグゼクティブ・シェフやCapitol Grilleのスーシェフも務めたTrey Ciocciaが、The Farm Houseのオーナー兼エグゼクティブ・シェフとなりました。シェフがこれまでに経験した味と文化を活かしたユニークな料理と洗練されたサービスを提供しています。Encoreビルの地上階に位置し、内装は、再生木材を利用したハンドメイドのテーブル、テネシーの伝統的家具、温かみのあるモダンな照明を使った南部のデザインです。自家製の燻製肉、地元産の食材、高級バーボンのカクテルも提供しています。