Shulin Districtのランチにおすすめのベストレストラン
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受賞歴あり
現在地周辺のご予約可能な店舗(74)
加入會員請點我: 午餐Lunch 11:30~14:30晚餐Dinner 17:30~21:30 🎁生日壽星享烤鴨三吃88折優惠🎁壽星贈主廚特製壽桃🎉2025尾牙春酒|佳餚聚會好時光限定桌菜>>每桌 11,800元起查看菜單及資訊:請來電預約02-85229555 ## 一般訂位:🔸窯烤櫻桃鴨請來電預訂。🔸8位以上訂位請來電02-85229555。一 典華雅聚 訂餐外帶請點【我要訂餐】 一
本日39回予約が入りました。
When we say that we offer "The Best Steak...Anywhere," we mean it!Morton's has grown to over 74 restaurants, but the vision is the same today as it was when we opened our first restaurant in Chicago in 1978. Quality. Consistency. Genuine Hospitality.
本日34回予約が入りました。
[ブラッセリー]? 予約の座席は10分間保留され、時間を過ぎると予約がキャンセルされますので、予めご了承ください。? 予約人数にはお子様も含めてください。これにより快適な食事が確保されます。? 身長100センチ未満の幼児は無料です;身長100センチ以上130センチ未満のお子様は当日の料金の半額です。? 指定のテーブル番号や個室はオンライン予約の対象外ですので、レストランのスタッフにご相談ください。? 同一団体で異なる名前でオンライン予約をされた場合、テーブルを隣同士にすることはできませんのでご了承ください。? 国定連続休暇や特別な祝祭日の料金や営業時間については、現地の掲示に従ってください。? 持ち込みの飲料のサービス料:ワイン1本につきNT$500、スピリッツ(蒸留酒)1本につきNT$1,000です。? 割引は併用できません。? 食事券を使用する場合、その使用規則や料金は券面の説明に従ってください。? 特別な祝祭日や国定休暇、および個室については提携クレジットカードの割引や割引券は適用されません。朝食時間帯(月曜日から日曜日)6:30~10:00 お一人様NT$880+10%★ 平日の食事時間帯ランチ(月曜日から金曜日) 11:30~14:00 お一人様NT$1580+10%アフタヌーンティー(月曜日から金曜日) 14:30~16:30 お一人様NT$1080+10%ディナー(月曜日から木曜日) 17:30~21:30 お一人様NT$1680+10%★ 休日の食事時間帯金曜日のディナー 17:30~21:30 お一人様NT$1980+10%休日ランチ 11:30~14:00 お一人様NT$1980+10%休日アフタヌーンティー 14:30~16:30 お一人様NT$1280+10%休日ディナー 17:30~21:30 お一人様NT$1980+10%● 2024年の特別な祝祭日元旦(2024/1/1)、旧正月(2/8-2/14)、平和記念日(2/28)、清明節(4/4-4/7)、労働節(5/1)、母の日(5/11-5/12)、端午の節句(6/8-6/10)、父の日(8/8)、七夕(8/10)、中秋節(9/17)、国慶節(10/10)、クリスマス(12/24-12/25)、年越し(12/31)
本日7回予約が入りました。
{ 游壽司-訂位公告 }🔺本店全部吧台座位🔺【午餐】握壽司定食$520散壽司定食$580綜合定食$540【晚餐】配菜(Omakase)平均價位$3,000上下(當天搭配的食材計價)本店酌收10%服務費*訂位保留10分鐘*遲到視同取消*本餐廳以生食為主*如有小朋友請在留言處告知幾歲*不收美國運通卡*只接受三周內的訂位*每週一固定公休*自帶酒水收洗杯費$50/杯子(可抵店內酒水)*本店用餐區為開放式空間,寵物請避免帶入用餐區 不便之處敬請見諒🙏🙏*中午用餐以 [午餐定食] 爲主 如需調整 [配菜Omakase] 的用餐方式 或10人以上及包場 請透過電話☎️02-2391-9298 於營業日10:00-15:30/17:00-21:30之間來電詢問 上述狀況,不接受網路訂位,敬請見諒*由於座位及食材已提前為您 保留及安排如有任何異動,請提前來電通知*訂位成功後,您將收到”簡訊通知” 訂位前1天會再次收到簡訊 簡訊內附連結,請點選連結,確認訂位或取消訂位 沒有回覆,訂位將會自動取消🔺取消費用的產生🟢1人以上(包含1人)未出席用餐當天聯繫不到,也未來電取消將收取消費-午餐定食-$600/人-配菜(Omakase)-$3000/人🟢6人以上(包含6人)🔸須於用餐日前3天取消用餐日前1天取消,將收取消費-午餐定食-$300/人-配菜(Omakase)-$1500/人🔸用餐日取消,將收取消費-午餐定食-$600/人-配菜(Omakase)-$3000/人🟢包場🔸須於用餐日前3天取消用餐日前1天取消,將收取消費-午餐定食-$300/人-配菜(Omakase)-$1500/人🔸用餐日取消,將收取消費-午餐定食-$600/人-配菜(Omakase)-$3000/人*如您是透過網路訂位 有任何問題 請撥電話到店內更改 避免「取消費用」的產生
Lunch: 11:30 pm - 2:30 pmLast Order 2:00pmDinner: 5:30 pm - 9:30 pmLast Order: 9:00pm- Please kindly provide specific number of persons (including numbers of children) when making a reservation to ensure seating comfort. - Online reservation is not applicable for specific table and private dining rooms. - Any kind of credit card benefit is not applicable for National Holidays and private dining room. National Holidays are as follows: 2024 New Year’s Day (1/1), Chinese New Year Festival and Valentine's Day (2/8-2/14), Peace Memorial Day (2/28), Tomb-Sweeping Day (4/4-4/7), Labor Day (5/1),Mother's Day (5/11-5/12), Dragon Boat Festival (6/8-6/10),Father’s day (8/8), Chinese Valentine's Day (8/10), Moon Festival (9/17), National Day (10/10), Christmas Day (12/24-12/25), 2025New Year’s Day(2024/12/31- 2025/1/1) - Corkage fee applies. NT$500 for wines/ per bottle; NT$1,000 for spirits/ per bottle- Group guests who make reservations separately cannot combine tablesDishes below require advance reservation:- Roasted Duck (Whole) Requires 2 days advance notice - Double-Boiled Fish Maw and Chinese Cabbage with Chicken Consomme (preparation time: 45mins)- Steamed King Crab Claw with Rice Wine. (Requires two days advance notice)
⚠️ 【ご予約時の注意事項】1. オープンシートは、毎月1日の00:00に翌月に予約されます2. 座席予約の場合、予約の前払い額はNT $ 500 / PAXです。デポジットが前日および当日に一時的にキャンセルまたは再スケジュールされた場合、デポジットは返金されません。3. 前払いのデポジットは当日の消費に対して割引され、個別に返金されることはありません。同じ日に全額を支払う必要がある場合は、レストランにお問い合わせください4. オープンシートは窓際の景色はありません。当日の現地手配に基づいておりますので、個室のご要望がございましたら、レストランサービススタッフまでお電話ください。 [親密なリマインダー-このレストランには衣類の要件があります]1. 女性はスリッパを着用しないでください。2. 3歳以上の男性および若い男性は、かかとまでの長いズボンとつま先の近い靴を着用する必要があります。サンダル、スリッパ、ショーツ、ベストは使用できません。(レストランは、食事の要件を満たしていないゲストを拒否する権利を留保します)[静かで快適で衛生的なダイニング環境を維持するために、次の点に注意してください]1. 食事中は会話の音量を下げ、他のゲストに影響を与えないように、親に気をつけて子供たちに騒いだり走ったりしないように注意してもらいましょう。2. このレストランへの入場はガイド犬のみ許可されており、他のペットは完全に禁止されているため、ご不便をおかけする場合があります。ご不便をおかけして申し訳ありません。3.「菸害防制法」第31条により、ホテル内は禁煙でございます。タバコ、電子タバコ、加熱式タバコ、葉巻、その他タバコ類似品を含めて、ホテル内では喫煙できません。[飲料サービス料金]アルコールを持参すると、サービス料がかかります。赤と白のワインNT $ 1200 /ボトル(750ML)、スピリッツNT $ 2000 /ボトル(1000ML)。カップを交換する必要がある場合、カップのクリーニング料金は追加の100元/個で請求されます【お祝い】誕生日が必要であることを事前に通知している場合、レストランは桃を提供します【その他注意が必要な事項】1. すべての価格はニュー台湾ドルで表され、10%のサービス料が必要です2. ゲストに完璧なダイニング体験と品質を提供し、すべての従業員と他のゲストを丁寧に提供するために、レストランは上記の指示を策定しました。ご理解とご協力をよろしくお願いいたします。
Awarded with one Michelin star and the first to receive the newly introduced Michelin Sommelier Award in 2022, Paris 1930 de Hideki Takayama has been the pioneer of fine dining French cuisine in Taiwan. All team members are dedicated to entice guests by engaging all five senses for incredible dining experiences.The restaurant’s culinary director, Hideki Takayama, has twice won the Asia-Pacific champion of the Bocuse d’Or, known as the “Culinary Olympics”, and achieved fifth place in the world during 2015. Hideki Takayama incorporates Taiwanese tea by understanding all its characteristics into all his creations, awaiting to be discovered by discerning guests.In addition to the Michelin star accolade, the restaurant is honored for being recognized with Michelin Sommelier Award and the Best Wine List in 2022. Paris 1930 de Hideki Takaya has been the first restaurant in Taiwan to provide exquisite sommelier service along with its comprehensive wine list from five major wineries in France, Europe, and New World production areas. Sake is also seen in the food and wine pairing. Matching food with the perfect wine reflects our hospitality and professionalism.Hideki Takayama, who grew up in the countryside of Fukuoka, provides authentic "cohesion" and "sharing" of cooking, which synchronizes with his restaurant Entre Nous in Kobe. His sincere hospitality, and satisfaction depicts the happiness on the corners of his mouth. With a smiling face, he uses the purest ingredients and rich Taiwanese tea products to connect the taste bud spectrum for all his dishes.With professional and elegant service, we always strive to create an impeccable dining experience for every guest – creating lasting moments that will always be cherished forever.Looking forward to your culinary sensory journey with us.◎《2024 Michelin One Star by Michelin Guide Taiwan》 and Sommelier Award.◎《2024 Wine Spectator》Best of Award of Excellence. An affirmation that it is the best choice Taipei restaurant for having an ultimate dining and wine feasting in Taipei.*For any dietary requirements, please indicate in “Other Remarks” – our Team will contact you for assistance.*Reservations are limited - please note that dietary restrictions will not be accommodated.
本日19回予約が入りました。
DIMSUM KITCHENBUFFET HOURS/PRICE(per head)Monday-FridayLUNCH 11:30-14:00 $660DINNER 17:30-21:00 $660Saturday, Sunday & HolidayLUNCH 11:00-15:00 $720DINNER 17:00-21:00 $720Kids Special DiscountFREE OF CHARGE(Height under 100cm)HALF PRICE(Height100~140cm)10% service fee is not included. We have 120 minutes limits.RESERVATION POLICIES》All reservations will be secured for 10 minutes from the original reservation time.》Tables more than 5 people are allocated on the day by the restaurant team and next table maybe be applied. We will do everything we can to allocate a table in your preferred area but cannot guarantee this.》There is a half-price charge for kids 100-140cm. Please indicate on your reservation about” the amount of adults/kids “so we can do the best arrangement for you.》Reservations are available online up to 30 days in advance. 》We accept online reservation up to 10 people. For Group size larger than 10 / Private events, please contact us via phone-call for further details.》We reserve the right to change the terms and conditions at any time without prior notice.
本日4回予約が入りました。
***Attention***Due to our limited lobsters everyday, please reserve in the comments at least 3 days in advance when making the reservation, otherwise we can not guarantee availability.Our Burgers are also limited daily, but are not available to be reserved, please kindly ask our staff while ordering to check.Booking time for Lunch: 11:30-14:00 (14:30 Last Call)Booking time for Dinner: 17:30-20:30 (21:00 Last Call)Our dinner service is organized in two seatings.First Seating:17:30. 18:00. 18:30 booking, dining time will be 2 hours until 19:30. 20:00. 20:30.Second Seating: 20:00 or 20:30, no time limit.For the guests who book on 11:30 or 12:00 for lunch, dining time will also be 2 hours until 13:30 or 14:00.*Please book seats for kids, but baby chairs are not available
本日7回予約が入りました。
歡迎來到心潮飯店的線上訂位系統。2025農曆春節如需預訂請來電洽詢。用餐前 14 天開放訂位;最晚訂位時間為用餐當天的 1 個小時之前。線上訂位僅提供店內用餐座位,吧檯座位及戶外座位只提供現場安排,如有其他用餐需求煩請直接來電將有專人服務。因桌型安排限制,線上訂位只接受 4人以下團體客人,不提供分桌、指定桌位與併桌服務,人數超過 4 人、多人數訂位,包場及特殊服務需求,請電洽02-27239976,謝謝。現場用餐時間為100分鐘,唯現場服務人員會視情況彈性調整時間。訂位時間內未到,該位置保留10分鐘後則取消訂位或直接來電告知時間異動並於現場等候安排座位。店內禁止攜帶外食、飲料,生日蛋糕除外。自備酒類開瓶費$500/瓶 計算。請詳細閱讀訂位規則,或有任何疑問,請電話洽詢,謝謝。餐廳簡介:2024-Michelin Guide Bib Gourmand Selection2023-Michelin Selected2022-Michelin Selected2021-米其林餐盤推薦2024-原創餐飲指南500盤2023-原創餐飲指南500盤2021-原創餐飲指南500盤2023-經濟部十大當代台菜餐廳2022-經濟部優質台菜入選餐廳2021-經濟部優質台菜入選餐廳2020-經濟部優質台菜入選餐廳心潮飯店在各台菜餐廳林立之下,我們提供了新式創新及保有經典台菜的餐點服務。另有提供雞尾酒、葡萄酒、各式軟性飲料的選擇,加上位處微風信義百貨內,整日營運之下,午茶時間餐廳沒有休息,整日也提供了咖啡及甜點的多樣性選擇。
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