Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Bal Harbour​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(69)

Neya Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(396)
価格:非常に高い
• イスラエル料理 • サーフサイド
本日39回予約が入りました。
A unique 'Chef-Driven Kosher' concept curated by Chef Ben Siman Tov that adheres to old world traditions with new world preparations and platings. Located just steps from the luxurious Bal Harbour Shops, Neya is a perfect spot to sit down for cocktails and shareable bites after a day of shopping and taking in the area’s offerings. The space has a casual-chic energy and exciting vibes. The tempting flavors of juxtaposed Mediterranean and Middle Eastern are uniquely Israeli, prepared by an Israeli-native executive chef with an extensive knowledge and fluency in the cuisine. Please note our dishes are sure to impress.
Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Clubの写真
4.8
素晴らしい(729)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サーフサイド
本日35回予約が入りました。
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Nobu Miamiの写真
4.6
素晴らしい(3867)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日80回予約が入りました。
Nobuはマイアミの前哨地にある世界的に有名な和食レストランで、象徴的なEden Roc Hotelに興奮の渦を巻き起こす新しいスタイルの和食のパイオニアとして知られています。 メニューにはシェフ・松久信幸のオリジナル料理(ギンダラの味噌焼き、ロックシュリンプの天ぷらなど)、ユニークなマイアミ料理(ロブスター・リゾット、牡蠣、ウニのニュースタイルなど)が含まれます。「おまかせ」やテイスティングメニューも提供しており、当店の多くの独特の料理を試す思い出に残る機会となります。
The Palm Miamiの写真
4.6
素晴らしい(2162)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • バルハーバー
本日19回予約が入りました。
Palm Restaurantは、USDA熟成プライムステーキ、ノバスコシア産ジャンボ・ロブスター、イタリア料理、新鮮なシーフードに加え、温かい笑顔、優れたサービス、そして素晴らしい雰囲気で定評のあるクラシックなアメリカンステーキハウスです。本物の旧世界のおもてなしと、どこにも見つけることができない雰囲気がPalm Restaurantを真にユニークなレストランにしています。The Palmのダイニングルームには、クラシックなマンガとPalm Restaurantの常連客や地元の有名人の似顔絵が張り巡らされています。各部屋は社交的なスタッフとお馴染みのゲストからの心のこもった握手や温かい笑顔で満たされ、多くの人々が会話を楽しみ、最上のものを祝う笑い声で常に賑わっています。Palm Restaurantでは、The 837 Clubへの入会に関するお問い合わせも受け付けています。The 837 Club会員は、おいしい料理、素晴らしい食事、Palm Restaurantの利用などの特典をお楽しみいただけます。
EntreNosの写真
4.7
素晴らしい(32)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • マイアミショアーズ
本日12回予約が入りました。
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Prime 54の写真
4.6
素晴らしい(2401)
価格:非常に高い
• ステーキ • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日8回予約が入りました。
StripSteak by Michael Minaは、Fontainebleau Miami Beachにオープンした、マイアミで今話題の新しいステーキハウスです。 2フロアに分かれ、屋内・屋外席があり、おしゃれで楽しくエレガントで魅力的な雰囲気が漂います。StripSteakはホテル中央の歴史的なシャトーのロビーのすぐそばにある、まさに今日の刺激的なディナーを楽しむのにぴったりステーキハウスです。各種ステーキ(その多くはホテル内の熟成室と精肉店の肉)のほか、伝統的なステーキハウスのメニューを超える特製料理を用意しています。ステーキハウスには欠かせない見事なロウバーには、ホテルの革新的なオーシャン・トゥー・テーブルのプログラムBleauFishを通して調達した地元産の魚介類が並んでいます。 *8名以上での予約をご希望の場合は直接レストランまでお電話ください。
PERL by Chef IPの写真
4.9
素晴らしい(469)
価格:高い
• フレンチジャパニーズ料理 • アベンチュラ
本日11回予約が入りました。
A pioneer restaurant in the heart of North Miami, Perl was born from a desire to revive Miami’s fine-casual dining scene. Our menu combines influences from Mediterranean and Japanese fare with Chef IP’s signature touch, to create distinct dishes that elevate every-day cuisine. With a space thoughtfully designed to become a home away from yours; Perl welcomes the community for everything from a casual luncheon to a night on the town. Eater #1 of 18 new restaurants to try!
STK - Aventuraの写真
4.1
とても良い(62)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • North Miami Beach
本日39回予約が入りました。
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Vida - Fontainebleau Miami Beachの写真
4.0
とても良い(327)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日7回予約が入りました。
Vida features contemporary American cuisine. The restaurant caters to guests whether seeking a casual quick meal or a more social dining experience in Miami Beach, serving breakfast and lunch. Early risers can enjoy a traditional breakfast or indulge in a full morning buffet featuring omelets to order, pastries, St. James smoked salmon, waffles, pancakes, applewood smoked bacon, “freshly cracked” farmed eggs and much more. For lunch, enjoy fresh salads, classic sandwiches and composed entrees include Rotisserie Half Chicken, Pan Seared Salmon, Char-grilled Beef Churrasco and Penne Pomodoro. We are currently accepting walk-ins only. For parties of 8+, please call the restaurant for reservations.
Tambourine Room by Tristan Brandtの写真
5.0
素晴らしい(2)
価格:非常に高い
• フランス料理 • North Beach
本日3回予約が入りました。
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ