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Burnham-On-Crouch​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(1000)

The Punch Bowlの写真
4.8
素晴らしい(47)
価格:普通
• ガストロパブ • サウスエンド オン シー
本日2回予約が入りました。
The Punchbowl is a 17th century gastro pub, located in the heart of rural Essex and the Crouch Valley and the South Essex Salt marshes. We offer nose-to-tail style menu, with unpretentious dishes that focus on flavour. Everything is made in house - from bread to mayonnaise, and we use local, seasonal and organic ingredients. Our menu changes daily, as the season's best comes in, and always features day boat fish, meat, offal, rare breed steaks and excellent vegetarian cookery.Our beautiful garden bar has a lawn and york-stone patio looking out across the farmland of Paglesham and the River Crouch. Throughout the summer we offer BBQ dining from our hand-cranked Asado and Rotisserie Grills.
The Ivy Asia, St. Paul'sの写真
4.5
非常に良い(7693)
価格:普通
• アジア料理 • セント ・ ポール
本日222回予約が入りました。
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.
Los Mochis London Cityの写真
4.3
非常に良い(1016)
価格:非常に高い
• パシフィック・リム料理 • リバプール ・ ストリート
本日162回予約が入りました。
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4174)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日88回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Eadn London - Restaurant, Bar & Loungeの写真
3.8
とても良い(289)
価格:高い
• 地中海料理 • カニング ・ タウン
本日20回予約が入りました。
Experience entertainment dining like no other. From the moment you walk through the door we guarantee to deliver an experience making it hard for you to leave.Browse through our delicious menu guaranteed to satisfy your pallets. Our chef has spent months perfecting each dish so whatever you choose is sure to please. Our menu focuses on fresh ingredients and flavours.Please note all bookings are subject to a two-hour sitting, Customers are advised to plan their journey.The restaurant - 18 years and the lounge - 21 years. Physical IDs is required.
GŎNG, Shangri-La The Shard, Londonの写真
4.4
非常に良い(3718)
価格:非常に高い
• バーラウンジ • ロンドン ・ ブリッジ
本日61回予約が入りました。
GŎNG, the highest hotel bar in Western Europe is perfect for sunset cocktails and late-night drinks. The bar offers 3 lofted areas for guests to relax and soak in the cityscape including unrivaled views of Tower Bridge.Uncomplicated and seamless, the bar’s first-class service ensures the ultimate escape from the city’s bustle. Sample one of the delicate, signature cocktails or indulge in a rare, vintage champagne with signature sushi and Asian dishes. Guests are required to be 18 years of age or older after 5:30pm. Window seats are subject to availability and cannot be guaranteed. Please note that there is a £30 minimum spend per person applicable to all guests over the age of 18. All bar reservations will be seated either in Champagne Bar, Cocktail Bar or Sky Pool. Please note that the Kitchen closes at 22:30 Sunday to Thursday, and 23:30 Friday and Saturday. We currently do not accept OpenTable dining cheques.
Blacklock Cityの写真
4.8
素晴らしい(4628)
価格:普通
• ステーキ • バンク
本日108回予約が入りました。
Blacklock a modern version of the Great British chophouse. Set in an old electricity substation on the site of London"s oldest meat market. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric subterranean chop mecca. On Sundays we serve a Sunday Roast almost as good as Mum's.We have limited spaces for Walk-ins, so we encourage booking in advance to avoid disappointment during busy times.
Blacklock Shoreditchの写真
4.8
素晴らしい(4296)
価格:普通
• ステーキ • ショアディッチ
本日93回予約が入りました。
Blacklock a modern version of the Great British chophouse. Set an old furniture factory in the heart of London’s East End. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric chop mecca. On Sundays we serve a Sunday Roast (almost as good as Mum's). Monday - FridayBookings and Walk-ins from 12pm - 10:30pm Saturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:00pmSome Walk-ins available
Tom's Pastaの写真
4.7
素晴らしい(109)
価格:普通
• イタリア料理 • ドルストン
本日54回予約が入りました。
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Blacklock Canary Wharfの写真
4.7
素晴らしい(1511)
価格:普通
• 各国料理 • カナリー ・ ワーフ
本日105回予約が入りました。
Blacklock a modern version of the Great British chophouse. Nestled cosily in the corner of Canary Wharf, underneath the train tracks of the North Dock. Feel the comforting rumble of trains passing overhead conjuring memories of some of our favourite haunts underneath the bridges in NYC. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric chop mecca. On Sundays we serve a Sunday Roast (almost as good as Mum's). Bookings and Walk-Ins available.
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