Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Klamath / Crescent City​のランチにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(261)

Ceron Kitchenの写真
4.5
非常に良い(569)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理 • アラメダ
本日7回予約が入りました。
Ceron Kitchen is the manifestation of the life long dream of Vicente Ceron. Vicente has had a desire to own a restaurant for as long as he could remember. After years of hard work and success as the owner of construction companies, he is finally realizing his dream. Vicente became friends with Ceron Kitchen Executive Chef Juan Jaquez and their relationship has led them to opening Ceron Kitchen, together. Chef Jaquez has worked in several reputable restaurants throughout the Bay Area as a line cook and head chef. Chef Jaquez presents his take on New American Cuisine at Ceron Kitchen. Chef Jaquez will feature Dinner to begin and will later introduce Brunch and Lunch menus. All will offer combinations of seafood and prime steaks along with his signature octopus dishes. Ceron Kitchen is located on the Westside of Alameda on Webster Street, nearby the old Alameda Navy Base. Vicente Ceron is currently building the campus for space rocket company Astra, just down the street.
Left Bank - Jack London Squareの写真
4.5
非常に良い(528)
価格:普通
• フランス料理 • オークランド
本日22回予約が入りました。
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
ACRE Kitchen and Barの写真
4.6
素晴らしい(621)
価格:普通
• 地中海料理 • オークランド
本日35回予約が入りました。
Oliveto Café & Restaurantは、狩猟肉、生パスタ、薪焼ピザ、本格的な野菜や鶏肉料理など、季節感を取り入れた伝統的な北イタリア料理を提供しています。 ダイニングルームでのお食事のみ予約可能です。カフェ席の予約は受け付けていません。
Burdellの写真
4.5
非常に良い(133)
価格:非常に高い
• ソウルフード • オークランド
本日14回予約が入りました。
Burdell is a Soul Food restaurant in the Temescal neighborhood of Oakland from James Beard Finalist, Chef Geoff Davis.Named for and inspired by his maternal grandmother, Burdell, the restaurant reflects her love for well-set tables, entertaining guests, shared meals, and laughter. Burdell is centered on nostalgia, family recipes, thoughtful and sustainable sourcing, and the forgotten impact of Black farming, ranching, fishing, foraging, and culture on American cuisine and hospitality. The menu highlights farmers and artisans harvesting and creating excellent products around us. Paired with the food is a robust list of wine and beverages from producers around the World-focusing on wines that are farmed and crafted with care and sustainable practices.
Traboccoの写真
4.7
素晴らしい(3488)
価格:高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アラメダ
本日27回予約が入りました。
Traboccoはアラメダに新たな興奮をもたらすレストランです。オーナーシェフのGiuseppe Naccarelliは、生まれ故郷のアブルッツォ地方の影響を受けた伝統的なイタリア料理にモダンなアレンジを施し、季節感を取り入れたメニューを提供しています。 Traboccoという名前は、アブルッツォのアドリア海の沿岸にあるユニークな釣り桟橋から取られています。Weisbach Architecture|Designの建築家&デザイナーであるLev Weisbachが、アブルッツォの美しいトラボッキ海岸に触発され、見事なデザインを生み出しました。再生木材を使った天井や、銅で覆われた暖炉が備わり、スタイリッシュなバーもあります。Traboccoは温かくて居心地が良く、強く印象に残るモダンな店です。
Spinning Bonesの写真
4.5
非常に良い(297)
価格:普通
• アメリカ料理 • アラメダ
本日7回予約が入りました。
Spinning Bones is a California rotisserie Michelin Bib Gourmand rated restaurant that specializes in roasted meats with bold flavors. The focus of the menu is slow roasted meats: poultry, pork and beef, rotating on spits over high heat, and basting in their own natural juices. The rest of the menu is comprised of shareable appetizers, vegetarian side dishes, and healthier salads with vegan dressings. The principle of the menu is straight-forward: quality products that are prepared minimally and cooked thoughtfully. Spinning Bones is a brunch and dinner spot for Alameda people by Alameda people. It is a casual neighborhood restaurant open 5 days-a-week for sit down dining, take-out, and large party catering. Spinning Bones strives to be a common area for the residents of the East Bay to come together and engage in conversation and camaraderie over great food and drink.
Rosenblum Cellarsの写真
4.9
素晴らしい(703)
価格:普通
• ワイナリーレストラン • オークランド
本日14回予約が入りました。
Since 1978, Rosenblum has become one of the most-awarded and highly-rated California Zinfandel portfolios. Having more than 50 Zinfandels with 90+ points from Wine Spectator, it’s a record for Zinfandel lovers, but for us it’s just business as usual.
Grand Lake Kitchen - Lake Merrittの写真
4.7
素晴らしい(654)
価格:普通
• アメリカ料理 • オークランド
本日26回予約が入りました。
新しく屋内ダイニング、本格的なバーを導入し、予約の受け付けを始めました。 オンラインで限定予約を利用できます。レストランは、ほとんど予約なしのお客様専用となっています。ご来店をお待ちしています!
Alley & Vineの写真
4.3
非常に良い(757)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アラメダ
本日7回予約が入りました。
Alley & Vine showcases the California bounty - beautiful produce, pristine seafood, livestock raised with care. Each cocktail is hand-crafted with a reverence for season and quality. The wine list is one of the most preeminent in Alameda, featuring both domestic & international options.But most of all, Alley & Vine is a warm, welcoming place to enjoy yourself and the company of those you care about. Our team is a family and we want to care for you & yours.
Bocanovaの写真
4.7
素晴らしい(43)
価格:普通
• 中南米料理 • オークランド
本日8回予約が入りました。
Bocanova is a Pan-American Grill & Restaurant celebrating new world ingredients, many of which are often associated with the old world because of their heavy influence on our favorite European cuisines.Where would Italy be without corn (polenta) and tomatoes, or Ireland without potatoes, or France without haricots vert and pole beans all of which originated in the new world. What would Asian cuisine be without peppers and rice and this is just the tip of the iceberg. We aim To celebrate the bounty of New World ingredients through the creative interpretation of indigenous dishes from South, Central and North America.To provide a casual environment that encourages our guests to nourish both body and soul through the sharing of meals with friends and family.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ