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Normal Heights​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(90)

Mister A'sの写真
4.8
素晴らしい(8813)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日53回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウンからわずか数分で、最上階までエレベーターでアクセスすると信じられないような光景がそこにあります。巨大なジェット旅客機は、目の高さで飛んでゆき、美しい街並み、サンディエゴ湾、海も街全体も見渡すことができます。
Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4395)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日122回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Wormwoodの写真
4.6
素晴らしい(845)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ノース・パーク
本日14回予約が入りました。
Wormwood invites you to step into a bygone era, where poets, artists, and dreamers found inspiration in the Green Fairy. By night, we offer an elegant French dining experience, where each dish is crafted with passion, paired with curated wines and signature cocktails, and brought to life by our exceptional service. Whether in our cozy dining room, enchanting patio, or the hidden charm of our Secret Garden speakeasy, every evening is an unparalleled journey of flavor and hospitality.Now, we invite you to experience Wormwood’s weekend brunch, every Saturday and Sunday. Indulge in a refined menu, sip on handcrafted cocktails and artisanal coffees, and let the soulful sounds of live jazz transport you to Belle Époque Paris. A celebration of indulgence, romance, and hospitality, brunch at Wormwood is a morning affair you won’t want to miss.
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(375)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日74回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6594)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日125回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Kettner Exchangeの写真
4.7
素晴らしい(1428)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リトル ・ イタリー
本日66回予約が入りました。
Kettner Exchangeにはリトルイタリーで唯一の屋上パティオがあり、港の景色を眺めることができます。エグゼクティブシェフのBrian Redzikowskiによる進歩的なアメリカ料理と、スティーブン・タトルの作る素晴らしいスピリッツを提供しています。
Coasterraの写真
4.7
素晴らしい(7705)
価格:普通
• メキシコ料理 • Harbor Island
本日84回予約が入りました。
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
The Smoking Goat Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2691)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理 • ノース・パーク
本日17回予約が入りました。
The Smoking Goatは、サンディエゴのノースパーク中心部に位置する、受賞歴のあるカリフォルニア・フレンチ・ビストロです。 エグゼクティブシェフでオーナーのFred Piehlは、農場からテーブルへというヨーロッパ式の教育、またル・コルドン・ブルー・パリでの料理のトレーニングによって、クラシックなフランス料理とサンディエゴの食材を素朴ながらも洗練された、想像力豊かで気取らないものへと調和させています。 ディナーには、季節の地元産の食材で、環境に優しくオーガニックなものを使っています。ヨーロッパの田舎を思わせるユニークな料理を体験できます。 厳選したワイン、ビール、職人の作ったアペリティフ、カクテルリストは、ヨーロッパ産とアメリカ産を種類豊富に揃えています。The Smoking Goatでは、いつでも最高の組み合わせを楽しめます。
Ironside Fish & Oysterの写真
4.6
素晴らしい(4641)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • リトル ・ イタリー
本日109回予約が入りました。
昔ながらの魚市場の雰囲気が漂うリトルイタリーのレストランです。
Madiの写真
4.7
素晴らしい(450)
価格:普通
• ブレックファースト(朝食) • ケンジントン
本日55回予約が入りました。
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
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