Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ウェストバージニア州

Martinsburg​のブランチが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(975)

The Sycamoreの写真
4.7
素晴らしい(145)
価格:普通
• アメリカ料理 • Martinsburg
本日1回予約が入りました。
The Sycamore is a Contemporary, Southern American restaurant in a 1920's historic clubhouse. Chef Josh Prichard's menu includes dishes made from scratch, inspired by, and made with locally sourced proteins, ingredients, and seasonal produce whenever possible. Adult beverages include seasonal cocktails and mocktails as well as creative and thoughtful wine menu. Signature dishes include our Smoked Meats, Chicken and Waffles and Fried Green Tomatoes.
SHIA Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(21)
価格:非常に高い
• 韓国料理 • ワシントン
本日1回予約が入りました。
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Willard Holiday Brunchの写真
4.3
非常に良い(86)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日3回予約が入りました。
Join us at Willard InterContinental Washington, D.C. for a special Thanksgiving Brunch on Thursday, November 28. You will be seated in the famed Willard and Crystal Ballrooms, the two most iconic rooms in the hotel. Seating will be offered at 11:00 a.m., 11:30 a.m., 2:00 p.m., and 2:30 p.m. Enjoy this scrumptious presentation of epicurean delights created by Executive Chef Gyo Santa and Willard’s culinary team. This year’s highlights include a Fruit de Mer and Charcuterie & Cheese Displays, a carving station featuring Roasted Herb-Marinated Turkey, Slow-Roasted Prime Rib, and Cedar Plank Roasted Salmon for Thanksgiving, and Slow-Roasted Prime Rib, Baked Ham, and Herb-Crusted Leg of Lamb for Christmas, plus all the holiday fixings. $195 per adult | Includes bottomless Mimosas, Bellinis, and Bloody Marys.$85 per child (5-12 years of age)All prices are subject to a 24% service charge and sales tax. Each seating will have a time limit of 2 hours.
Brescaの写真
4.6
素晴らしい(856)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • Uストリート・コリドー
本日20回予約が入りました。
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Filomena Ristoranteの写真
4.8
素晴らしい(17050)
価格:高い
• イタリア料理 • ジョージタウン
本日170回予約が入りました。
開業35年のFilomenaはジョージタウン中心部に位置するワシントンのランドマーク的レストランの1つで、歴史的なチェサピーク・オハイオ運河を望めます。AOL Digital Cityにより、過去数年にわたり「ワシントンのベスト・イタリアン・レストラン」を受賞しています。The Travel ChannelとFood Networkにも取り上げられました。初期のイタリア移民により持ち込まれた昔ながらの調理スタイルとレシピが、今日のモダンなイタリア料理と並んで世代から世代へと受け継がれています。Filomenaはビジネスでの昼食会、エレガントなキャンドルライトディナーを楽しむのに最適です。
Old Ebbitt Grillの写真
4.8
素晴らしい(29556)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日363回予約が入りました。
1856年に開店したOld Ebbitt Grilは、ワシントンDCで最も古いダイニングサロンです。ホワイトハウスの向かい側に位置するOld Ebbittはアメリカ料理を提供しており、DCでは最も幅広い牡蠣の品揃えを用意しています。毎日朝食/ランチ/ディナー/深夜帯に営業しているほか、土曜と日曜はブランチも楽しめます。地元客、観光客問わず丁寧なサービスを提供するカジュアルなレストランです。
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19291)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日263回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Caruso's Grocery - DCの写真
4.8
素晴らしい(1157)
価格:高い
• イタリア料理 • キャピトル ・ ヒル
本日33回予約が入りました。
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
La Grande Boucherie - DCの写真
4.5
非常に良い(1079)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワシントン
本日898回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(243)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日12回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ