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Historic South-Central​の高級料理店

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料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(70)

71Aboveの写真
4.8
素晴らしい(6001)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日83回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(786)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日66回予約が入りました。
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Katoの写真
4.8
素晴らしい(343)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
La Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(1358)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日33回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Le Petit Parisの写真
4.3
非常に良い(2938)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。 二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。 カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。 デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。
Ristorante Per L'Oraの写真
4.3
非常に良い(263)
価格:普通
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
As the namesake neighborhood restaurant of our hotel, Per L'Ora thoughtfully expresses LA culture and lifestyle through reimagined flavors of coastal Italy.
H&H Brazilian Steakhouse - DTLAの写真
4.6
素晴らしい(141)
価格:高い
• ブラジリアンステーキハウス • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
Maison Kasai at Level 8の写真
4.3
非常に良い(90)
価格:高い
• 鉄板焼 • ダウンタウン
本日4回予約が入りました。
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.
Drago Centroの写真
4.8
素晴らしい(3730)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日29回予約が入りました。
シェフCelestino Dragoは、イタリアの文化的多様性を反映したメニューを作り出しました。「現代イタリア料理」の概念は、本当に折衷的なメニューを作成するために再考され、地元料理、新鮮な高品質の食材、何世紀もの間イタリア料理を定義した昔ながらの味を強調しています。豊富な単品メニュー、多くのユニークなアイテムを揃えた日替わりスペシャルを提供しています。DRAGO Centro(ドラーゴ・チェントロ)では、イタリアと世界中の高級ワインを豊富に揃えています。 DRAGO Centroのユニークなインテリアは、遊び心のあるひねりを加えた近代的な建物、インテリア、製品を作成することで国際的に有名なロサンゼルスのデザイナーStanley Feldermanによってデザインされています。
Que Barbaro at Level 8の写真
4.4
非常に良い(112)
価格:高い
• 南アメリカ料理 • ダウンタウン
本日2回予約が入りました。
Discover the diversity of South American cuisine through the tradition of live fire cooking, all prepared with a side of dazzling showmanship. Over an open wood flame, Esquire Chef of the Year Ray Garcia and his team cook a regularly changing menu featuring fine cuts of meats, fresh seafood, and creative vegetarian dishes, all kissed with smoke and infused with bold, refined flavors. Relax in the seductive, tropical-hued dining room or on the pool deck for an alfresco meal. And keep your eye on the rotating liquor risers, which perform their own synchronized routine when someone orders a specialty cocktail.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 6 or more, please email restaurants@level8dtla.com.
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