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Parkland​のグループでの食事に使えるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(957)

Marzano Italian Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(744)
価格:普通
• イタリア料理 • Parkland
本日22回予約が入りました。
The chefs at Marzano's attain the freshest ingredients to prepare authentic Italian cuisine. Owner Elisa Marzano grew up in Vicenza, Italy, and consistently refers to these roots to design Marzano's unique yet classic menu. Once a quaint two-bedroom home, the restaurant was transformed but still keeps the rustic, home-like feel for an inviting, welcoming atmosphere. The pleasing combination of intimate lighting and natural window light make it the ideal spot for either lunch or dinner. A top menu choice is the boscaiola, which features a creamy tomato and Bolognese sauce over rigatoni pasta, topped with various spices and forest mushrooms. Guests can enjoy complimentary bread and salad with every entree, so eating at Marzano's can ensure a satisfied appetite. Marzano's also aims to please those with various dietary needs, such as diners who desire gluten-free options.
Red Lobster - Tacomaの写真
4.1
とても良い(23)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • タコマ
本日2回予約が入りました。
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
The Pink Doorの写真
4.8
素晴らしい(9093)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日187回予約が入りました。
予約ができなかった場合、ラウンジのウォークインテーブル席にてフルメニューを提供しています。 The Pink Doorは独立資本(クローン/遺伝子組み換えなし)のレストランで、新鮮な地元産のイタリア料理を1981年より静かに提供してきました。シアトルのパイクプレイスマーケットにある人気の当店では、シーフードや農作物を中心としたメニューを用意しています。
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3832)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日35回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1237)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日41回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining destination led by Director of Culinary Eraj Jayawickreme. Indulge in a brasserie-inspired menu within a high-design space, marking a new era for this historic hotel's iconic dining room. The menu celebrates local, seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts. Savor Pacific Northwest flavors with the freshest seafood, artisan cheeses, and vibrant produce. The George pays homage to the historic Georgian Room, a Seattle icon since 1924. Designed by renowned Spanish studio Lázaro Rosa-Violán, the space blends history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, Art Deco chandeliers, and marble floors enhance the ambiance, while floor-to-ceiling iron and glass doors and original Palladian windows complete the vision. With a private dining room and semi-private enclaves, The George is perfect for groups and special occasions.Restaurant & Bar Design Awards: Best Design, Americas, 2023.
Green.Houseの写真
4.8
素晴らしい(1347)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ギグ ハーバー
本日28回予約が入りました。
Experience the freshest family favorites in Uptown Gig Harbor at the Greenhouse restaurant. This casual, family-friendly eatery features seasonal menus, bursting with local produce, seafood and spirits. Helmed by renowned chef Erik Smith, each dish is created to order, using responsibly, locally sourced ingredients, artfully prepared and plated in an elegant, inviting ambience.Greenhouse features full lunch and dinner menus, as well as appetizers, small and large bites and decadent desserts that change daily. It also offers a special Twilight Menu, with three-course meals ranging from light to hearty fare, and a Happy Hour menu that is featured in the bar. The extensive wine and beer list also changes daily, spotlighting local microbreweries and wineries, as well as perennial favorites that pair perfectly with the menu options. Greenhouse is open for lunch and dinner; information about private bookings for parties, meetings, receptions and corporate events is available on request.
WOVEN Seafood & Chophouse by Roy Yamaguchiの写真
4.5
非常に良い(667)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • タコマ
本日50回予約が入りました。
Tacoma’s newest waterfront restaurant, Woven Seafood & Chophouse, is a Roy Yamaguchi concept owned by The Puyallup Tribe of Indians. Woven celebrates a rich fusion of culinary traditions, honoring Yamaguchi’s Japanese heritage and pioneering Hawaii regional cuisine, along with the traditions of the Puyallup Tribe and the bounty of the Pacific Northwest.
Stanley & Seafort'sの写真
4.4
非常に良い(6105)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • タコマ
本日40回予約が入りました。
ドアを通って歩いた瞬間から、リラックスして素晴らしい食事をする時間であることがお分かりになるでしょう。美しい景色、優雅なおもてなし、誠実な料理のすべてによって、お客様のダイニング経験が思い出深いものになることをお約束します。ジューシーなステーキ、新鮮でふっくらしたキングサーモンフィレをお楽しみください。Stanley and Seafort'sがタコマのオリジナルであることがお分かりになるでしょう。 Stanley and Seafort'sはタコマのランドマークのレストランです。
Sushi Kashibaの写真
4.9
素晴らしい(886)
価格:非常に高い
• 寿司 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日36回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Jouleの写真
4.6
素晴らしい(1425)
価格:高い
• ステーキハウス • ウォリングフォード
本日24回予約が入りました。
有名なシェフのRachel YangとSeif Chirchi夫妻が最初にオープンしたレストランのJouleは、2012年10月にシアトルのウォリングフォード/フリーモント地区にある新規に開発されたFremont Collectiveへ移転しました。Jouleは2007年のオープン以来、夫婦のユニークでモダンな韓国料理が顧客の評判を呼び、地元や全国のメディアからも注目を集めてきました。YangとChirchiは、Jouleのほかにも、韓国人が愛する型破りの牛肉料理と取り分けて楽しめるユニークな付け合せを提供するレストランRevelも手がけています。 Jouleでは、大勢のお客様に食事を提供できるよう2時間制の予約を受け付けています。次のお客様のために、恐れ入りますが時間厳守でお願いしています。2時間以上のパーティーをご希望の場合は、備考欄にその旨を明記してください。折り返しご連絡いたします。

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