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Mattapan​の季節の料理が楽しめるレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(194)

Grill 23 & Barの写真
4.7
素晴らしい(8891)
価格:非常に高い
• ステーキ • バックベイ
本日157回予約が入りました。
Grill 23 & Bar(グリル23&バー)は30年以上にわたり、ボストンでトップのステーキ&シーフードグリルレストランとして知られています。インプロパー・ボストニアン誌およびボストン・マガジン誌により、一貫してボストンのベスト・ステーキハウスと呼ばれ、トラベル&レジャーマガジン誌には、ニューイングランドのベスト・ステーキハウスと賞されています。最高の自然乾燥熟成プライムビーフのみを使用し、常に最高のダイニング体験を提供するよう努めています。単品メニューに加え、新鮮な地元の食材をふんだんに使用した、革新的で新しいおすすめ特選メニューを毎週用意しています。Grill 23 & Barは世界各国からのワインを含む1000本以上のボトルワインリストを提供し、2002年以来、ワイン・スペクテイターのベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンスを受賞しています。
Terra - Eataly Bostonの写真
4.4
非常に良い(3866)
価格:高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • バックベイ
本日104回予約が入りました。
Located on the third floor of Eataly Boston, Terra is a unique restaurant inspired by earth and fire. The dining room centers around a wood-burning Italian grill, where the Terra culinary team cooks raw ingredients over burning flames, allowing the simple flavors to shine.In every earthy dish, the fire’s smoked warmth rekindles our fundamental connection to the elements. Plentiful and playful, the grilled plates are perfect to share around the restaurant's rustic tables, especially when paired with seasonal drinks.
Toroの写真
4.7
素晴らしい(88)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • サウス・エンド
本日62回予約が入りました。
Toro, in Boston, helmed by James Beard Award-winning chef, Ken Oringer, serves delectable Spanish tapas dishes in its contemporary and charming restaurant. The tortilla Española with a kale, egg, potato and onion omelet and the Boquerón's white anchovies in vinegar and olive oil make excellent pintxos starters. Some of Toro's most vibrant and delectable tapas plates include the chicken empanada de pollo with charred tomato salsa, the salt cod fritter croquettes de Bacalao with tempura lemon rings and the asado de huesos roasted bone marrow with oxtail marmalade. Equally inventive cocktails, such as the morning star with spicy gin, dark rum, citrus and ginger beer and the tinto de verano with red wine mixed with lemon-lime soda.Toro's weekend brunch plates include the salchicha y huevos jalapeno maple sausage, fried eggs and crispy potatoes and along with other plates, make it a prime brunch spot.
MIDA - South Endの写真
4.7
素晴らしい(2813)
価格:普通
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日52回予約が入りました。
MIDA is a South End neighborhood restaurant, inspired by the simplicity of classic Italian dishes . Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients.Dinner is served Monday - Thursday, and Sundays from 4:00 PM - 10:00 PM and Friday and Saturday from 4:00 PM - 11:00 PM. Brunch is served Saturday and Sunday from 10:30 AM - 3:30 PM. Patio reservations are available on a same day first come basis only. Please call the restaurant to secure patio seating. Patio availability is dependent on weather. Walk-ins are always welcome.
Estellaの写真
4.2
非常に良い(676)
価格:高い
• アメリカ料理 • ビーコン ・ ヒル
本日85回予約が入りました。
Estella Restaurant, a culinary gem in downtown Boston, invites you to an exceptional dining experience that fuses flavors from diverse cultures. Founded by George Brandão in tribute to his extraordinary mother, Estella—a beacon of love and dedication—the restaurant embodies unity and diversity at its core. Our signature dish, the Famous Worrell Oxtail Rasta Pasta, is a harmonious blend of tender oxtail and vibrant Caribbean spices, a must-try for food enthusiasts seeking unique flavors. Estella has been featured in prestigious publications such as Eater Boston's Best Restaurants in Downtown Crossing and Best Cocktail Bars in Boston. Located steps away from iconic landmarks like the Boston Common and the historic Freedom Trail, Estella is the perfect destination for locals and visitors seeking an extraordinary dining experience. Join us, where every dish tells a story and every moment celebrates culture, unity, and culinary artistry.
Bar Mezzanaの写真
4.8
素晴らしい(1457)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日37回予約が入りました。
Bar Mezzana is a coastal Italian restaurant by Chef Colin Lynch at Ink Block in Boston’s South End, specializing in crudo and hand-made pasta. Signature dishes like Chicken Under a Brick, Grilled Octopus and Orecchiette with Sausage have become instant classics. Seasonal menu updates incorporate flavors from local farmers and purveyors. The crudo menu changes daily - think Nantucket bay scallops and razor clams along with Japanese and European delicacies like shima aji and lubina. All are expertly prepared with bright touches of citrus, oils and salts. Reserve in the dining room for a family dinner or date night. Enjoy the bar and lounge for bar snacks and a great burger. A private dining room is available for a business event or intimate party for up to 12. Any night of the week, Bar Mezzana welcomes with a thoughtful wine list, delightful cocktails, delicious food and friendly staff!
Faccia a Facciaの写真
4.6
素晴らしい(98)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • バックベイ
本日58回予約が入りました。
Faccia a Faccia is the new coastal Italian restaurant from award-winning chef and restaurateur Ken Oringer. Led by Chef de Cuisine Alex O’Connor, the restaurant focuses on seasonal dishes highlighting the diverse cuisine of the coastal Italian region, drawing inspiration from their travels across Liguria, Sicily, Sardinia, and more. Faccia a Faccia features an expansive outdoor patio with lush greenery, inspired by al-fresco dining in Italy. Located below Faccia a Faccia is a natural wine bar called Bar Pallino. Helmed by Beverage Director Jodie Battles, Bar Pallino showcases an extensive list focusing on organic, natural and biodynamic selections.
Comfort Kitchenの写真
4.7
素晴らしい(679)
価格:高い
• グローバル料理 • ドーチェ スター
本日27回予約が入りました。
Nested in Uphams Corner, Dorchester, we're a lively and intimate 30-seat restaurant serving brunch on the weekend and dinner at night with a full bar and outdoor patio. Our food is a celebration of the ingredients and flavors of the African diaspora connected from Asia to the Americas — global comfort food. We are proudly Black-owned, immigrant-owned, and women-owned. We believe that food is a vital aspect of community building and we envision a place that is actively engaged in highlighting the culture, art, and history of our community.- Patio dining: patio reservations are weather-dependent and may be canceled due to inclement weather. Our patios are partially covered protecting from light to moderate rain and light wind. - Timing: dinner's last seating is at 8:45pm and brunch's last seating is at 1:30pm. Your table is reserved for 90 mins for parties of 1-5 guests and 2 hrs for parties of 6+ guests.
Ostraの写真
4.8
素晴らしい(4650)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • バックベイ
本日76回予約が入りました。
伝統を踏襲する革新的でモダンな地中海レストランで、世界各国の最高級のシーフードを提供しています。洗練されたスタイリッシュなOstra(オストラ)のダイニングルームは、快適で居心地のよい雰囲気です。Ostraには素晴らしいバー&ラウンジエリアもあり、ピアノの生演奏を楽しめます。Ostraの個室は最大42席、カクテルパーティーの場合70名まで対応可能です。
Coppaの写真
4.8
素晴らしい(1210)
価格:高い
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日35回予約が入りました。
Coppaはボストンのサウスエンドの閑静な通りに位置する、気取らない雰囲気のエノテカです。ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフのジェイミー・ビソネットとケン・オリンジャーが作る、小皿のイタリア料理を提供しています。すべてが地元産の持続可能な食材を使用して作られています。Coppaではえり抜きのワインリスト、他にはないコーディアルをベースとしたカクテルを提供しています。 パティオの利用は先着順で、屋外席の予約はできません。ダイニングルームの予約のみ受け付けます。何台かのテーブルやバーは飛び込み客用です。居心地の良い雰囲気を保つため、4名以上のパーティーを予約の場合は、Coppaまで直接ご連絡ください。
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