Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

South Los Angeles​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(270)

Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5239)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日44回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。
Carmelの写真
4.7
素晴らしい(237)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ハリウッド
本日18回予約が入りました。
Carmel transports the energy, culture, and flavor of the renowned outdoor marketplace “Shuk HaCarmel” to Melrose Avenue, in the heart of LA’s food scene.Using some of the oldest techniques in the world— a wood-burning oven, an open flame grill— chef Asaf Maoz interprets ancient Levantine cooking traditions through a modern lens.Dishes showcase the best of the season: farmer’s market produce, sustainably-sourced meats and seafood, all prepared with the global culinary influence of the Tel Aviv shuk. Breads are baked in-house, including a 72-hour fermented Moroccan Frena, baked to order in the wood-fire oven.
Antico Nuovoの写真
4.7
素晴らしい(844)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日48回予約が入りました。
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Vespertineの写真
4.8
素晴らしい(146)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • カルバーシティ
本日11回予約が入りました。
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Cabra - LAの写真
4.8
素晴らしい(1245)
価格:高い
• ペルー料理 • ダウンタウン
本日26回予約が入りました。
Cabra Los Angeles is a Peruvian-inspired restaurant by Chef Stephanie Izard and Boka Restaurant Group, located on the top floor of The Hoxton, Downtown LA. Open for Dinner seven nights a week and Brunch on the weekends, the lively dining experience is anchored by shareable plates bold in flavor and bright in taste, with sweeping views of Los Angeles.
chi SPACCAの写真
4.8
素晴らしい(1393)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日24回予約が入りました。
www.chiSPACCA.com
Cecconi's West Hollywoodの写真
4.7
素晴らしい(4911)
価格:普通
• イタリア料理 • ウェスト ハリウッド
本日104回予約が入りました。
Cecconi'sは年中無休の伝統的なイタリアンレストランで、朝食、ランチ、ディナータイムに営業しています。シチェッティ(イタリアのタパス)も提供しています。ウエスト・ハリウッドのメルローズ・アベニューとロバートソン・ブルバードの角に位置しています。メインレストラン、テラスや薪オーブンのあるバーで食事を楽しめます。最大40名までの座席のあるButterflyルームでパーティーを開催できます。Butterflyルームのプライベートレンタルでは親密な高級ダイニングを楽しめ、専用の入り口も利用可能です。2週間先までの事前予約を受け付けています。バーは毎日11:00から閉店まで営業しており、フルメニューとシチェッティを提供しています。バーの予約はできません。木曜〜土曜の23:00〜01:00まで、各種のシチェッティとドルチェが特徴の真夜中のメニュー(Midnight Menu)を用意しています。
Openaireの写真
4.5
非常に良い(2316)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日16回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Kaliの写真
4.6
素晴らしい(1587)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日6回予約が入りました。
モダンでサービスの良い近所の人気レストランです。コース、アラカルト、各種ドリンク、ロサンゼルスの業界のベテラン2名によるワインプログラムを提供しています。
Cara Caraの写真
4.7
素晴らしい(1462)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日48回予約が入りました。
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ