Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Hermosa​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(234)

Daisies Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(166)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン広場
本日103回予約が入りました。
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Rose Maryの写真
4.7
素晴らしい(3239)
価格:高い
• クロアチア料理 • ウェスト・ループ
本日155回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7132)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リンカーン パーク
本日61回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
Mano a Manoの写真
4.6
素晴らしい(81)
価格:高い
• イタリア料理 • ローガン広場
本日29回予約が入りました。
Mano a Mano is a pasta and wine joint that celebrates classic preparations of traditional recipes. With a wine program focused on 100% Italian grapes that are comforting and familiar. The space is designed to create a cozy enriched environment with deep booths that you can tuck away, warm lighting and walnut paneling with retro lighting.Parking Tip: We offer MVP valet services Monday-Sunday! Sacramento, Kedzie Boulevard Pay to park parking lot along Linden Avenue Parking lot located behind Target Eat & Be Well!
Summer House - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(7831)
価格:普通
• アメリカ料理 • リンカーン パーク
本日273回予約が入りました。
Lettuce Entertain You Enterprisesのシェフ/パートナーJeff Mahinとシェフ/パートナーFrancis BrennanがオープンしたSummer House Santa Monicaは、イリノイ州シカゴのリンカーンパークに位置しています。人気のカリフォルニアスタイルをコンセプトにしたSummer Houseの店内は、ビーチハウス風の内装でゴールデンステートを彷彿とさせ、リラックスできるフレンドリーな雰囲気です。シェフが主導して選定したメニューは、地元の旬の食材を用いたシンプルな手作りの料理で、その多くが薪のグリルで調理されています。カリフォルニアワインのリストは、各メニューとの相性を考え厳選されています。Stella Barraとの共同ベーカリーカウンターでは、焼きたての朝食ペストリー、マフィン、Mahinの有名なクッキーセレクションなどを提供しています。いずれも地元で焙煎したアーティザンコーヒーを用意しています。Summer House Santa Monicaは、ランチ/ディナー/週末のブランチ時に営業しています。
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1572)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日31回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Café Ba-Ba-Reebaの写真
4.8
素晴らしい(9249)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • リンカーン パーク
本日193回予約が入りました。
Cafe Ba-Ba-Reeba!は、シカゴで初めてオープンしたタパスバーで、本格的なスペイン料理を提供しています。受賞歴のサングリア、タパス、ピンチョス(スペイン名物の小皿料理)やパエリア(バレンシアの伝統的な米料理)など、野菜、チーズ、肉や魚介類などが揃うカラフルでおいしいメニューを取り揃えています。生演奏が温かみのあるおしゃれな雰囲気を作り出し、全天候型のパティオで食事をしながら、スペインに行った気分で素晴らしいサービスを楽しめます。毎月の特別イベント、料理クラス、大小様々なパーティーへのケータリングなども提供しています。雨の日も晴れの日も、夏でも冬でも全天候型のパティオで食事が可能で、暖かい季節にはスライド式のガラス屋根も開放されます。Cafe Ba-Ba-Reeba!はChef Gabino SotelinoとLettuce Entertain You Enterprisesによる経営です。
Osteria Langheの写真
4.7
素晴らしい(1163)
価格:高い
• イタリア料理 • ローガン広場
本日19回予約が入りました。
ローガン・スクエアに位置するOsteria Langheは、イタリアのピエモンテ地方の伝統を大切にする温かく居心地の良いスポットです。シェフのキャメロン・グラントは、地域への情熱を反映した季節限定の環境に優しい料理のメニューを用意しています。ピエモンテにこだわったワインリストには、地域との密接な関係と深い知識に基づいて厳選された素晴らしいワインを取り揃えています。エキサイティングなクラフトカクテルリストと数多くの厳選されたイタリア産スピリットも提供しています。 週替わりメニューには、最新のメニューを楽しめる3コース料理(均一価格)のトライフェクタ・チューズデーなどを用意しています。日曜日の「食べ放題」のミートラグーはすぐにお客様の間で人気のメニューとなりました。 有名な生産業者の食材を用いたさりげなくクールでくつろいだワインディナー、実践的な料理/ワイン教室、常に入れ替わる多くの特別イベントを通してピエモンテへの当店の情熱を感じてください。
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3023)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日46回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
La Serreの写真
4.6
素晴らしい(407)
価格:高い
• フランス料理 • ウェスト・ループ
本日94回予約が入りました。
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ