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Barbican​の居心地の良いお店

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料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(494)

St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4174)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日89回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Cloth Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(261)
価格:高い
• フランス伝統料理 • ファーリンドン
本日27回予約が入りました。
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Half Cup Bartholomew Closeの写真
4.7
素晴らしい(29)
価格:普通
• イギリス料理(コンテンポラリー) • ロンドン ・ ブリッジ
本日25回予約が入りました。
Close to the beautiful St. Paul's Cathedral, our mission is for all to experience brunch the way we love: homemade, tasty and pretty! From the decadent Oreo French Toast, to the Fried Chicken & Waffle to the classic with a twist Hash Benedict we've got it all for the best casual brunch experience.
Le Cafe du Marcheの写真
4.8
素晴らしい(1419)
価格:非常に高い
• フランス料理 • バービカン
本日34回予約が入りました。
スミスフィールドの中心部に位置するフレンチレストランで、3軒のレストランを運営しています。石畳の道のつきあたりにあり、チャーターハウス広場とチャーターハウス通りから約37mです。月曜~金曜のランチタイム(12:00~14:30)、月曜~土曜のディナータイム(18:00~22:00)に営業しています。グラウンドフロアにメインレストランがあり、主に田舎のフランス料理を提供しています。上の階にはグリル料理が中心のレストランLe Grenierがあり、チャーターハウス通りの角付近にブラッスリーLe Rendezvousがあります。 およそ25年間、同じ場所で営業を続けているレストランです。初めての方も歓迎します。
Apuliaの写真
4.5
非常に良い(1507)
価格:高い
• 地中海料理 • バービカン
本日38回予約が入りました。
Apulia で南イタリアの味と雰囲気をご堪能ください! ゲストが料理を味わう際に、プッリャ各地を旅するような忘れられない感覚を提供することを目指しています。もし思い出せなくなったら、このレストランを通じて旅に出かけましょう。長年のにわたり素晴らしい料理を生み出してきたバーリの本店にも、ぜひお出かけください。ここで培った経験が現在、ロンドンで生かされています。料理を作る際に用いる最も重要な食材は、プッリャ地方の生産者と農家から直輸入しています。自家製パンとピザの生地にはイーストをほとんど使用せず、最短でも72時間かけてふくらませています。サッサ家の子孫は、祖母のレシピを少しも変えずに用いて、イタリアンスタイルの料理を提供していきます。
Côte Brasserie - Barbicanの写真
4.4
非常に良い(192)
価格:普通
• フランス料理 • バービカン
本日75回予約が入りました。
Côte Barbican is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
56 West Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(21)
価格:普通
• ワインバー • ファーリンドン
本日10回予約が入りました。
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines. Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence. Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
The Jugged Hareの写真
4.3
非常に良い(1437)
価格:高い
• イギリス料理 • バービカン
本日5回予約が入りました。
ヘッドシェフのスティーブン・エングルフィールドは、オープンキッチンの責任者として、ダイニングルームに劇場的な要素を加えています。オープンキッチンには最先端の8本串のあるロティサリー、炭火焼グリルが備わり、シカの臀部やマガモ、イノシシなどの季節のジビエでの利用も期待できます。ボリュームたっぷりのごちそうメニューを、パーティーや家族向けに提供しています。子豚のローストやスプリングラムの脚といった、伝統的なサンデーローストを提供しています。The Jugged Hareは、週末に訪れるのにふさわしい店になるでしょう。ビリングスゲートで厳選した魚や貝類も、メニューで強くおすすめしています。一番楽しめる席は通路に面しています。スツールを引き上げて、スティーブンとスタッフが働く様子が見られます。 伝統的なパブの雰囲気を求めるのであれば、昔からのイギリス風のはく製術を起源とする装飾、伝統的なアナグリプタ壁紙を使用した天井、オリジナルのオーク製ウィスキー樽、ハイテーブル&チェアのある、バーを利用するとよいでしょう。
Le Barの写真
4.2
非常に良い(26)
価格:普通
• フランス料理 • ファーリンドン
Le Bar is a the adjacent venue of iconic Michelin-starred restaurant Club Gascon. Destination by itself, this bar aims to take guests on a journey to the charming and elegant South West of France. The soul of Le Bar lies in intriguing wines, French "tapas" from Pascal Aussignac and more traditional bistro dishes, all served in an elegantly decorated room and accompanied by relaxing, easy-going music.
Bottargaの写真
4.8
素晴らしい(127)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • チェルシー
本日62回予約が入りました。
Bottarga offers a mediterranean experience primarily inspired by the shores of the Aegean islands. Set against a backdropof classic interior with anoption of al fresco dinning facing the famed Kings Road.
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