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Blackfriars​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

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ダイニングオプション
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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(507)

Paternoster Chop Houseの写真
4.3
非常に良い(2210)
価格:高い
• イギリス料理 • セント ・ ポール
本日19回予約が入りました。
Paternoster Chop House(パタノースター)はチャンネル4で大ヒットしたテレビ番組「First Dates」のレストランとして、より一般的に知られています。セント・ポール大聖堂の真下に位置し、屋外でのランチに最適な広々としたテラス、仕事帰りにドリンクを楽しめる居心地の良いバーを併設しています。最高の食材を使用し、ヘッドシェフJose Lopezによる素朴なメニューを提供しています。
CORD by Le Cordon Bleuの写真
4.9
素晴らしい(28)
価格:非常に高い
• 各国料理 • セント ・ ポール
本日2回予約が入りました。
Step into CORD, Le Cordon Bleu’s renowned culinary landmark, located just moments from St Paul’s Cathedral. Under the leadership of Executive Chef Karl O'Dell, our menus feature seasonal à la carte dishes, set menus, and exquisite tasting menus with highlights like Scallop Ceviche and Black Truffle creations.For a casual option, visit our Parisian-style café offering homemade sandwiches, soups, salads, and delightful pastries.Planning an event or team building? Our two private dining rooms come equipped with audio-visual technology, and we offer corporate short courses followed by a meal. The restaurant, café, and institute spaces are available for exclusive hire to make your occasion memorable.
Chambers Restaurant and Barの写真
4.5
非常に良い(116)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • フリート ・ ストリート
本日7回予約が入りました。
Enjoy modern European cuisine and a relaxing atmosphere in London city centre at the Chambers Restaurant. A full-length banquette seat defines the restaurant and high oak-framed windows allow natural light to pour in while you dine. The specially designed candle lanterns placed at different heights create the setting for a dining experience that’s both intimate and memorable.
Humble Grape Fleet Streetの写真
4.4
非常に良い(117)
価格:普通
• ワインバー • フリート ・ ストリート
本日1回予約が入りました。
We’re an independent wine merchant and tasting event company specialising in boutique, hand-crafted wines from small vineyards. At our bar, shop and events you will get the opportunity to taste highly sought after “small lot” wines, discover the classics and the unusual, learn a thing or two and maybe find a new favourite along the way. Our events are curated and tailored for you but are always governed by the simple philosophy that wine should be fun and approachable.
Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15322)
価格:高い
• フランス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日68回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
Bottargaの写真
4.8
素晴らしい(127)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • チェルシー
本日62回予約が入りました。
Bottarga offers a mediterranean experience primarily inspired by the shores of the Aegean islands. Set against a backdropof classic interior with anoption of al fresco dinning facing the famed Kings Road.
Los Mochis London Cityの写真
4.3
非常に良い(1016)
価格:非常に高い
• パシフィック・リム料理 • リバプール ・ ストリート
本日156回予約が入りました。
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Radio Rooftopの写真
4.1
とても良い(762)
価格:高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • コヴェント ・ ガーデン
本日32回予約が入りました。
If your preferred date or time is unavailable, please contact us at 020 7379 6606 or email reservations@radiomelondon.com. Our team will make every effort to accommodate your request.“ABOVE THE NOISE, WE MAKE OUR OWN”Welcome to RADIO – where the skyline meets the city lights. Where taste, sound & sights come alive to excite your senses.Immerse yourself in the rich history of broadcasting. This very location is the site of the first ever BBC broadcast in November 1922 from what was then Marconi House. Elevating the ME London Rooftop experience, our bar offers sophisticated & unique cocktail creation, eye-catching mixology with inspirational & imaginative small plate indulgences. Enjoy our Asian inspired food ‘art’ against a backdrop of the most stunning views in London as the music transports you above the mediocre.Let the vibe carry you to new heights, away from the bustle of the city to a unique and extraordinary place
Luciano by Gino D’Acampo Londonの写真
4.3
非常に良い(1334)
価格:高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • コヴェント ・ ガーデン
本日40回予約が入りました。
If your preferred date or time not available, please call us on 020 3973 0733 or email us on london.me@lucianobyginodacampo.com and one of our team will try everything possible to accommodate your preferred date and time.Located at the ME London on The Strand in the heart of London’s West End ( Aldwych Side ) yards away from Somerset House, Luciano by Gino D’Acampo will provide guests with luxury all day, every day dining, serving lunch, dinner & drinks, until late. The menu, designed by Gino and his team of talented development chefs, alongside acclaimed Executive Head Chef Calogero Carlino, will be fitting for it’s location. Incorporating Italian classic dishes with a focus on quality and ingredient provenance. An authentic Italian service will complement the menu, adding to the premium and yet informal dining experience, with a large, open-theatre style kitchen taking centre stage.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4174)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日88回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
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