Belsize Parkのグルメな方や食通におすすめのベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(323)
本日44回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。
St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。
鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリ のサラダといった「特製」料理を提供しています。
ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
本日18回予約が入りました。
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
本日71回予約が入りました。
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
本日167回予約が入りました。
Discover beautifully prepared Asian-inspired dining in the heart of Mayfair on North Audley Street. Made with. Whether you’re sharing our Red Vase Tuna 4 Ways, or keeping the Kung Po Monkfish all to yourself, you’ll find something for all palates and every occasion. You'll also find an incredible range of vegetarian dishes and plant-based dishes such as Spinach and Mushroom Gyozas, Vegetable Tempura and Spinach and Mizuna salad. Phoenix, which brings the heat of tequila, sake and ginger with a citrus kick, or elevate your evening with the Champagne refinement of the Zeitaku. Meanwhile, we encourage you stay after dark with our DJs performing every evening, letting you stay and play until the late night.
本日42回予約が入りました。
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.Please note: The last booking for children under 16 is 6pm
本日38回予約が入りました。
2010年11月にオープンしたHakkasan Mayfairは、高い評価を受けているHakkasanブランドのロンドン2号店です。シェフのTong Chee Hweeは、エレガントな内装の空間で現代的にアレンジした広東料理を提供しています。
厳選された点心、変化しつづけるダイナミックで新しい中華料理を、革新的なカクテルやユニークなワインリストとともに楽しめます。
最高級の食材から作られた本格的な現代の広東料理は、驚くほど繊細な味わいです。
Hakkasan Mayfairは、2フロアを使用しています。美しい木製のスクリーンで仕切られた地階では、Hakkasanらしい落ち着いた雰囲気の中で食事を楽しめます。リラックスした雰囲気のグラウンドフロアは、賑やかなバーもある素晴らしい空間です。