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Harringay​のスパイシーな料理が食べられるお店

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(508)

Los Mochis London Cityの写真
4.3
非常に良い(1016)
価格:非常に高い
• パシフィック・リム料理 • リバプール ・ ストリート
本日156回予約が入りました。
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
The Plimsollの写真
4.8
素晴らしい(110)
価格:高い
• パブ • ハイバリー
本日37回予約が入りました。
A modern pub serving a frequently changing menu, available in our dining room, bar, and outside ledges. It's not fine dining, nor is it trying to be. We cook in a way that we as cooks like to eat, so don’t be afraid to share. If you want to pop in for a burger and a pint, feel free to grab any available space in the bar or outside. We accept bookings for tables of up to six people in the dining room.It can be loud and slightly chaotic; at night it is dark. We turn tables because we need to in order to survive and pay the people that make it work, so please don’t be offended if we ask you to wait a moment for your table. Our dining room has limited space and we don’t offer high chairs, so please let us know in advance if you're bringing a pram or need to adjust your booking size.Here's when we're open, so you can find what you're looking for:Weekdays: Bar 3-11pmKitchen 6-10pmWeekends: Bar 12-11pm (10pm Sunday’s)Kitchen 1-5pmKitchen is closed on Men’s Arsenal home games.
Tom's Pastaの写真
4.7
素晴らしい(109)
価格:普通
• イタリア料理 • ドルストン
本日54回予約が入りました。
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
The Ivy Asia, St. Paul'sの写真
4.5
非常に良い(7693)
価格:普通
• アジア料理 • セント ・ ポール
本日224回予約が入りました。
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.
Bocconcino Sohoの写真
4.4
非常に良い(1034)
価格:高い
• イタリア料理 • ソーホー
本日53回予約が入りました。
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
Fatt Punditの写真
4.6
素晴らしい(1167)
価格:普通
• 中華料理 • ソーホー
本日26回予約が入りました。
Hello from Fatt Pundit, the “Chinese-Indian 'Hakka' restaurant you never knew you needed”. We look forward to welcoming you!!!Please inform the management if you have any food allergies while reserving your table. Please note we won’t be able to serve guests with SEVERE ALLERGIES.
Shack-Fuyuの写真
4.5
非常に良い(2472)
価格:高い
• 日本料理 • ソーホー
本日55回予約が入りました。
Bone DaddiesとFlesh & Bunsを生み出したチームによるShackfuyuは、ソーホーの中心部に位置します。日本の洋食に影響を受けたShackfuyuでは定期的に変わる大皿料理などのメニューや、具入りの各種グワパオやサイドディッシュなどのランチタイムメニューを提供しています。 レストランには居心地の良いブースやカップル用の親密なテーブル、相席の共用テーブル、カジュアルなカウンター席、16名用の専用ダイニングルームがあります。
Farang Londonの写真
4.7
素晴らしい(714)
価格:高い
• タイ料理 • ハイバリー、イズリントン
本日18回予約が入りました。
Chef Sebby Holmes launched Farang back in 2016 after trading at street food markets throughout London. A year later he took up temporary residency in Farang's current home in Highbury & Islington. After excellent reviews, he took on the space permanently after his step-father retired and since, has gone from strength to strength. Farang was recently inducted into the National Restaurant Awards top 100 and awarded a MICHELIN Bib Gourmand, which we have kept four years running. We also received the Thai select award from the UK Thai Embassy which certifies authenticity and the freshness of our ingredients.We’re a young team of enthusiastic individuals, who over the last few years have bought our passion and skills to the table. Parties of six and larger, kindly contact the restaurant directly for reservations. These larger groups will be offered the shared feasting menu only and a deposit of £10 per head needs to be taken to confirm the booking, which will be deducted from your bill.
Hawksmoor Spitalfieldsの写真
4.6
素晴らしい(7254)
価格:高い
• イギリス料理 • ショアディッチ
本日79回予約が入りました。
Hawksmoor Spitalfieldsの名前は、すぐそばにあるニコラス・ホークスムーアのスピタルフィールズ教会にちなんで付けられました。2006年の開業以来絶賛を受け続け、ロンドンにステーキブームをもたらしました。Hawksmoor Spitalfieldsは気取らない雰囲気の品質本位のステーキハウスで、The Ginger Pig(賞受歴のある精肉業者)より仕入れた英国伝統品種の最高級牛肉を提供しています。115席ある店内では、小規模生産のワインから有名ブドウ園産のワインまで、豊富な種類の銘柄を用意しています。
ROBATAの写真
4.4
非常に良い(1832)
価格:高い
• 日本料理 • ソーホー
本日13回予約が入りました。
Specialising in the long-standing tradition of Japanese charcoal cooking.Head Chef Charles Lee has worked in a number of Michelin starred restaurants during his career before arriving at ROBATA. Possessing a strong command of Asian cuisines from across the globe, Chef Lee has devised a menu which shows the diversity of the country’s food, highlighting traditional cooking techniques and contemporary flavours, along with using the best of British produce.ROBATA meaning ‘fireside’ specialises in robata grilled charcoal cooking, a Japanese tradition that was first introduced by ancient fishermen who took boxes of hot coals with them on their boats to warm their food at they gathered their day’s catch. While the cooking method has largely stayed the same, the menu is a modern interpretation of some of Japan’s most prized dishes as well as a number of ROBATA signatures sure to please Western pal
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