Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Queen's Park​のワインリストが充実しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(430)

Michiko Sushinoの写真
4.6
素晴らしい(86)
価格:高い
• 寿司 • クィーンズ・パーク
本日2回予約が入りました。
Originally from Osaka Japan, fashion pioneer Michiko Koshino settled in Britain in the early 80’s becoming one of the most influential designers associated with the iconic London club scene.A whimsical play on the family name, Michiko Sushino is a traditional yet modern Japanese restaurant serving authentic sushi in Queen’s Park, London.With quality at the heart of the restaurant, Michiko’s belief in bringing people together to enjoy excellent food in a relaxed ambiance, creating a memorable dining experience.A whimsical play on the family name, ‘Michiko Sushino’ is a traditional Japanese restaurant and coffee bar serving authentic sushi in the most London of settings – a true merging of cultures.With quality at the heart of everything served, Michiko’s belief in the power of food bringing people together, has resulted in a relaxed and understated dining space focused on conversation and interaction.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4073)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日39回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Bacchanaliaの写真
4.4
非常に良い(991)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • メイフェア
本日220回予約が入りました。
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
The Ledburyの写真
4.9
素晴らしい(2792)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ノッティング ・ ヒル
本日23回予約が入りました。
ヘッドシェフのブレット・グラハム率いるThe Ledburyは、副料理長のグレッグ・オースティン、レストランマネージャーのダレン・マックヒューを含む若くエネルギッシュなチームとともに、2005年にオープンしました。 念願であったミシュランの星を2度獲得するなど多くの賞賛を得ています。
Zephyrの写真
4.7
素晴らしい(577)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • ノッティング ・ ヒル
本日96回予約が入りました。
West London melts away as chargrilled meat and fish are drizzled and dressed with modern-mezze flavours amidst a plethora of interpretive feasting dishes.Layered dining promotes a flowing service that gives flavours room to breathe.
Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15120)
価格:高い
• フランス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日61回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
Hawksmoor Air Streetの写真
4.4
非常に良い(13168)
価格:高い
• ステーキハウス • ピカデリー
本日225回予約が入りました。
Hawksmoor Air Streetは235席あるシーフード&ステーキのレストランで、魚料理、シーフード料理、ロンドンっ子のお気に入りの伝説のステーキを楽しめます。50席のカクテルバーには「トディ」と呼ばれる時刻表があり、一日の異なる時間帯に合わせて素晴らしいカクテルを提供しています。床から天井までのアーチ型のステンドグラスの窓10カ所から光が差し込む店内からは、リージェント・ストリートを望みます。アールデコ様式の内装には、全て再生素材を使用しています。
Juno Omakaseの写真
4.9
素晴らしい(61)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ノッティング ・ ヒル
Embracing the idea of "I leave it up to you"Juno invites you to trust our chef's expertise for a dining experience like no other.Imagine a place where there's no fixed menu, inspired by the best of Japanese tradition with an innovative Mexican twist, truly pushing the boundaries of what an omakase can be.With only six seats, Juno transports guests into a magical stage that is as much a performance as it is a meal. Indulge in 15 creative courses crafted by our talented Executive Chef, Leonard Tanyag, with a dedicated sommelier offering exquisite wine, sake, and agave pairings.Our menu, built daily with fresh seasonal ingredients, is a feast for the senses, while our décor emulates the delicate Japanese artistry, with subtle hints evoking the vibrancy of Mexico.
Los Mochis Notting Hillの写真
4.5
非常に良い(576)
価格:非常に高い
• パシフィック・リム料理 • ノッティング ・ ヒル
本日61回予約が入りました。
Los Mochis, where Tokyo meets Tulum, seamlessly blending the vibrant spirit of Mexican culture with the refined elegance of Japanese cuisine. Recently crowned the 2023 Restaurant of the Year, our Notting Hill Gate restaurant offers a captivating atmosphere just a stone's throw from Portobello Market. Explore our upstairs cocktail bar with cocktails like Tommy’s Margaritas and Mezcal Martinis, or opt for our heated terrace overlooking the iconic colourful streets of Notting Hill.Indulge in signature dishes like the Trailer Park Chicken Taco, and Miso Cod Taco, complemented by a superb sushi selection featuring Spicy Tuna Maki and Shrimp Tempura Maki. Our chefs use only the finest, seasonal, and sustainable ingredients, creating a menu that is entirely gluten, nut, and celery-free. Whether you choose our a la carte menu or join us for a weekend breakfast or brunch, we invite you to savour the extraordinary in every bite.
St. JOHN Maryleboneの写真
4.6
素晴らしい(608)
価格:高い
• イギリス料理 • メリルボーン
本日40回予約が入りました。
Coming Soon!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ