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Crouch Hill​の居心地の良いお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(497)

Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15322)
価格:高い
• フランス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日68回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
Bocconcino Sohoの写真
4.4
非常に良い(1034)
価格:高い
• イタリア料理 • ソーホー
本日50回予約が入りました。
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
Blacklock Sohoの写真
4.7
素晴らしい(6036)
価格:普通
• ステーキ • ソーホー
本日71回予約が入りました。
Blacklockは現代版の素晴らしい英国式ステーキレストランです。かつての売春宿を利用した建物で、コーンウォール地方の受賞歴のある農家・肉屋のPhilip Warrenの国内最高の肉を仕入れています。炭火のグリルでシンプルに調理したチョップはヴィンテージのBlacklockで焼き印をつけています。5ポンドのカクテル、樽入りのワインとともに、この雰囲気のある秘密のステーキのメッカで料理をお楽しみください。日曜日は、家庭の味にも劣らない美味しいサンデーローストを提供しています。 予約受け付け: 月曜~金曜 ランチと観劇前の予約:12:00〜15:00、17:00〜18:00まで 6名以上の予約:18:00以降 土曜:12:00~23:00 ランチと観劇前の予約:12:00〜18:00まで 6名以上の予約:18:00以降 日曜:12:00~17:30 人数に関わらず終日予約可能
Hakkasan Mayfairの写真
4.6
素晴らしい(7868)
価格:非常に高い
• 中華料理 • メイフェア
本日24回予約が入りました。
2010年11月にオープンしたHakkasan Mayfairは、高い評価を受けているHakkasanブランドのロンドン2号店です。シェフのTong Chee Hweeは、エレガントな内装の空間で現代的にアレンジした広東料理を提供しています。 厳選された点心、変化しつづけるダイナミックで新しい中華料理を、革新的なカクテルやユニークなワインリストとともに楽しめます。 最高級の食材から作られた本格的な現代の広東料理は、驚くほど繊細な味わいです。 Hakkasan Mayfairは、2フロアを使用しています。美しい木製のスクリーンで仕切られた地階では、Hakkasanらしい落ち着いた雰囲気の中で食事を楽しめます。リラックスした雰囲気のグラウンドフロアは、賑やかなバーもある素晴らしい空間です。
Scott's Mayfairの写真
4.8
素晴らしい(2010)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • メイフェア
本日107回予約が入りました。
Scott’sはメイフェアのマウント・ストリートにあるシーフードレストランで、最高級の牡蠣、魚介類&甲殻類のほか、季節の狩猟肉、肉料理、ベジタリアン料理も提供しています。環境に配慮された場所で採れる魚介類を使用しています。 エレガントなオイスター&シャンパンバーを眺めながら食事を楽しめるテーブル席、豊富なアラカルトメニューを用意しています(12:00より営業)。
The Lore of the Landの写真
4.6
素晴らしい(876)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • フィッツロヴィア
本日19回予約が入りました。
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
The Parakeetの写真
4.8
素晴らしい(786)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • ケンティッシュ ・ タウン
本日38回予約が入りました。
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for May open on the 1st April at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
Little Duck The Pickleryの写真
4.7
素晴らしい(120)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理 • ドルストン
本日24回予約が入りました。
A restaurant, wine bar and fermenting kitchen - we're open for lunch Wednesdays to Sundays and dinner all week. Our menu changes monthly and our cooking is simple and seasonal. It's here we make all our seasonal ferments, pickles and drinks - all of which you can buy ready jarred from our fridge. Our large kitchen counter is the centrepiece, and you’re invited to grab a seat, order something to eat and enjoy the workings of life in our kitchen. In the evening, the lights go down, dinner is served and you can enjoy wines by the glass and bottle from our ever-changing wine list of natural and biodynamic wines.
The Ivy Asia, Mayfairの写真
4.3
非常に良い(3300)
価格:普通
• アジア料理 • マーブル・アーチ
本日130回予約が入りました。
Discover beautifully prepared Asian-inspired dining. Discover incredible cocktails full of artistic flair and carefree character. Discover electric entertainment to take you late into the night. Discover The Ivy Asia, Mayfair. Located in the heart of London's most exclusive neighbourhood, you'll find this restaurant to be the ultimate escape for tourists, locals and sophisticated shoppers alike. A beautifully balanced blend of the past and the present, The Ivy Asia, Mayfair is furnished with a flair for the extraordinary. From the dazzling, green stone floor to the stunning antique decor on display, it's designed to wow from the moment you enter until it's time to leave.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4174)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日89回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。

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