La Jollaのベストステーキハウス
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(16)
本日41回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
本日57回予約が入りました。
Eddie V's in La Jollaでは、快適で洗練されたインテリア、華やかな雰囲気、生演奏のジャズ、その全てが特別なディナーを演出してくれます。
豊富な種類の新鮮なシーフード、28日間熟成され焼かれた人気のセンターカットの最上級ステーキを提供しています。ワインリストにはマスターソムリエによって選びぬかれた200以上の受賞ワインが並び、食事をさらに引き立て、完璧なものにしてくれます。
もっとリラックスして楽しみたい時は、ぜひV Loungeへお越しください。ソウルフルなジャズが流れる魅惑的な照明のあふれる中、クラシックでクリエイティブなカクテル、特製の前菜を楽しめます。静かな平日のディナーから特別なプライベートイベントまで、どんなシチュエーションでもお任せください。私たちのサービスにきっとご満足いただけるでしょう。
本日3回予約が入りました。
Aldea is a Baja Coastal inspired kitchen & bar located in the heart of La Jolla village. It's menu, crafted with passion and precision, is an inspiration of the vibrant flavors of Baja and SoCal coastline. Aldea, Spanish for "village," is committed to making your visit one you'll be sure to remember. Aldea, where community thrives and memories are made.
本日46回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
本日10回予約が入りました。
Moe's is bringing the timeless steakhouse restaurant back to Mission Beach. Paying homage to our iconic home, guests will love the see this San Diego staple brought back to her former glory ... with a few surprises, of course.Moe's in Mission Beach is now open for dinner 7 days a week. Reservations strongly recommended. Open seating in the bar.
本日12回予約が入りました。
Manhattan of La Jolla(マンハッタン・オブ・ラ・ホーヤ)で、高級で快適なラ・ホーヤ村から最高のニューヨーク体験をお楽しみください。フェイ・アベニューにあるEmpress Hotel内に位置し、ディナーにコスモポリタンを飲む美しい女性をフランク・シナトラやダニー・オーシャンが口説く場面を思わせる、上品で優雅、そしてカジュアルなレストランです。上質なイタリアの魅力が溢れるManhattanは、ニューヨークの薫りが漂うクラシックなカクテルや、最高のメインディッシュを提供しています。ザガット賞受賞暦のある仔牛のチョップやステーキ、シーフードなどの料理には、オリーブオイル、ガーリック、レモン、胡椒を使い味を引き立てています。名物料理のスカンピや、伝統的なカネロニ、パスタ・アルデンテなどのおいしい料理のほか、素敵な店内でプロフェショナルなサービスを提供しており、ロマンチックなディナーや、ビジネス相手との楽しい会食に最適の場所です。ラ・ホーヤに位置するManhattanでは、新・旧の両方の世界を楽しめます。受賞歴のあるラ・ホーヤの人気店Manhattanは、今年で開業25年目を迎えます。
本日19回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
本日129回予約が入りました。
At Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/del-mar-california/dress-code/ You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
本日59回予約が入りました。
Island Primeでは、シェフのデボラ・スコットの革新的でバラエティ豊かなスタイル、壮大なパノラマの景色と気配りの行き届いた南部スタイルのおもてなしを提供しています。美しいサンディエゴ港を見渡せます。
ビストロスタイルのレストランC-Levelでは、ランチは毎日11:30からオープンし、ディナーまで営業しています。C-Levelは、サンディエゴの街並みを一望できる美しい屋外パティオ(暖房付)を提供しています。