Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Belmont​のベスト貝・甲殻類料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Rustic House - San Carlosの写真
4.6
素晴らしい(280)
価格:高い
• Shellfish • サン カルロス
本日10回予約が入りました。
Rustic House Oyster Bar and Grillは、魚や貝などのシーフード料理専門レストランで、淡水魚を使用した料理も用意しています。コンセプトは新鮮なシーフードを調理し提供することです。チキン、ビーフ、パスタ料理などシーフード以外のアメリカ料理も楽しめます。Rustic Houseは相席テーブルのみとなります。火曜~金曜の14:00~17:00までハッピーアワーを開催中です。
Sundance The Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(5438)
価格:非常に高い
• Shellfish • パロ ・ アルト
本日60回予約が入りました。
パロアルトに位置するレストランは、1974年の創業以来愛され続けるプライムステーキとマルティーニを提供しています。クラブ風の雰囲気を醸し出す暖炉、ダークウッド、スポーツの記念品のほか、ダイニングルーム全体に多数の豪華な革張りのブースがあります。スローローストのプライムリブ&ハンドカットUSDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、冷水性ロブスターテール&ジューシーな貝で有名です。「ボス」のお気に入りは23オンスの骨付きリブアイステーキで、僅差の2位はダブルカットのフィレミニョンです。Sundanceはシンプルで価値のある最高級の料理を提供し、真の美食とステーキをお求めのお客様に最適です。多くのナパバレーのカベルネやソノマのピノノワールなど、400種を超えるワインを取り揃えた受賞歴のあるワインリストを提供しています。Sundance the Steakhouseは素晴らしい評価を得ており、多くのレストラン賞も受賞しています。
Sapore Italianoの写真
4.7
素晴らしい(965)
価格:普通
• Shellfish • バーリン ゲーム
本日12回予約が入りました。
Sapore Italiano is a relaxed Italian eatery known for its tasty bread and hearty cuisine. The restaurant serves everything, from pizzas and salads, to veal scaloppine Marsala and tiger prawns with a basil and white wine sauce. Try Sapore Italiano's homemade meat lasagna or signature insalata Sapore with greens, chicken breast, raisins and sliced apples in a balsamic vinaigrette for lunch. Sapore Italiano's dinner menu includes irresistible antipasti like carpaccio Veneto with raw beef, shaved Parmesan, arugula, Dijon mustard, olive oil and lemon. The restaurant's rigatoni with ground sausage and vegetarian pizza are both standout dishes. A large wine list includes a nice variety of Italian and Californian wines. Sapore Italiano also serves gluten-free and whole wheat pastas.
Fattoria E Mareの写真
4.3
非常に良い(264)
価格:高い
• Shellfish • ハーフ ムーン ベイ
本日4回予約が入りました。
Fattoria e Mare ("Farm and Sea") is a vibrant Bay Area restaurant utilizing organic, sustainable ingredients sourced from local vendors. The menu will change often featuring local, fresh ingredients at their peak. As the name of the restaurant suggests, the menu places an emphasis on seafood, while also providing a range of other Venetian inspired options. Executive Chef and Owner, Pablo Estrada, immerses himself in every meal he creates. He is passionate about crafting delicious, unique dishes and ensuring all guests have a wonderful dining experience. We were originally located in Burlingame, but have moved to a new location, nestled in the heart of downtown Half Moon Bay. Our new location allows us flexibility to serve large groups, parties of two, or anything in between. We have options for private dining experiences (e.g. work parties, birthday parties, etc.) Happy Hour specials are offered Sunday-Thursday, 3:00-5:30. We look forward to welcoming you!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ