Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Nob Hill​のベストフレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1595)
価格:非常に高い
• Contemporary french american • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日26回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Boulevardの写真
4.7
素晴らしい(9041)
価格:非常に高い
• Contemporary french american • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日63回予約が入りました。
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
The Waterfront Restaurant and Cafeの写真
4.6
素晴らしい(3644)
価格:高い
• Contemporary french american • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日15回予約が入りました。
2015年版ザガットより。 「屋内およびテント付きパティオの全テーブルからベイブリッジの絶景を望めます。波止場のすてきなシーフード料理店で、リラックスできる美しい環境、素晴らしいカリフォルニア料理を楽しめます」。
Chou Chou Bistroの写真
4.5
非常に良い(2378)
価格:普通
• Contemporary french american • フォレスト・ヒル、ウエスト・ポータル
本日7回予約が入りました。
フォレスト・ヒルにあるChouChou(発音:シュー・シュー)は、パリのような雰囲気のカジュアルでエレガントなビストロで、素朴な伝統料理にモダンなフランス風のアレンジを加えた料理、厳選されたワインリストを提供しています。MichaelsシェフのいるChouChouでは、温かで行き届いたサービスを提供しています。ボナペティ!
Commis Dining Roomの写真
4.9
素晴らしい(1224)
価格:非常に高い
• Contemporary french american • オークランド
本日4回予約が入りました。
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements. Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.
Commis Barの写真
4.8
素晴らしい(30)
価格:非常に高い
• Contemporary french american • オークランド
本日2回予約が入りました。
With only 10 bar height chairs at the cocktail bar, the COMMIS BAR experience offers a fixed 4-course menu highlighting some the best seasonal Northern California ingredients through modern and classic cooking techniques. Diners at the bar are invited for 1.5 to 2 hours over the entire course of the meal with the shorter fixed menu compared to our full length DINING ROOM menu experience.
Left Bank - Jack London Squareの写真
4.5
非常に良い(527)
価格:普通
• Contemporary french american • オークランド
本日27回予約が入りました。
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ