Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Venice​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(509)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日9回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Papille Gustativeの写真
4.3
非常に良い(172)
価格:普通
• Farm to table • サンタ モニカー
本日1回予約が入りました。
Papille Gustative LAFarm to table Artisan foods, single origin, sustainably grown and certified Coffees and Teas, as well as local craft beers and organic, biodynamic wines. Open for Breakfast, Lunch and Brunch . A low impact, Zero waste facility located in Santa Monica CA. Cozy private room and patio. One block to the Santa Monica beach.
SELINEの写真
価格:非常に高い
• Farm to table • サンタ モニカー
本日3回予約が入りました。
*OPENING DECEMBER 3, 2024*Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At Seline, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Toscana - Brentwoodの写真
4.8
素晴らしい(1076)
価格:高い
• Farm to table • ブレントウッド
本日30回予約が入りました。
創業25年を迎えるToscanaは、ロサンゼルスで最も成功しているイタリアンレストランのひとつです。有名なトラットリアで、家族や友人が集まるのに最適です。Toscanaはボリュームたっぷりの料理を提供し、ハリウッドの有名人でも、地元の人でも、観光客でも、誰もが楽しめる影響力のあるレストランであることを目標としています。アーティチョークのサラダ、シーフードスパゲッティ、フィオレンティーナ・ステーキなどの伝統的な料理を味わえます。トスカーナ地方のトラットリアを思わせる居心地の良い雰囲気の中、フレンドリーなスタッフによる素晴らしいサービスで、すべてのお客様が家族のように扱われます。
The Waterfront Veniceの写真
4.3
非常に良い(189)
価格:高い
• Farm to table • ヴェネツィア
本日3回予約が入りました。
The Waterfront Venice is a California Beer Garden with views of the Pacific Ocean. Situated between Rose and Navy on the famous Venice beach Boardwalk, our food & beverage menus celebrate California with carefully selected seasonal produce from local farms.
Cast & Plowの写真
4.5
非常に良い(983)
価格:高い
• Farm to table • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日12回予約が入りました。
Join us and enjoy an elevated dining experience with a waterfront view of the marina at The Cast and Plow Restaurant located inside The Ritz-Carlton Marina del Rey. We offer a Contemporary California cuisine for Breakfast, Lunch and Dinner with an Ala Carte Brunch on Saturday and Sunday. Our last seating for dinner is 9:30pm daily. This locals-favorite features fire-pit tables for dining and a full bar that is open until 11:30pm. Our fire-pit tables cannot be reserved are not guaranteed and based on availability. We will do our best to honor those who would like to enjoy outdoor dining.For large parties of 15 or more planning a special event or need private space for small business breakfast, lunch or dinner, please contact our Host Team at 310-574-4333 or email sam.davenport@ritzcarlton.com.
LULU - Los Angelesの写真
4.8
素晴らしい(130)
価格:普通
• Farm to table • ウエストウッド
本日47回予約が入りました。
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
True Food Kitchen - Santa Monicaの写真
4.3
非常に良い(1527)
価格:普通
• Farm to table • サンタ モニカー
本日14回予約が入りました。
True Food Kitchenで食事をするには厳格なヨガ行者である必要はありません。体に良い栄養と記憶に残る食事を望む気持ちだけが必要です。Dr. アンドルー・ワイルの抗炎症の食事原則に触発されたTrue Food Kitchenは、様々なビーガン、ベジタリアン、自然有機、グルテンフリーのオプションととともに、パレオや地中海式ダイエット中の方向けの食事を提供しています。True Food Kitchenは、大変おいしくて体にも良い料理を提供し、健康へのニーズに応えています。お客様の気分が良くなり、長生きし、おいしい料理で幸せになるのが私たちの願いです。
Olivea Farm to Tableの写真
4.8
素晴らしい(46)
価格:非常に高い
• Farm to table • エンセナダ
本日1回予約が入りました。
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
Tesseの写真
4.7
素晴らしい(1665)
価格:高い
• Farm to table • ウェスト ハリウッド
Tesse is a collaboration between restauranteur Bill Chait, Michelin-starred Chef Raphael Francois, and managing partner and wine director, Jordan Ogron. Tesse marries rustic Mediterranean/French cuisine with innovative cocktails and a unique wine program, to create a truly singular dining experience.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ