Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Howard Beach​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(20)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(507)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日24回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
White Radishの写真
4.5
非常に良い(215)
価格:普通
• Farm to table • フォレスト ヒルズ
本日8回予約が入りました。
White Radish is an American Kitchen, bringing farm-to-table for your dining pleasure. We are rooted in Forest Hills, New York, dedicated to giving locals a way to enjoy home-style meals from our menu selection. Inspired by fresh, farm-to-table ingredients, White Radish brings comfort to your neighborhood in an honest way. Whether seafood or meat, pasta or salad, our food is reflective of high quality, care, and love in every bite. Enjoy the fresh flavors of our American Kitchen with your loved ones, family, and friends.
Bloom Botanical Bistroの写真
4.6
素晴らしい(173)
価格:高い
• Farm to table • フォレスト ヒルズ
本日9回予約が入りました。
Vegan • Vegetarian • Meat • Seafood. We are a space that honors and respects all people and food preferences. Our goal is to allow everyone to not only sit and enjoy their meal, but to encourage openness, acceptance and being present; because only when we are truly present, is our soul in BLOOM.
Market Tableの写真
4.7
素晴らしい(2181)
価格:高い
• Farm to table • ウェスト・ビレッジ
本日7回予約が入りました。
シェフのマイク・プライスとパートナーのジョーイ・カンパナーロは、2007年の秋にMarket Tableをオープンしました。レストランはウェスト・ビレッジのカーマイン通りとベッドフォード通りの角に位置し、ビレッジの景色を望む大きな窓が備わり、レンガ壁の広々としたダイニングルームを提供しています。Market Tableでは、マイクが子供の頃メリーランド州のファミリーファームで、偉大なシェフと数年一緒に働いて学んだ料理に影響を受けた、旬のアメリカ料理を楽しめます。マイクはシンプルで風味のある料理を作るという彼の情熱を反映させた特製料理を毎晩日替わりで用意しています。
Serra by Birreria - Eataly NYC Flatironの写真
4.3
非常に良い(6927)
価格:高い
• Farm to table • Gramercy Park
本日179回予約が入りました。
5番街にある高層の建物に位置するBaita at La Birreria(バイタ・アット・ラ・ビッレリーア)は、Eatalyによるアルプス風の屋上ポップアップレストランです。松の木とスキーキャビンに囲まれる中、ヴィンブリュレやボンバルディーノなどのホットカクテルで暖まれます。Baita at La Birreriaではラクレット、プロブスト(ソーセージ)、フォンデュなどの古典的な北イタリア料理のほか、ニューヨーク市初で唯一のポレンタバーを提供しています。
Malibu Farm - New Yorkの写真
4.5
非常に良い(26)
価格:高い
• Farm to table • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日9回予約が入りました。
The sister restaurant to Chef Helene Henderson’s SoCal phenomenon, Malibu Farm New York offers pier-side dining with year-round sunshine vibes. Family-style seating and plenty of offerings for vegetarians, vegans, pescatarians, and omnivores make Malibu Farm the go-to destination for a laid-back dinner, lunch, or weekend brunch at the Seaport.
Craftの写真
4.7
素晴らしい(6991)
価格:非常に高い
• Farm to table • Gramercy Park
本日31回予約が入りました。
Tom Colicchio’s Craftはニューヨークタイムズ紙で3つ星、ジェームズ・ビアード賞でベスト・ニュー・レストラン賞を獲得しました。2010年にはTom Colicchioがジェームズ・ビアード賞のベストシェフ賞を受賞しています。Craftは家族経営農場、デイボートの漁師、専門農場から仕入れた最高級の旬の食材を使用するこだわりが評価されています。これらの最高の食材をシンプルに調理し、各食材の良さを引き出します。Craftではシェフ・ド・キュイジーヌのKyle Koenig、パティシエのAbby Swain、温かくもてなすスタッフがお客様の要望を聞きオリジナルのアラカルトメニューを調理しています。7コースの季節のテイスティングメニューから選ぶこともできます。
Gjelina - New Yorkの写真
4.5
非常に良い(34)
価格:普通
• Farm to table • イースト ビレッジ
Gjelina is a restaurant that serves locally-sourced, produce-forward food with menus guided by conversations and long-standing relationships with farmers, local ranchers, fishermen, and co-ops. Our first location Gjelina LA in Venice Beach opened in 2008 becoming a staple in the local community. In 2023, we opened a Gjelina location in New York at 45 Bond Street. A month into being open, we had a fire and had to close our doors. As we complete construction and prepare for our reopening in fall 2024, Gjelina NY has had a series of pop-ups this summer, beginning with WSA in June and July, and NO BAR at The Standard, East Village, for the month of August. Our third location, Gjelina Las Vegas is scheduled to open at the end of 2024.
JoJoの写真
4.6
素晴らしい(1234)
価格:高い
• Farm to table • アッパー イースト サイド
本日14回予約が入りました。
アッパーイーストサイドのJoJoは、世紀末の2階建てのブラウンストーンの家を利用したレストランです。リラックスしたエレガントなダイニングシーンを提供しています。ジャン・ジョルジュによるニューヨーク市のはじめてのレストランで、1991年のオープン後、高い評価を得ている地域密着型のお店です。エスクァイア誌により今年のベストニューレストランに選ばれ、ニューヨーク・タイムズによる3つ星を21年間維持しています。店名のJoJoは、シェフ、ジャン・ジョルジュの少年時代のニックネームにちなんで付けられました。Jojoはカジュアルディナー、特別な機会、またはプライベートパーティーのために最適です。カジュアルなジーンズ姿でもイブニングドレス着用でも居心地の良い雰囲気です。モダンなフランスメニューとともに、温かいヴァローナチョコレートケーキなど、いつの時代にも愛されるオリジナル料理を提供しています。
The Butcher's Daughter - Nolitaの写真
4.2
非常に良い(49)
価格:普通
• Farm to table • ノリータ
本日41回予約が入りました。
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ