Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Belmont Central / Cragin​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(15)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(509)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日15回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Blue Door Farm Standの写真
4.5
非常に良い(824)
価格:普通
• Farm to table • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日30回予約が入りました。
From the team behind Chicago Q and Art Smith's Blue Door Kitchen, Blue Door Farm Stand dishes out globally inspired, farm-to-table American fare for breakfast, lunch, and dinner. Reclaimed wood, a marble bar, and vintage chandeliers create a chic yet relaxed setting.We want consumers to view Blue Door Farm Stand as more than just a restaurant—we want them to become a BELIEVER in our philosophy.We believe the seasons should dictate what is on the table. We are committed to being part of our community and to having personal relationships with our purveyors. We believe in providing a warm and welcoming space for our guests to enjoy wholesome delicious food.Our customers should associate Blue Door with top quality service and products in an environment that harkens back to simpler times when seasons dictated what was on the table, when people shared a sense of community, and when the human element was present in every aspect of the brand experience.
Farm Bar - Ravenswoodの写真
4.6
素晴らしい(243)
価格:高い
• Farm to table • リンカーン スクエア
本日24回予約が入りました。
Welcome to Farm Bar, your neighborhood farm-to-table destination in Ravenswood and Lakeview. We bring the best of Midwestern fare to your plate, using ingredients from our own Brown Dog Farm in Wisconsin. Whether you're here for lunch, dinner, or weekend brunch, we’ve got something for everyone.Enjoy juicy burgers, crispy cheese curds, and fresh seasonal dishes that highlight the bounty of the Midwest, paired with a handcrafted cocktail or a perfectly selected glass of wine.When the weather’s fine, head upstairs to ARRIBA, our rooftop margarita bar with Latin-inspired snacks and great views.We're also committed to sustainability with digital menus linked via QR codes at each table.As of July 1, 2024, The Chicago City Council mandated a steep increase in hourly wages for food service teams. In order to meet this added cost, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We can remove this fee upon request. Let’s eat, drink, and connect at Farm Bar and ARRIBA!
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1575)
価格:高い
• Farm to table • Avondale
本日22回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
The Dawsonの写真
4.7
素晴らしい(2722)
価格:高い
• Farm to table • リバー・ウェスト
本日19回予約が入りました。
2014年と2015年にビブグルマンを受賞したThe Dawsonは、バイレベルの屋内・屋外スペースが連なるカジュアルなスポットです。エネルギッシュな雰囲気で、各エリアは親しみやすく、多目的に使用できます。ファームの食材を中心とした中西部のシンプルな味を生かしたニューアメリカン料理のメニュー、自家製の炭酸飲料、カクテル、クラフトビール、ワインを揃えたビバレッジプログラムを用意しています。19世紀後半のシカゴのドーソンブラザーズ暖炉工場に影響を受け、The Dawsonにはレストラン全体を通して、近所の歴史とその時代の産業革新をテーマに自然と再利用素材を使用した美しく無駄のないシンプルなインテリアデザインが施されています。
Sepiaの写真
4.8
素晴らしい(5336)
価格:非常に高い
• Farm to table • ウェスト・ループ
本日21回予約が入りました。
洗練さ、素朴さ、ヴィンテージ、モダンが上手く調和したSepiaは、インスタントクラシックな雰囲気です。居心地が良く快適、かつ賑やかでスタイリッシュなスペースです。Sepiaでは、アールヌーボー調の特注タイルフロアから手作りの木工品、ヴィンテージの脚付きグラスまで内装と料理の細部に渡ってこだわっています。室内のゆったりとした優雅さが創作的なアメリカ料理と調和しています。シェフのAndrew Zimmermanの食材を重視した季節のメニューは、食材の純粋さと質、彼の情熱を表現しています。Sepiaではモダンなアレンジを加えた伝統的な料理を提供しています。
The Lobbyの写真
4.7
素晴らしい(1666)
価格:高い
• Farm to table • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日27回予約が入りました。
最近Time Out Chicagoのフードエディター、David Tamarkinによって完璧な5つ星の評価を受けたThe Lobbyで、素晴らしい食事をお楽しみください。ライブ音楽を聞きながら、現代的かつ親しみやすいアメリカンスタイルの素晴らしい料理が特徴の、思い出に残るディナーを楽しめます。毎日伝統的なアフタヌーンティーを提供しており、週末には生き生きとした弦楽四重奏を楽しみながらおいしいチョコレートバーを含む素敵なサンデーブランチを楽しめます。さまざまな子供用メニューも用意しています。
Harvestの写真
3.7
とても良い(140)
価格:普通
• Farm to table • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
Harvest Restaurant located at the Chicago Marriott Downtown Magnificent Mile celebrates the integrity and simplicity of classic Midwestern fare, focused on locally-sourced farm-fresh seasonal ingredients and the practice of scratch cooking techniques by a kitchen staff that shares a passionate pursuit of excellence. Harvest’s menus draw on chef-crafted selections prepared with in-season, local ingredients. Harvest’s commitment to Midwestern American scratch food is complemented by surroundings that draw from a modern urban feel with a hint of nature, giving every diner a reason to linger, enjoy the company they’re with, and celebrate nature’s culinary bounty.
Homestead on the Roofの写真
4.5
非常に良い(749)
価格:非常に高い
• Farm to table • ウェスト・タウン
Homesteadは「ファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)」のコンセプトを採用したレストランで、Nate Hensslerシェフによる素朴かつエレガントな料理、Chris Teixeiraエグゼクティブ・ペストリーシェフ(ジェームズ・ビアードの「ライジング・スター賞」セミファイナリスト)による本格的なパン&ペストリー、特製カクテル、ワイン、スピリッツ、ビールを提供しています。 温かく居心地の良い雰囲気の店内では、季節ごとのメニューや自家農場や地元の食材を使用した全国的にも有名な料理を楽しめます。 才能豊かなシェフ達が作り上げる、上質かつお値打ちなユニークな料理を提供しています(最低週1回メニューを変更)。 Homesteadの屋上パティオ(夏季営業、屋外全80席、天候に対応した格納式日よけ付)からは、広さ325㎡以上の自然な雰囲気の屋上、垂直にぶら下がる庭園の景色を望めます。
True Food Kitchen - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(2567)
価格:普通
• Farm to table • リバー・ノース(シカゴ)
本日25回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Chicago guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Chicago's River North, at the corner or N State Street and West Erie Street. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ