Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Tierrasanta​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(507)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日29回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Farmer's Table - La Mesaの写真
4.3
非常に良い(2001)
価格:普通
• Farm to table • ラ メサ
本日26回予約が入りました。
Excited to announce that we officially have four locations open in San Diego including Bay Park, Little Italy, La Mesa, and Chula Vista. As a family run operation we believe every good neighborhood deserves an eatery where locals and visitors can enjoy “honest food done right”. Here at Farmers Table, we specialize in farm-to-fork cuisine that focuses on bringing locally sourced organic ingredients together to be savored in an inviting family-friendly atmosphere, where adults and children can enjoy many different food options that are just right for them. If you are looking for a magical brunch this week, come stop by for an unforgettable night.
Cellar Handの写真
4.8
素晴らしい(104)
価格:高い
• Farm to table • ヒルクレスト
本日18回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
Mister A'sの写真
4.9
素晴らしい(8615)
価格:非常に高い
• Farm to table • ダウンタウン/ガスランプ
本日42回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウンからわずか数分で、最上階までエレベーターでアクセスすると信じられないような光景がそこにあります。巨大なジェット旅客機は、目の高さで飛んでゆき、美しい街並み、サンディエゴ湾、海も街全体も見渡すことができます。
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.8
素晴らしい(2506)
価格:非常に高い
• Farm to table • ラ ・ ホーヤ
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。 メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。 食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。 手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。
Olivea Farm to Tableの写真
4.8
素晴らしい(46)
価格:非常に高い
• Farm to table • エンセナダ
本日2回予約が入りました。
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
Great Maple San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(4364)
価格:普通
• Farm to table • ヒルクレスト
本日96回予約が入りました。
ディナー、ランチ、ブランチ、平日の朝食を提供しています。「ヨーロッパ風ダイネット(食事コーナー)」で、季節の料理、新鮮な自家製パイ、と地元産のカクテルを特色としています。本格的なバーとソーシャル・ワインリスト、屋外ダイニング、カウンターバー、フードバー、フルルームダイニングを提供しています。約2.1mのボードで届けられる、特製カクテルやトスタ(スペイン風トースト)用のカクテルカートを用意しています。ご来店をお待ちしています。
The Red Doorの写真
4.8
素晴らしい(2969)
価格:普通
• Farm to table • ミッションヒルズ
本日15回予約が入りました。
The Red Doorは家族経営のファーム・トゥー・テーブルのレストランで、自家農園とサンディエゴの優良農家から届く、地元の持続可能な季節の食材を提供しています。シェフMiguelが季節のサンディエゴの食材を使い、本格的な郷土料理を取り入れたランチ、ディナー、ブランチメニューを考案しています。 責任、卓越性、おもてなしの心を大切にしています。料理とムードを楽しみながらお食事をしてください。The Red Doorでは自家農園や小規模農園の恵みを直接テーブルへお届けしています。
The Grill at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.5
非常に良い(2322)
価格:普通
• Farm to table • ラ ・ ホーヤ
本日56回予約が入りました。
南カリフォルニアの最も有名なリゾートのひとつ、The Lodge at Torrey PinesにあるThe Grillは人気のダイニングで、トーリー・パインズ・ゴルフコースの格別の景色を望めます。The Grillは友人や家族と集まるのにお気に入りの場所です。5つの居心地の良いファイヤーピットのそばにはラウンジがあり、地元の人々や訪問者は美しくデザインされたトレリスの下で地ビールやレストランの特製の薪のスイートからの食事を楽しめます。後者は全国的に高く評価されているエグゼクティブシェフのジェフ・ジャクソンによりじっくりと調理され、農場からの新鮮なメニュー(トレードマークのドラッグストアバーガー、真のサンディエゴ・クラッシックを含む)の基本となっています。The Grillでは居心地の良い雰囲気の中で朝食、ランチ、ディナーを楽しめます。地元の食材を継続的に使用しながら、確かな技術と創造的なカリフォルニアスピリットのもと、思慮に富んだチームが思い出に残る経験をお約束します。
TATI Farm to Tableの写真
4.5
非常に良い(678)
価格:高い
• Farm to table • Budapest
本日91回予約が入りました。
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ