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View Park​のロマンチックなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(398)

Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5292)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日29回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。
Cento Pasta Barの写真
4.7
素晴らしい(930)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • Mid-City
本日38回予約が入りました。
BREAKING THE MEDITERRANEAN MOLD. CENTO RESTAURANT IS INSPIRED BY THE MEDITERRANEAN AND LOCATED IN LOS ANGELES.
Vespertineの写真
4.8
素晴らしい(179)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • カルバーシティ
本日12回予約が入りました。
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Lawry's The Prime Rib - Beverly Hillsの写真
4.6
素晴らしい(17770)
価格:高い
• プライムリブ • ビバリー ・ ヒルズ
本日65回予約が入りました。
Lawry's The Prime Ribに足を踏み入れた瞬間にすばらしいレストランだということがわかります。21日かけて熟成させたプライムリブのローストが有名で、岩塩で完璧な加減にローストし、ぴかぴか光るシルバーカートでテーブル脇からカットして提供します。名物のスピニング・ボウル・サラダ、クリームホースラディッシュ、マッシュポテト、ヨークシャープディング、温かいおもてなし、これらすべてが、1938年以来Lawry'sが何度もベスト10入りする伝説のレストランになった理由です。
Antico Nuovoの写真
4.7
素晴らしい(912)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日37回予約が入りました。
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Openaireの写真
4.4
非常に良い(2350)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日61回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Dear John'sの写真
4.7
素晴らしい(271)
価格:高い
• ステーキハウス • カルバーシティ
本日10回予約が入りました。
In 1962, Johnny Harlowe made the jump from the silver screen to chef and owner of Dear John’s. Convinced by his pal Frank Sinatra, Johnny opened the iconic spot just a ways down from Sony Studios on Culver Blvd. It became the watering-hole for the Hollywood elite with Sinatra often in the corner playing the piano against the dark brick walls once lined with portraits of famous John’s. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up to re-open Dear John’s with an updated classic American menu and old-school cocktail list.
Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angelesの写真
4.4
非常に良い(773)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日70回予約が入りました。
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
The Little Doorの写真
4.7
素晴らしい(3044)
価格:高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ウェスト ハリウッド
本日26回予約が入りました。
素朴な木製ドア2枚の先には、ロマンティックな雰囲気の賑やかな中庭が広がります。そこでは様々な人々がバーに群がり、パティオのテーブルはすぐに満席になります。住宅をレストランに改造した店内は居心地のよい内装で、キャンドルが点る中に席を配しています。オーガニックの季節の食材を創造的に調理し、完璧に盛り付けた独自のメニューを楽しめます。
Cara Caraの写真
4.7
素晴らしい(1515)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日55回予約が入りました。
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
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