Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Englewood​のベスト天ぷらレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(38)

Mama Sushiの写真
4.8
素晴らしい(123)
価格:高い
• Tempura • Hamilton
本日1回予約が入りました。
Mama Sushi has a lot more to offer than the fresh fish it serves. The rich tradition of Japanese cuisine has been fused with dynamic flavorings of Latin America in order to create a unique menu with an ambience and level of service to match. A quick-witted and dedicated staff awaits, ready to make sure you have an elevated experience. Bring friends and family or fly solo to Mama Sushi.Pair on-point wines and cocktails with fresh shrimp, chicken or beef teriyaki served with piping hot miso soup. Try innovative rolls and spicy collaborations of Japanese and Latin American inspiration, like the three amigos: a spicy salmon, spicy tuna and spicy yellow tail invasion. Or start the night at Mama Sushi with simpler house rolls like the Buddha (shrimp tempura, eel and mango). Now Mamasushi is Serving Saturday & Sunday Brunch 11AM to 3PM
MOCHA BLEU Patisserie | Bistro + Mixology BARの写真
価格:高い
• Tempura • ティーネック
本日15回予約が入りました。
Our restaurant offers a wide variety of international cuisine, including 10 specialty pizzas from our cherry wood burning kosher oven, in addition to calzones, and strombolis. Our kitchen produces appetizers, salads, paninis, open-faced toast, pastas & fresh seafood entrees. We are famous for our sushi bar! Our desserts are prepared daily at our on-site bakery.
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6091)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン ウエスト
本日284回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Sushi Yasakaの写真
4.8
素晴らしい(2712)
価格:高い
• Tempura • アッパー ウエスト サイド
本日99回予約が入りました。
有機食材を使った質の高い美味しい料理が楽しめます。お客様の舌を唸らせるべく、地元の農家で作られた最高級の原料を休むことなく物色しています。 豊富に取り揃えた魚は、毎朝魚市場で吟味され、魚本来の風味と食感を保つべく伝統的な方法で下ろされます。総料理長の監督下で作られる料理は、お米・海藻選びから盛り付けに至るまで、どれもお客様への真摯な思いが伝わる一品となっています。顧客志向のレストランを目指す当店は、手厚いサービスを受けながら美味しい料理が楽しめる落ち着いた雰囲気のレストランです。素晴らしい食事の体験をしに是非ともご来店ください。 カウンター席をご希望の場合は、座席の位置をご指定ください。カウンター席の予約は電話でのみ受け付けていますので、予めご了承ください。
Blu on the Hudsonの写真
4.7
素晴らしい(1150)
価格:非常に高い
• Tempura • ウィーホーケン
本日107回予約が入りました。
With views of Manhattan, BLU on the Hudson offers innovative drinks & fine dining featuring New American Mediterranean food with Asian accents. For a sushi experience, visit our sister restaurant BLU SUSHI.
Momoyaの写真
4.6
素晴らしい(426)
価格:高い
• Tempura • アッパー ウエスト サイド
本日39回予約が入りました。
Momoya is the perfect place for lunch with a group of coworkers. Sit at a table and choose from a menu with Kitchen Entrées like Teriyaki, Scottish Salmon or Grass-Fed Rib Eye. Noodle dishes are served with wasabi seaweed tempura and oshinko. If you come solo or with a partner, you can find a seat at the sushi bar. The extensive sushi menu features entrées such as the eight-piece sushi, tuna roll or the 15-piece sashimi. Momoya is family friendly and has seating adequate for children. Your choice of Miso soup or salad comes with lunch specials. Beverages include an international wine list as well as specialty cocktails like the Gin Ray or the Momo splash created with peach sake, rose champagne and orange juice.If you are not able to dine-in or just prefer to dine at another location, Momoya offers both delivery and take-out options.
Restaurant Nipponの写真
4.8
素晴らしい(776)
価格:高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日24回予約が入りました。
Welcome to Nippon, the heartbeat of authentic Japanese cuisine in New York City since 1963. Nestled on 52nd Street between Lexington and 3rd Avenue, we invite you to indulge in a culinary journey through traditional Edo-mae (Tokyo) style dishes.Signature Dish: Experience our iconic Beef Negimayaki, a dish that originated right here at Nippon and has since become a global favorite. Delight in our Tempura straight from the tempura bar, a standout feature of our menu. We also take pride in our in-house creations, including premium ni-hachi soba noodles and house-made tofu, which elevate every dish to an extraordinary level.Special Features: For a truly authentic experience, reserve our Japanese-style tatami room, a private space designed for intimate gatherings with traditional floor seating and elegant décor. Join us at Nippon, where tradition meets innovation in a setting as timeless as our heritage.
Blue Ribbon Sushi & Steakの写真
4.8
素晴らしい(204)
価格:高い
• Tempura • チェルシー
本日83回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi & Steak combines traditional Japanese cuisine with a modern day steakhouse. Our menu is varied and extensive, and includes sushi and sashimi, as well as cooked entrees such as fish, lamb, steaks and chops. We feature Domestic and Japanese Wagyu. Blue Ribbon Sushi & Steak is located in midtown Manhattan, at the PENN 1 Building, across 33rd Street from Madison Square Garden and atop Penn Station. The restaurant is accessible from 33rd street, and from the newly renovated Penn Station and 34th Street via the lobby of PENN 1. We offer various seating areas - a sushi counter, a cocktail bar, the central dining room, and an outdoor patio (weather permitting).
Zuma Japanese Restaurant - NYの写真
4.6
素晴らしい(1719)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日35回予約が入りました。
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Wokuniの写真
4.8
素晴らしい(1290)
価格:高い
• Tempura • マーレー ・ ヒル
本日57回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ