Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New York State

Briarcliff Manor​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Le Jardin du Roiの写真
4.8
素晴らしい(569)
価格:普通
• French indian • チャパクア
本日13回予約が入りました。
チャパクアのダウンタウンにあるLe Jardin du Roi(ル・ジャルダン・デュ・ロワ)は、フレンチビストロスタイルの料理を提供しています。ダークウッドを用いた内装は、ロマンティックな食事、特別行事のお祝い、家族との素敵な夜を過ごすことができる居心地の良い雰囲気を生み出し、人気のあるパティオは屋外ダイニングにぴったりの雰囲気が漂っています。Le Jardinは、朝食、ランチ、ディナーに早朝から深夜まで週7日営業しています。知識豊富でフレンドリーなウェイトスタッフは、ダイニング体験が思い出に残るものになるよう努めています。過去9年間、Le Jardinは上質な料理を満喫できる町のお気に入りの地元レストランであり続けています。リラックスしたひと時を楽しむために是非お越しください。
La Crémaillèreの写真
4.9
素晴らしい(18)
価格:高い
• French indian • ベッドフォード
本日9回予約が入りました。
Welcome to La Crémaillère. La Cremaillere is a French fine dining restaurant since 1947 located in an original 1750 farmhouse.Located about 40 miles north of Manhattan, a stone's throw from Greenwich, Connecticut.La Cremaillere restaurant has an intimate and European decor with a fresh approach to the hallmarks of quintessential French cooking and dining.
Freelance Cafe & Wine Barの写真
4.8
素晴らしい(290)
価格:普通
• French indian • ピアモント
本日6回予約が入りました。
The Freelance Café & Wine Bar is of the one of the founding restaurants of Piermont’s now bountiful selection of eclectic spots to wine and dine in this historic and charming village by the Hudson River.The Freelance menu offerings consist of Small Plates, Large Plates, and Daily Specials. The menu remains a touchstone for Modern American Cuisine as informed and inspired by the French Bistro, the Italian Trattoria, the Japanese Izakaya and ever more tastefully global inspiration. We offer a long list of favorite dishes whether that’s French Onion Soup, Thai Pasta, Braised Short Ribs or Classic Crème Brulee, as well as an inspiring selection of wines by the glass or bottle. Rated by Zaget as “ Another fabulous dining experience” the Freelance cafe is a consistent winner.
Chutney Masalaの写真
4.7
素晴らしい(592)
価格:高い
• French indian • アービントン
本日5回予約が入りました。
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ