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Mission Bay​のベスト地中海料理レストラン

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(22)

Slowly Restaurant & Loungeの写真
4.6
素晴らしい(75)
価格:高い
• Mediterranean • パシフィック ビーチ
本日7回予約が入りました。
At Slowly Restaurant & Lounge, we strive to be a gathering place for locals and visitors alike, fostering connections and creating memories over delicious food and drinks. Whether you’re enjoying a meal with loved ones, unwinding with a refreshing libation, or discovering local flavors, our goal is to ensure every moment spent with us is savored, slowly.We hope you enjoy your experience at Slowly, where the pace is easy, laughter flows freely, and the flavors are fresh.
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6558)
価格:高い
• Mediterranean • リトル ・ イタリー
本日77回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
The Venetian Restaurantの写真
4.5
非常に良い(483)
価格:普通
• Mediterranean • ポイント ロマ
本日3回予約が入りました。
ザ・ベネチア(The Venetian)は、1965年にVince Giacaloneがオープンして以来、世代を超えて人気の受賞歴のあるイタリア料理(料理評論家からサンディエゴで最高のピザの1つと評価)をくつろいだカジュアルな雰囲気の中で提供しています。息子のJoey&Frankは、年齢を超えて愛される家族伝統の自家製ソーセージ、スープ、ソースを作り続けています。ブルスケッタ、シーフードパスタ、チキンと仔牛のピカタ、薄/厚生地のピザを伝統的または現代風のトッピングとともに堪能できます。ポイント・ロマ内に位置するザ・ベネチア(The Venetian)は、フレンドリーなサービスと快活な空間づくりを心がけており、デート、ハッピーアワー、友達とのディナー、家族のパーティーにぴったりのレストランです。賑やかなバーやパティオ(家族や大人数でのパーティーにも最適)、居心地の良いブースや長椅子を用意しているほか、16名まで収容可能な専用のワインセラーも利用できます。毎晩のディナー、月曜〜金曜のランチ、サンデーブランチ、本格的なバーをお楽しみください!
La Gran Terraza - University of San Diegoの写真
4.7
素晴らしい(1138)
価格:普通
• Mediterranean • ミッション バレー
本日5回予約が入りました。
The Grand Dining Room is open for lunch Monday - Friday from 11:30am-1:30pm.La Gran Terraza is a California bistro featuring farm-to-table lunch and dinner. The Grand Dining Room and terrace have fantastic views of Tecolote Canyon and Mission Bay. OTooles offers small bites, nightly happy hour, a cozy fireplace, local craft beers and an excellent wine list.Visit our website for a calendar of special events.
Beeside Balcony La Jollaの写真
4.5
非常に良い(179)
価格:高い
• Mediterranean • ラ ・ ホーヤ
本日15回予約が入りました。
Beeside Balcony is a hidden gem in La Jolla Village, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from interior and the balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of La Jolla, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu. Ask About our Speakeasy!
insideOUTの写真
4.7
素晴らしい(2421)
価格:高い
• Mediterranean • ヒルクレスト
本日40回予約が入りました。
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(327)
価格:非常に高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日105回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Madisonの写真
4.4
非常に良い(3072)
価格:高い
• Mediterranean • ユニバーシティ・ハイツ
本日62回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
CUCINA urbanaの写真
4.7
素晴らしい(7137)
価格:普通
• Mediterranean • バンカーズ・ヒル
本日49回予約が入りました。
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Madiの写真
4.7
素晴らしい(439)
価格:普通
• Mediterranean • ケンジントン
本日32回予約が入りました。
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!

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  • NorikoVIP
    サンディエゴ •19​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    We had a fantastic time at Herb & Wood. Since we were both busy on Valentine’s Day, we decided to celebrate on Saturday instead. From the moment we arrived, everyone at the restaurant greeted us warmly and made us feel truly welcome. Our reservation was at 5 PM, so the restaurant wasn’t too crowded yet, but even as it filled up, the level of attentiveness remained exceptional. Our waiter, Troy, was friendly, knowledgeable, and offered great recommendations. For appetizers, we had the Sicilian Crudo and one of Troy’s suggestions—a warm dinner bread served with butter, honey, and herbs. I don’t remember the exact name, but it was absolutely delicious! For our main courses, my husband had the Iberico Pork, and I had the Roasted Branzino. The Branzino was packed with herbs and flavors—I usually can’t finish a large meal, but I couldn’t stop eating it. We were too full for dessert, though I wish we had saved room! It was our first time at Herb & Wood, but it’s now on our list of favorite restaurants for special occasions.
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    Herb & Wood価格:高い• カリフォルニア料理• リトル ・ イタリー
    4.7
  • Eric
    ヒューストン •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Great 1st time experience overall. Made my wife and I’s Valentine’s Day one to remember.
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    Slowly Restaurant & Lounge価格:高い• 地中海料理• パシフィック ビーチ
    4.6
  • bethVIP
    サンディエゴ •36​件の口コミ
    4.0
    2日前にご来店
    The calamari picante was delicious. Pasta always seems to be overcooked here, but the sauce is tasty.
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    The Venetian Restaurant価格:普通• イタリア料理• ポイント ロマ
    4.5
  • Deb
    サンディエゴ •3​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We had a wonderful Valentine's Day dinner at La Gran Terraza on the campus of USD. Delicious duck confit for me & husband had the surf & turf with filet mignon & lobster. Fabulous desserts too. Our server, Jack, was great. Terrific personality. Only issue I had was the service was pretty slow. I believe Jack was a little inexperienced, but with time, he'll be a top server! Looking forward to many more delightful meals to experience for special occasions. It was thoughtful of the manager, Rose, to come to our table to see how everything was. My husband mentioned to our server Jack that his filet was cooked more to medium instead of medium rare. An extra glass of wine was comp'd & enjoyed by me! Thank you, Debbie
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    La Gran Terraza - University of San Diego価格:普通• カリフォルニア料理• ミッション バレー
    4.7
  • Lucy
    ワシントン DC エリア •2​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    From the moment we arrived at the hostess was gracious, sat us down and gave us our drinks. The server was amazing. I cannot remember her name, but she was so sweet, and the strawberry martinis are out of this world the food the salmon was perfectly cooked, and the burger was a medium, also perfectly cooked great atmosphere. The noise level was perfect to where you can actually have a conversation and it wasn’t too loud.
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    Beeside Balcony La Jolla価格:高い• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)• ラ ・ ホーヤ
    4.5
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